Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Bezpečné pásy cudnosti

Newsletter

Pás cudnosti NoPacha s análnym votrelcom

NoPacha Anal Intruder má silný účinok nielen na penis, semenníky a močovú trubicu, ale dokáže súčasne stimulovať aj zvierač, konečník a prostatu.

Viac informácií

K dispozícii čoskoro

    Viac informácií

    "NoPacha Anal Intruder" má nielen prudký účinok na penis, semenníky a močovú trubicu, ale dokáže zároveň stimulovať aj zvierač, konečník a prostatu. Vrchol tohto modelu: integrovaný pás cudnosti, ktorý udržuje najlepšiu časť muža bezpečne uzavretú a trvalo potláča erekciu.

    Krúžok na penis "NoPacha Anal-Intruder" sa najprv nasadí ako bežný krúžok na penis. Keď dokonale padne, pás cudnosti sa uzavrie. Tyč, ktorá je pripevnená pod krúžkom na penis, sa vloží medzi nohy. Na konci tyče je guľa vyrobená z pevnej nehrdzavejúcej ocele. Pomocou nejakého lubrikačného gélu EZ2FUCK sa vloží asi 10 cm hlboko.

    Hneď ako je "NoPacha Anal-Intruder" v tejto polohe, možno pomocou nášho špeciálneho gélu VERYDEEP zaviesť predtým odstránený penis plug. Samozrejme, tento "disciplinárny nástroj" možno používať aj bez penis plug.

    Vďaka takzvanému "efektu krúžku na penis" chce okamžite dôjsť k erekcii, ale klietka cudnosti to znemožňuje. Vzrušenie sa extrémne zvyšuje, guľôčka z nehrdzavejúcej ocele s pôžitkom stimuluje prostatu a stále nič nefunguje. Erekcia je stopercentne potlačená. Okamžite sa dostaví známy "pocit cudnosti".

    Muži sa cítia úplne ohromení nepoznanými príjemnými pocitmi dvojitej penetrácie a množstvom ďalších zmyselných podnetov.

    Vyskúšané celokovové konštrukcie MEO nenechávajú nič na náhodu, pretože každý jeden model NoPacha® bol dokonale prispôsobený mužským pohlavným orgánom.

     

    Ďalšie podrobnosti:

     

     

     

    • Dĺžka princovho žezla cca 65 mm, priemer 5 až 8 mm. Priemer kohútika voliteľne 45 mm alebo 50 mm. Priemer gule 40 mm.
    • K našim pásom cudnosti odporúčame náš výrobok CUMELOT na nútenú kastráciu a náš vyživujúci lubrikačný gél PLOWBOY.
    • INFO: Ako určím veľkosť erekčného krúžku? Pozrite si návod na stiahnutie z CAZZOMEO. Pre pohodlné a bezpečné nosenie však odporúčame priemer o 5 mm väčší. Mimochodom, väčšina všetkých mužov si berie veľkosť 45 mm alebo 50 mm. Vo všeobecnosti odporúčame vopred otestovať náš "skúšobný" krúžok na penis, ktorý je k dispozícii v rôznych veľkostiach (článok 1591).

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Sicher verwahrt und dennoch stimuliert

    Der Penis ist sicher und ästhetisch verwahrt, während der Analbereich sehr anregend stimuliert wird. Der Penisplug kann zeitweise zusätzlich fixieren.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Sehr schönes Spielzeug

    Schnelle Lieferung und super Qualität. Mein Mann ist ganz zahm wenn er diese Vorrichtung trägt.
    Man sollte schon auf solche Sachen stehen, ansonsten für Anfänger wohl etwas zu heftig...

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Secure, comfortable brilliant!

    Beautifully secure, the cock is fully visable which is great. My cock has a very hard time expanding to entirely fill the cage as it is quite narrow which restricts erections even more. When it does fill whole cage the visual effect is fantastic. I have been wearing it for over 48 hour now and very comfotable, like the wieght which you do not get with plastic. Fine under jeans when I went for a long walk.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Anal Intruder Chastity Device

    One look at the craftsmanship of the Anal Intruder Chastity Device and you know you're in for something special. Primarily, the Anal Intruder is chastity; it keeps your man's cock locked in tight and restricts the ability to obtain a full erection or for your partner to pleasure himself during arousal. The shiny stainless steel cage is held in place by a rectangular locking mechanism, which helps to avoid the ring shifting or moving from side to side. There is a hole at the end of the cage that allows you to insert the hollow urethral plug, designed for the passthrough of ejaculate or urine. The anal arm extends from the chastity device and is inserted into the anus. Once applied you now have his entire crotch area under your control.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    The Anal Intruder works your partner in three ways

    The Anal Intruder works your partner in three ways; chastity device, urethral insert, and anal stimulator

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Pás cudnosti NoPacha s análnym votrelcom

    Pás cudnosti NoPacha s análnym votrelcom

    NoPacha Anal Intruder má silný účinok nielen na penis, semenníky a močovú trubicu, ale dokáže súčasne stimulovať aj zvierač, konečník a prostatu.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: