Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Bezpečné pásy cudnosti

Newsletter

CB 3000 Penis Cage

CB 3000 jeklietka na penis alebo pás cudnosti, ktorý je dokonale prispôsobený potrebám submisívnych mužov, ktorí chcú trochu viac priestoru pre svoj cudný penis. Keďže je CB 3000 anatomicky dokonale ohnutý smerom nadol, klietka cudnosti nie je viditeľná pod oblečením, a preto sa dá nosiť diskrétne počas veľmi dlhého obdobia.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    CB 3000 je klietka na penis alebo pás cudnosti, ktorý je dokonale prispôsobený potrebám submisívnych mužov, ktorí chcú trochu viac priestoru pre svoj cudný penis. Keďže je CB 3000 anatomicky dokonale ohnutý smerom nadol, klietka cudnosti nie je viditeľná pod oblečením, a preto sa dá nosiť diskrétne počas veľmi dlhého obdobia.

     

    Čistota muža zohráva čoraz dôležitejšiu úlohu v BDSM a takzvanom "dráždení a odopieraní". Pasívny muž sa vzdáva práva na sexuálne uspokojenie a sebaurčenie v prospech dominantného partnera. Myšlienka vzdania sa sexuálneho sebaurčenia alebo kontroly nad sexuálnou túžbou partnerky je mimoriadne zaujímavá a vyvoláva mnohé erotické fantázie. Cudnosť v kontexte BDSM možno prikázať aj dôverovať, ale aj vynútiť pomocou vhodnej pomôcky, ako je klietka na penis CB 3000.

     

    Klietka cudnosti CB 3000 je vyrobená z vysokokvalitného plastu a je mimoriadne vhodná aj pre alergikov a dá sa rýchlo a hygienicky vyčistiť pomocou spreja VERYCLEAN. Klietka cudnosti sa dodáva spolu s 5 krúžkami na penis rôznych veľkostí, ktoré zaručujú dokonalé a pohodlné nasadenie klietky cudnosti CB 3000.

     

    Ako používať klietku cudnosti CB 3000?

     

    Klietka na penis CB 3000 sa dodáva so všetkým, čo potrebujete na ovládanie svojho penisu. S pásom cudnosti je penis bezpečne uložený v polopriehľadnom puzdre na penis. Manipulácia je veľmi jednoduchá: na puzdre na penis sú tyče, do ktorých sa vloží jeden z priložených krúžkov - zodpovedajúci veľkosti penisu. Plášť sa potom natiahne na žaluď a ochabnutý penis. Krúžok sa pripevní k základni penisu. Semenníky sa umiestnia do medzery medzi krúžkami. Klietka sa dá samozrejme aj uzamknúť. Môžete si vybrať medzi klasickým kovovým zámkom alebo jednorazovými plastovými zámkami. Plastové zámky od MEO® majú špeciálnu výhodu, že sú vybavené číslom proti podvodu. Vďaka tomu sú nezameniteľné! Plastový zámok preto nie je možné tajne vymeniť.

     

    Na čo si musím dávať pozor pri používaní klietky cudnosti CB 3000?

     

    Nosenie klietky cudnosti CB 3000 by malo byť pohodlné a nemalo by spôsobovať bolesť. Ak sa objaví nežiaduca bolesť, klietku cudnosti CB 3000 okamžite odstráňte.

     

    Ako sa klietka na penis CB 3000 čistí?

     

    Klietka cudnosti CB 3000 sa dá jednoducho čistiť vodou a mydlom. Na špeciálnu starostlivosť odporúčame náš sprej VERYCLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • KG CB 3000 klietka na penis
    • Pás cudnosti pre mužov
    • Materiál: plast
    • Rozmery: Dĺžka cca 7,6 cm, priemer cca 3,5 cm
    • 5 krúžkov na penis rôznych veľkostí
    • 1 x kovový zámok
    • 5 jednorazových zámkov
    • 3 uzamykacie kolíky
    • rôzne dištančné podložky
    • Na zabezpečenie nerušeného kĺzania penisu v trubičke na penis odporúčame používať náš vyživujúci gél PLOWBOY s aloe vera a vitamínom E.
    • Klietku cudnosti CB 3000 možno čistiť počas prestávky v nosení pomocou VERYCLEAN.
    • Pre našu klietku cudnosti CB 3000 odporúčame naše výrobky zo série CUMELOT® na príležitostné nútené odplienkovanie.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Traumhaft verschlossen

    Sonnabend bestellt. Dienstag geliefert. TOP.
    Als ich mich verschlossen hatte bemerkte ich sofort wie angenehm er sitzt. Eine Träne vor Freude lief.
    Danach musste ich ihn gleich auf deinen 15000 Schritte Spaziergang testen. Nur dezente Handgriffe kleiner Nachkorrekturen bezüglich des Sitzes unternahm ich. Das war ok.
    Daher unterstütze ich meinen geliebten Zwangmaster lediglich mit einer Schnur um die Hüfte.
    Aber nochmal. Wenn ich mich so ansehe wie verschlossen dastehe, verschlossen hocke und liege. Ein wunderschöner Anblick.

      Hodnotenie 

      Perfect fit

      Master locked me in this and it fits just perfect. I have been locked up now for a couple of weeks, and he gave the key to his other lover, because I kept asking him about it.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      CB 3000

      Exellent product!!! Recommended product for its purpose, is extremely comfortable.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      CB 3000 Penis Cage

      CB 3000 Penis Cage

      CB 3000 jeklietka na penis alebo pás cudnosti, ktorý je dokonale prispôsobený potrebám submisívnych mužov, ktorí chcú trochu viac priestoru pre svoj cudný penis. Keďže je CB 3000 anatomicky dokonale ohnutý smerom nadol, klietka cudnosti nie je viditeľná pod oblečením, a preto sa dá nosiť diskrétne počas veľmi dlhého obdobia.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: