Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Bezpečné pásy cudnosti

Newsletter

Pás cudnosti BDSM - NoPacha Captor

Splní váš sen o cudnosti: Náš BDSM pás cudnosti NoPacha Captor je klietka cudnosti vyrobená z ABS, mierne pružného, ale mimoriadne odolného plastu, ktorý je zároveň veľmi šetrný k pokožke. Môžete ju nosiť celé roky!

Viac informácií

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Splní váš sen o cudnosti: Náš BDSM pás cudnosti NoPacha Captor je klietka cudnosti vyrobená z ABS, mierne pružného, ale mimoriadne odolného plastu, ktorý je zároveň veľmi šetrný k pokožke. Môžete ju nosiť celé roky!

     

    Všetky časti pásu cudnosti NoPacha Captor do seba dokonale zapadajú, takže pokožka nemôže byť otlačená a je zaručený vysoký komfort nosenia 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Priehľadný pás cudnosti sa dodáva s mnohými krúžkami rôznych veľkostí a niekoľkými dištančnými prvkami, aby sa pás cudnosti dal optimálne prispôsobiť genitáliám nositeľa.

     

    Aké kritériá výberu sú dôležité, keď si chcem kúpiť pás cudnosti? Ako správne používať pás cudnosti?

     

    Náš pás cudnosti má vetracie otvory na hygienické vetranie a otvor na močenie, takže je možná trvalá cudnosť zadku. Pás cudnosti NoPacha Captor by MEO ® je vďaka svojmu materiálu dokonale vhodný aj pre alergikov.

     

    Do pásu cudnosti bol integrovaný uzamykací mechanizmus KG, takže nositeľ si môže byť istý, že mu nebude prekážať žiadny visiaci zámok, ako je to obvyklé u iných modelov. Súčasťou dodávky sú 2 kľúče pre držiak na kľúče!

     

    Najlepší pás cudnosti v našom teste výrobkov nielenže skvele vyzerá, ale ponúka aj mnoho výhod. Napríklad kvalitné spracovanie pásu cudnosti z ABS plastu zaručuje, že pás cudnosti môžete používať dlhé roky bez akýchkoľvek známok opotrebovania.

     

    Na čo slúži pás cudnosti alebo ako používať pás cudnosti?

     

    Náš pás cudnosti je navrhnutý tak, aby udržal muža cudného po dlhšiu dobu, a tým kontroloval alebo potláčal jeho žiadostivosť. Pás cudnosti zabraňuje erekcii vďaka tesnosti, a tak núti muža k sexuálnej zdržanlivosti. Preto je náš pás cudnosti obľúbenou pomôckou vo vzťahoch KG - BDSM.

     

    Je sex možný s pásom cudnosti?

     

    Nie, samozrejme, že nie. Sex s naším pásom cudnosti je úplne nemožný! Pás cudnosti je navrhnutý tak, aby udržal muža v sexuálnej abstinencii na dlhší čas. Stránka Bottom často nosí pás cudnosti počas celého dňa a kľúč od neho odovzdá svojmu partnerovi, čím ho "keyholder". V prípade, že dôjde k vzrušeniu na Sub a on dostane erekciu, jeho penis narazí na steny klietky. Tento pocit rýchlo zaženie akékoľvek vzrušenie do ničoty a on už nebude myslieť na sex

     

    Ako to funguje s núteným vykastrovaním s nasadeným pásom cudnosti?

     

    Obľúbené je použitie nášho pásu cudnosti pri hre "Tease & Denial", pri ktorej sa vzrušenie zvyšuje do nekonečna bez toho, aby sa umožnila erekcia alebo orgazmus. Zaujímavé je najmä to, že u mužov možno nahromadenú semennú tekutinu v tele vylúčiť z tela bez toho, aby museli mať erekciu, sex alebo masturbáciu. V tomto prípade sa prostata stimuluje análne jedným z našich stimulátorov CUMELOT® s cieľom dojiť prostatu. Na tento účel nemusí Sub odstrániť pás cudnosti.

     

    Chcem si kúpiť pás cudnosti, aké typy pásov cudnosti sú k dispozícii?

     

    Ak hľadáte pás cudnosti, KG alebo klietku na penis, tu v našom obchode s pásmi cudnosti www.meo.de nájdete širokú škálu rôznych modelov, vyrobených z rôznych materiálov, ako je KG nerezová oceľ, hliník, PVC, silikón a polykarbonát, ako aj v mnohých farbách, napríklad červenej, čiernej, ružovej, bielej a tiež striebornej. Ponúkame pásy cudnosti pre profesionálov a pásy cudnosti pre začiatočníkov. Ďalšou zaujímavou alternatívou je náš pás cudnosti CELLMATE KG, ktorý možno ovládať na diaľku pomocou aplikácie v mobilnom telefóne.

     

    Čo musím zohľadniť pri používaní pásu cudnosti?

     

    Dôležitou témou, o ktorej treba hovoriť, je hygiena. Pri nosení pásu cudnosti sa odporúča intímne oholenie Bottom. Na každodennú hygienu by sa mal pás cudnosti prípadne odstrániť. Je na vás, aby ste sa rozhodli, či držiteľ kľúča zostane pod kontrolou, alebo nie. Ak sa má pás cudnosti nosiť celý deň, odporúčajú sa veľmi tesné boxerky, pretože zabraňujú treniu pásu cudnosti o nohy.

     

    Môžem pás cudnosti kombinovať s inými bondage doplnkami?

     

    Samozrejme, že pás cudnosti môžete kombinovať s inými bondage výrobkami od MEO®. Možno jednoducho maximalizujete poníženie a necháte partnera, aby vás spútal putami na ruky a členky. Alebo môžete dodatočne použiť SM bičík, penisový roubík, SM svorky na bradavky alebo nepriehľadnú bondage masku. Vďaka rozsiahlemu sortimentu BDM doplnkov od MEO ® máte široký výber kombinácií na umocnenie zážitku s pásom cudnosti. Nechajte sa nami inšpirovať a nájdite si tú najlepšiu kombináciu pre svoj zážitok z cudnosti.

     

    Či už hľadáte pás cudnosti pre malý penis alebo pás cudnosti pre veľký penis, táto pomôcka na cudnosť ukončí vaše hľadanie. Náš pás cudnosti na trvalú cudnosť ponúkame v rôznych veľkostiach:

     

    • KG Penis Cage Large: celková dĺžka 11,2 cm, najväčší priemer 4,3 cm
    • KG Penis Cage Medium: celková dĺžka 10,0 cm, najväčší priemer 4,3 cm
    • KG Penis cage Small: celková dĺžka 9,9 cm, najväčší priemer 3,8 cm
    • KG Vnútorný priemer krúžkov: S = 43 mm, M 46 mm, L 50 mm, XL 55 mm

     

    Ďalšie informácie:

     

    • Pás cudnosti pre mužov
    • KG s integrovaným zámkom a dvoma kľúčmi
    • Materiál: ABS
    • KG s vysokou bezpečnosťou a stabilitou
    • Príjemný komfort pri nosení
    • niekoľko krúžkov a dištančných prvkov
    • Otvory na vetranie a močenie
    • Farba: priehľadná
    • Rozmery: Vnútorný priemer klietky cca 3,5 cm. Krúžky: veľkosť: S = 4,6 cm; veľkosť M = 4,8 cm; veľkosť L = 5 cm a veľkosť XL = 5,5 cm

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Es gibt bessere

    Es gibt bessere Keuschheitsgürtel (Preisklasse 800 bis 1200 Euro), das ist ganz sicher. Aber die Qualität für diesen Preis ist perfekt! Auch für dauerhafte Keuschhaltung durch meine Herrin ist dieser Keuschheitsgürtel sehr gut geeignet.

      Hodnotenie 

      Buy one - you won't regret it!!

      Having bought a couple of other cages which were a lot less expensive I was looking for something which would actually fit.
      Although expensive, this is well made with smooth edges, so is suited for extended wear.
      Certainly surprised my gf who spent a frantic few minutes trying to find the key before my resolution crumbled.

        Hodnotenie 

        Soddisfatta in ogni senso

        Ho comprato questa gabbia perché la mia precedente era troppo grande, la indosso da un giorno ormai e devo ammetterlo: è più comoda della mia gabbia precedente. L'interno della gabbia è piacevole e liscio e senza spigoli vivi sull'apertura. Ha molti anelli diversi da indossare intorno allo scroto, il che è un vantaggio. Questa gabbia si adatta a quasi tutti (purché il tuo pene abbia la giusta lunghezza).

          Hodnotenie 

          Parfait et confortable

          Tres bien. Depuis la reception ma femme me demande de le porter.
          Tres cool

          • 0 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
          Hodnotenie 

          endlich gesperrt

          Die Vorstellung, durch einen Keuschheitsgürtel das tägliche Masturbieren ausschließen zu können, beschäftigt mich schon eine Weile. Durch die transparente Ausführung hätte man einen Blick auf das eingesperrte Teil. Preislich erscheint es mir sehr attraktiv zu sein,

          • 6 z 7 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
          Hodnotenie 

          A Transparent, Locking Chastity Cage With Customizable Ball Ring

          Confine your sub in a cage designed for extended comfort! Made with forgiving plastic instead of metal, slightly flexible and softer so you can lock your sub's sexuality for longer scenes. The ventilation holes and cum-thru tip make it easy for your partner to do their necessaries during wear!

          Crafted for chastity enthusiasts who prefer a cage softer than metal but still need stiffness for a satisfying caged feel. The NoPacha Captor gives Doms and subs a clear view of their member, with plenty of holes for ventilation to prevent excess moisture buildup during wear.

          Each NoPacha Captor comes with 4 different sizes of rings to secure their ball sack during wear. Whether his sack is high and tight or low and loose, there is a ring to fit his comfort level. The secure locking mechanism includes two keys and locks the cage in place without the need for a padlock to get in your way during wear.

          • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Pás cudnosti BDSM - NoPacha Captor

          Pás cudnosti BDSM - NoPacha Captor

          Splní váš sen o cudnosti: Náš BDSM pás cudnosti NoPacha Captor je klietka cudnosti vyrobená z ABS, mierne pružného, ale mimoriadne odolného plastu, ktorý je zároveň veľmi šetrný k pokožke. Môžete ju nosiť celé roky!

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          30 ostatné položky v rovnakej kategórii: