Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Bezpečné pásy cudnosti

Newsletter

Zlatý pás cudnosti pre mužov - NoPacha Billionaire

NoPacha Billionaire je čistý luxus, ktorý si zaslúžite aj ako submisívny muž! Zlatý pás cudnosti pre mužov slúži na luxusné zabránenie nositeľovi v dosiahnutí erekcie alebo vykonávaní sexuálnych úkonov. Vychutnajte si tento jedinečný zážitok prísnej cudnosti s prvým 18-karátovým pozláteným pásom cudnosti na svete!

Viac informácií

3329/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Toto je čistý luxus, ktorý si zaslúžiš aj ako submisívny muž! Zlatý pás cudnosti pre mužov, známy aj ako zlatá klietka na penis, sa používa na luxusné zabránenie erekcii alebo sexuálnym úkonom. Vychutnajte si tento jedinečný zážitok prísnej cudnosti s prvým 18-karátovým pozláteným pásom cudnosti na svete!

     

    Pás cudnosti NoPacha Billionaire pozostáva z klietky na penis vyrobenej z 18-karátovej pozlátenej nehrdzavejúcej ocele, v ktorej sú uzavreté genitálie a zabezpečená zámkom, ktorý zabraňuje tomu, aby si nositeľ pás cudnosti sám odopol.

     

    Čo je na zlatom páse cudnosti zvláštne?

     

    Ak si chcete zaobstarať pás cudnosti, tak si, prosím, zaobstarajte zlatý! Tento pozlátený uzamykateľný pás cudnosti je vyrobený z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele bez obsahu niklu a pokovovaný 18-karátovým zlatom. Pás cudnosti sa dodáva s dvoma krúžkami rôznych veľkostí, ktoré sa dajú nasadiť okolo penisu a semenníkov, a dvoma rovnakými kľúčmi na zamykanie a odomykanie. Malý otvor v hornej časti pásu cudnosti umožňuje jeho použitie na dlhodobú cudnosť, vďaka čomu môže submisívny muž v prípade potreby močiť a zabezpečiť hygienu.

     

    Najdôležitejšie prvky:

     

    • Pozlátená klietka na penis: tento zlatý pás cudnosti je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele pokrytej 18-karátovým zlatom a je úplne bez niklu.
    • Dva krúžky na penis rôznych veľkostí: Vyberte si medzi krúžkom s priemerom 52 mm alebo 54 mm, ktorý sa zmestí okolo drieku penisu a okolo semenníkov.
    • S otvorom: Malý otvor je ideálny na dlhé obdobie cudnosti a umožňuje močenie.
    • Dva uzamykacie kľúče: Súčasťou balenia sú dva rovnaké kľúče na uzamknutie pásu cudnosti.

     

    Ako používať pás cudnosti?

     

    Nechajte svojho dominantného partnera, nazývaného keyholder, nasadiť klietku na váš nevystretý penis. Ak je ťažké vtlačiť penis do klietky, môžete okolo žaluďa omotať šnúrku a prevliecť ju otvorom, aby ste mohli penis do klietky vtiahnuť namiesto jeho zatlačenia. Trochu lubrikantu PLOWBOY uľahčí zasunutie penisu. Uistite sa, že ste si vybrali správnu veľkosť krúžku, nasaďte ho, vložte jeden semenník, potom ďalší semenník a nakoniec penis, ako keby ste nasadzovali bežný krúžok. Potom nasaďte klietku na penis a pripevnite ju ku krúžku.

     

    Hygiena:

     

    Zlatý pás cudnosti noste v sprche a umývajte ho jemným mydlom a vodou. Zlatý pás cudnosti možno používať s akýmkoľvek typom lubrikantu a je neporézny. Po vybratí môžete pás cudnosti vydezinfikovať pomocou nášho spreja INSTACLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • Zlatý pás cudnosti pre mužov - NoPacha Billionaire
    • Rozmery: Dĺžka klietky na penis je približne 86 mm. Otvor klietky na penis má rozmery 33 mm x 30 mm. Priemer krúžku: 52 a 54 mm.
    • NoPacha je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO, Nemecko.
    • Materiál: Pozlátená nehrdzavejúca oceľ
    • Farba: zlatá
    • Poznámka: Kľúče by sa nemali strácať.
    • Aby sa penis mohol v páse cudnosti voľne a bez odierania posúvať, odporúčame používať náš vyživujúci gél PLOWBOY s aloe vera a vitamínom E.
    • Pás cudnosti by sa mal pred a po použití čistiť sprejom INSTACLEAN.
    • K pásom cudnosti odporúčame naše stimulátory zo série CUMELOT® na príležitostné nútené vykastrovanie submisívneho muža.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    höchste Wertschätzung für den künftigen Träger

    Rein funktionell gibt es sicherlich keine prinzipiellen Unterschiede zu Varianten der KG aus beispielsweise Edelstahl. Mit der Entscheidung für diese extrem wertige Variante bringt die Keyholderin oder der Keyholder seine höchste Wertschätzung für ihren/seinen devoten Mann zum Ausdruck. Die Optik ist ausgesprochen großartig, so dass der Träger für die "erlittenen" Einschränkungen zumindest durch einen fantastischen, bis unüblichen Auftritt belohnt wird.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Zlatý pás cudnosti pre mužov - NoPacha Billionaire

    Zlatý pás cudnosti pre mužov - NoPacha Billionaire

    NoPacha Billionaire je čistý luxus, ktorý si zaslúžite aj ako submisívny muž! Zlatý pás cudnosti pre mužov slúži na luxusné zabránenie nositeľovi v dosiahnutí erekcie alebo vykonávaní sexuálnych úkonov. Vychutnajte si tento jedinečný zážitok prísnej cudnosti s prvým 18-karátovým pozláteným pásom cudnosti na svete!

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: