Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Bezpečné pásy cudnosti

Newsletter

Pás cudnosti NoPacha ® Mancage

Prvá voľba prísnych držiteľov kľúčov: NoPacha ® Mancage je moderný pás cudnosti pre mužov. Premyslený dizajn, vysoký komfort pri nosení a úžasne ľahký high-tech materiál, z ktorého bol pás cudnosti vyrobený, robia z tohto zariadenia cudnosti víťaza nášho testu medzi pásmi cudnosti.

Viac informácií

2768/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Prvá voľba prísnych držiteľov kľúčov: NoPacha ® Mancage je moderný pás cudnosti pre mužov. V okamihu si získal srdcia BDSM komunity v Európe, Ázii a USA. Premyslený dizajn, vysoký komfort pri nosení a úžasne ľahký high-tech materiál, z ktorého bol pás cudnosti vyrobený, robia z tohto zariadenia cudnosti víťaza nášho testu medzi pásmi cudnosti.

     

    BDSM Extra: Pri zapnutom páse cudnosti je dokonca možné dojiť aj nezostúpený penis.

     

    V porovnaní s inými pásmi cudnosti ponúka pás cudnosti NoPacha® Mancage mnoho výhod a úplne a neúprosne zabraňuje submisívnemu mužovi v masturbácii. Samozrejme, sexuálny styk alebo podvádzanie je tiež nemožné: zariadenie cudnosti nemôže byť účinnejšie! Pás cudnosti NoPacha® Mancage je vyrobený z prakticky nezničiteľného polyméru, ktorý zaručuje nízku hmotnosť. Tento pás cudnosti tak nenecháva nič na náhodu pri trvalej alebo krátkodobej cudnosti.

     

    Pás cudnosti NoPacha ® Mancage má po stranách vetracie otvory, ktoré slúžia na vetranie a zvyšujú komfort pri nosení. Cez otvor v tvare štrbiny je tiež možné dojiť nezostúpený penis alebo močiť. Pás cudnosti NoPacha® Mancage je preto úplne vhodný na používanie 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Pás cudnosti NoPacha ® Mancage možno nosiť diskrétne pod bežným oblečením počas mnohých každodenných aktivít, dokonca aj pri plávaní v mori alebo jazde na bicykli. Pás cudnosti nie je viditeľný ani pod priliehavými športovými šortkami alebo džínsami.

     

    Ako používať pás cudnosti?

     

    Pás cudnosti NoPacha® Mancage sa dodáva so všetkým, čo potrebujete na kontrolu penisu a mužských hormónov. S pásom cudnosti je penis udržiavaný v bezpečí v tzv. klietke na penis. Použitie je veľmi jednoduché: Na klietke na penis sú tyče, do ktorých sa vloží jeden zo štyroch priložených krúžkov - zodpovedajúcich obvodu penisového drieku. Klietka na penis sa potom pretiahne cez žaluď a ochabnutý penis. Krúžok sa pripevní k základni penisu. Semenníky sa umiestnia medzi ne alebo pod ne do vzniknutej medzery. Samozrejme, klietka môže byť aj uzavretá. Pri nasadenej a úplne uzavretej klietke cudnosti NoPacha® Mancage sa prísne zabráni všetkým sexuálnym aktivitám.

     

    Rozsah dodávky Pás cudnosti NoPacha ® Mancage pre mužov:

     

    Klec na penis, štyri krúžky na penis v rôznych veľkostiach (38 mm, 43 mm, 48 mm a 52 mm) a integrovaný kovový zámok s dvoma kľúčmi.

     

    Viac informácií:

     

    • NoPacha ® Mancage plastový pás cudnosti
    • Bezpečný pás cudnosti pre mužov
    • Zaručená cudnosť - 24 hodín denne, 7 dní v týždni - dlhodobo
    • Každý pás cudnosti sa dodáva s krúžkami na penis rôznych veľkostí.
    • NOPACHA ® je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO Nemecko.
    • Chcete si kúpiť pás cudnosti? Hľadáte pás cudnosti pre začiatočníkov? Alebo pás cudnosti na trvalé používanie? Potom je uzamykateľný bezpečný pás cudnosti od NoPacha ® tou správnou voľbou. Je najpredávanejším v našom BDSM internetovom obchode a bol vybraný ako najlepšia klietka cudnosti s najvyššou spokojnosťou zákazníkov.
    • Aby sa penis mohol v páse cudnosti voľne a bez odierania posúvať, odporúčame používať náš vyživujúci gél PLOWBOY s aloe vera a vitamínom E.
    • Pás cudnosti by sa mal počas prestávky v nosení čistiť sprejom VERYCLEAN.
    • K pásom cudnosti odporúčame naše výrobky CUMELOT® na príležitostné nútené vykastrovanie pasívneho muža.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    fiable et legere

    une révolution de part son matériaux composite qui la rend extrêmement légère et non détectable sous les portiques à métaux .
    Idéal pour la mer et la piscine.
    l’anneau qu’il faut choisir pas trop petit, est confortable à porter longtemps avec des bords doux, (livré avec avec quatre anneaux) . Attention tout de même à ne pas comprimer les vaisseaux.
    Une contrainte maximum qui permet de ne plus avoir à y penser du tout tant plus rien n’existe.
    Visuellement l’aspect coupé net est très réussi et la couleur noir s’accorde bien avec l’aspect extrême de la taille.
    Quasi Invisible avec un profile très plat son utilisation s’imposera en extérieur sous un bikini ou dans un maillot une pièce echancré ou sa légèreté la fera oubliée.

    • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Sitzt eng und das ist gut so!

    Der KG Mancage sitzt sehr eng, drückt alles Bondage-ähnlich zusammen, ist abschließbar, unkaputtbar und man kann den Penis nicht zur Erregung bringen. Masturbation oder gar Orgasmus ist vollkommen unmöglich. Für mich ist das einer der besten Keuschheitsgürtel auf dem Markt. Bin sehr zufrieden.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Great fit

    great fit, a little tricky to put on but after that is real good.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Pás cudnosti NoPacha ® Mancage

    Pás cudnosti NoPacha ® Mancage

    Prvá voľba prísnych držiteľov kľúčov: NoPacha ® Mancage je moderný pás cudnosti pre mužov. Premyslený dizajn, vysoký komfort pri nosení a úžasne ľahký high-tech materiál, z ktorého bol pás cudnosti vyrobený, robia z tohto zariadenia cudnosti víťaza nášho testu medzi pásmi cudnosti.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: