Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Bezpečné pásy cudnosti

Newsletter

NoPacha Dominus - Pás cudnosti pre muža

Funkčné, odolné voči úniku, fascinujúce v detailoch: Vaša Sub nebude nadšená. NoPacha Dominus je skutočný pás cudnosti pre mužov.

Viac informácií

1574/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Funkčné, odolné voči úniku, fascinujúce v detailoch: Vaša Sub nebude nadšená. NoPacha Dominus je skutočný pás cudnosti pre mužov.

    Udržujte penis svojho submisívneho partnera tam, kam patrí ... Za mrežami!

    Tvrdá oceľ neústupne uzavrie jeho najlepší kúsok a v zárodku zatne akýkoľvek náznak erekcie - dominantný sen, ktorý ním nemusí zostať, keď máte po ruke NoPacha Dominus!

     

    Tento malý červík si nezaslúži byť voľný, preto ho držte v pevnej klietke! Váš partner bude bezmocný a zúfalý, keď jeho penis prinútite vložiť do tohto obmedzujúceho zariadenia cudnosti.

     

    S NoPacha Dominusom len ty rozhoduješ, kedy sa tvoj Sub môže poddať svojmu chtíču!

     

    Vyberte si z troch veľkostí O-krúžkov podľa toho, ako pohodlne chcete, aby sa váš otrok cítil. Vnútorný uzamykací systém zaručuje dokonalú estetiku bez otravného visiaceho zámku.

     

    Viac informácií:

     

    • Oceľový pás cudnosti pre mužov
    • Rozmery: krúžky 40, 45 a 50 mm, klietka na penis je dlhá 60 mm. priemer 33 mm.
    • Materiál: nehrdzavejúca oceľ
    • Integrovaný uzamykací systém s dvoma kľúčmi
    • NoPacha™ je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO
    • K našim pásom cudnosti odporúčame náš výrobok CUMELOT na príležitostné nútené odriekanie a náš výživný gél PLOWBOY.
    • Zaujali vás témy ako bezpečný pás cudnosti pre mužov, najlepší pás cudnosti, klietka na penis alebo lacný pás cudnosti? Alebo chcete zistiť, kde kúpiť pás cudnosti? Potom ste práve tu v internetovom obchode s pásmi cudnosti MEO! Veľký výber pásov cudnosti pre mužov, klietok na penis, ako aj informácie o inteligentnom páse cudnosti s ovládaním pomocou aplikácie cez mobilný telefón, tzv. páse cudnosti CELLMATE, nájdete TU na MEO.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Locked up

    I saw this on a website, a master had his boy's equipment locked in this little chastity device. When I saw it on MEO, I ordered it.
    The first night I secured the device, locked it and went to bed. After a bit of time getting used to it, which wasn't difficult because
    it is quite comfortable, I fell asleep and had a good night. I awoke with my cock trying to get hard, it was morning wood and my cock
    was trapped. I had to pee and with the device I sat on the toilet, my cock being as hard as it could get, peeing was actually
    slightly painful. After, my cock eased up a bit as I got back into bed, but then all I could think of was of my prisoned cock, and that
    got me horny again. The pressure on my cock was quite intense and the whole device was pulling on my balls because of my horny
    state. It's a great toy, and the size is perfect as the penis has no room to get an erection.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Entkommen unmöglich

    Wenn der Penis so hinter Gittern ist, gibt es eben Chance mehr sich selber zu streicheln. Und der Keuschheitsgürtel macht wirklich einen sehr guten Eindruck. Ein Entkommen ist jedenfalls unmöglich.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Very comfortable

    Here are my early impressions of my new "NOPACHA DOMINUS". Right out of the box, I see how short it is, but it looks well-made, smooth and sturdy. The gap between the cage and the base ring looks rather narrow and I wonder how that will feel. I like the horizontally-placed lock cylinder, which appears fairly unobtrusive, and I like the two positioning pins on either side of the lock cylinder. Once on, the device feels comfortable and I fill the cage completely even when flaccid, which is desirable for ease of urination. After a couple of days locked in the cage, the device is still very comfortable, though with a caveat that I mention below. The narrow gap doesn't seem to be a problem. It's only about 1/4 inch. The spacing on the underside looked even narrower so it's a very tight fit down there. There is no gaping at all between the cage and the base ring. I am completely confident that my balls cannot escape. The package includes three base rings measuring 1.5, 1.75 and 2 inches, though how anyone could wear the 1.5 inch ring with such a narrow gap to the cage, I am not sure. (I'm wearing 1.75.)

    • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    NoPacha Dominus - Pás cudnosti pre muža

    NoPacha Dominus - Pás cudnosti pre muža

    Funkčné, odolné voči úniku, fascinujúce v detailoch: Vaša Sub nebude nadšená. NoPacha Dominus je skutočný pás cudnosti pre mužov.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: