Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Bezpečné pásy cudnosti

Newsletter

Pás cudnosti - NoPacha Full Armor

Pás cudnosti NoPacha ® Full Armour je zariadenie cudnosti, ktoré muža na určitý čas - alebo natrvalo - zbaví úplnej kontroly nad jeho genitáliami. Masturbácia alebo sex sa s týmto pásom cudnosti stávajú nemožnými a sexuálne potešenie sa abstinenciou extrémne zvyšuje.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    NoPacha ® Full Armour Chastity Belt je zariadenie cudnosti, ktoré mužovi na určitý čas alebo natrvalo odoberie úplnú kontrolu nad jeho genitáliami. Masturbácia alebo sex sa s týmto pásom cudnosti stávajú nemožnými a sexuálne potešenie sa vďaka abstinencii extrémne zvyšuje.

     

    Pás cudnosti NoPacha® Full Armor má kvalitný uzamykací mechanizmus a po nasadení ho nemožno bez kľúča odňať. S úplne uzamknutou klietkou cudnosti sa tak nemilosrdne zabráni všetkým sexuálnym ambíciám. Alternatívne možno pás cudnosti uzamknúť jedným z našich jednosmerných zámkov(kliknite sem). V prípade porušenia pečate by sa nevera nositeľa pásu cudnosti stala okamžite viditeľnou. Aby sa pás cudnosti mohol dokonale prispôsobiť svojmu nositeľovi, súčasťou dodávky sú 4 anatomicky tvarované krúžky na semenníky/penis (37 mm, 40 mm, 45 mm a 50 mm).

     

    Po nasadení pásu cudnosti už muž nemôže dosiahnuť erekciu ani vykonávať sexuálne akty. Majiteľ kľúča - takzvaný keyholder - sám rozhoduje o tom, kedy sa pás cudnosti otvorí a môže byť odstránený. Môže sa nosiť niekoľko hodín alebo dlhšie obdobie až niekoľko mesiacov. Cieľom je zabrániť erekcii muža a, samozrejme, jeho orgazmu. Kvôli úzkej vnútornej klietke je aj priblíženie erekcie veľmi bolestivé. Samozrejme, s pomocou nášho CUMELOTU možno submisívneho muža občas násilne spustiť bez toho, aby došlo k erekcii.

     

    Pás cudnosti NoPacha ® Full Armour má veľké množstvo vetracích otvorov, ktoré slúžia na zabezpečenie ventilácie a optimalizáciu pohodlia pri nosení. Cez malý integrovaný otvor je možné aj močenie. Pás cudnosti NoPacha ® Full Armour je preto úplne vhodný na používanie 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Pás cudnosti možno nosiť diskrétne pod bežným oblečením počas mnohých každodenných aktivít, dokonca aj pri plávaní v mori alebo jazde na bicykli. Pás cudnosti nie je viditeľný ani pod tesnejšími športovými nohavicami alebo džínsami.

     

    Čo musím zohľadniť pri nosení pásu cudnosti?

     

    Pri dlhšom nosení pásu cudnosti by sa nemali ignorovať hygienické aspekty. Pás cudnosti by sa mal počas každodennej očisty tela odstrániť a vyčistiť pomocou spreja INSTACLEAN. Penis a semenníky by sa mali pred nasadením potrieť naším výživným gélom PLOWBOY.

     

    Viac informácií:

     

    • Pás cudnosti NoPacha Full Armor
    • K dispozícii v čiernej, ružovej a priehľadnej farbe.
    • Pás cudnosti pre mužov
    • Uzamykateľný: S integrovaným zámkom a 2 kľúčmi.
    • Materiál: Plast, letecká kvalita
    • NoPacha ® je registrovaná ochranná známka.
    • Pás cudnosti je potrebné čistiť počas prestávky v nosení pomocou spreja VERYCLEAN.
    • K našim pásom cudnosti odporúčame naše stimulátory zo série CUMELOT ® na príležitostné nútené vykastrovanie submisívneho muža.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Buena jaula inicial

    Quería comprarle una jaula de castidad a uno de mis sumisos, que nunca había llevado una. Tras medirse y una recomendación de otro sumiso, esta me pareció buena opción como jaula inicial. Se la puso y la usó varios días seguidos. Aunque le queda ligeramente grande, le resulta cómoda para llevarla varias horas seguidas e incluso durante la noche.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Pás cudnosti - NoPacha Full Armor

      Pás cudnosti - NoPacha Full Armor

      Pás cudnosti NoPacha ® Full Armour je zariadenie cudnosti, ktoré muža na určitý čas - alebo natrvalo - zbaví úplnej kontroly nad jeho genitáliami. Masturbácia alebo sex sa s týmto pásom cudnosti stávajú nemožnými a sexuálne potešenie sa abstinenciou extrémne zvyšuje.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: