Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Rukávy na penis a kryty na penis

Newsletter

Penis Sleeve Extension + Masturbátor 2 v 1

Existuje veľa masturbátorov a návlekov na penis, ale tento produkt je skutočný! Spája v sebe nadržané výhody dvoch sexuálnych hračiek! Tento realisticky tvarovaný návlek na penis, ktorý je nádherne tesný a vždy ochotný, je dokonalým masturbátorom pre mužov a v prípade potreby aj predĺžením penisu, po ktorom vaša partnerka vždy túžila.

Viac informácií

2464/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Existuje veľa masturbátorov a návlekov na penis, ale tento produkt je skutočný! Spája v sebe nadržané výhody dvoch sexuálnych hračiek! Tento realisticky tvarovaný návlek na penis, ktorý je nádherne tesný a vždy ochotný, je dokonalým masturbátorom pre mužov a zároveň nadstavcom na penis, po ktorom vaša partnerka vždy túžila.

     

    Použite tento multitalent ako svoju osobnú zázračnú zbraň vložením priloženého vibrátora Bullet (vibračného vajíčka) do priloženého otvoru. Teraz už stačí len zasunúť do tesného a mäkkého otvoru vo farbe kože a nechať sa rozmaznávať stlačením tlačidla.

     

    Materiál veľmi podobný pokožke zaručuje, že nebudete takmer cítiť rozdiel oproti skutočnej pokožke. Vnútri vás čaká vzrušujúca drážkovaná štruktúra, ktorá vás privedie k orgazmu, ťah za ťahom. Vďaka štruktúre na vonkajšej strane sa táto erotická hračka pohodlne drží aj v ruke.

     

    Presvedčí ako návlek na penis! Rozmaznávajte svoju partnerku silným penisom:

     

    Na zväčšenie alebo zhrubnutie penisu jednoducho naneste náš lubrikant STROKE na vnútornú stranu návleku na penis, nasaďte ho na penis a vychutnajte si tesné priľnutie. Váš penis je už o 8 cm dlhší a má priemer výplne až 5 cm. Tento nadýchaný žilkovaný návlek na penis je absolútnym obohatením vášho sexuálneho života. Vaša partnerka okamžite pocíti stimulačnú štruktúru a zažije nekonečné orgazmy vďaka naozaj veľkému penisu. Návlek na penis z pružného, klzkého materiálu navyše vďaka tesnému priliehaniu zaručuje ešte väčšiu výdrž pri sexe.

     

    Vzrušujúce ako masturbátor! Zažite extrémne orgazmy počas sólového sexu:

     

    Pružný návlek na penis je úžasne vhodný aj ako masturbátor na vzrušujúce honenie. Ľahko uchopiteľný návlek na penis je príjemne elastický, ale nestráca svoju pevnosť ani pri opakovanom používaní, takže si ho môžete užívať dlho. Ak ste vždy snívali o rozmaznávaní pevného zadku, teraz máte príležitosť.

     

    Na čo si musím dať pri návleku na penis pozor?

     

    Hoci je návlek na penis uzavretý, nie je náhradou kondómu. Antikoncepcia a ochrana pred pohlavne prenosnými chorobami nie je s návlekom na penis od MEO® možná.

     

    Materiál a starostlivosť o návlek na penis:

     

    Tento návlek na penis je vyrobený z TPR a je mimoriadne mäkký. Materiál neobsahuje ftaláty a je prirodzene bez zápachu. Vďaka svojej mäkkej štruktúre je TPR veľmi podobný ľudskej pokožke, a tak vám počas sexu ponúka realistický zážitok. Pre maximálnu zábavu odporúčame používať náš lubrikant STROKE. Ak chcete hračku vyčistiť, môžete tak urobiť pomocou vody a jemného mydla a potom použiť náš čistič hračiek VERYCLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • Obal na penis "2 v 1 nástavec na penis + masturbátor",
    • Realistická replika penisu ako priľnavý, elastický návlek na penis.
    • Použitie: Vhodné na použitie s penisom: Na nadržané honenie ako hladidlo alebo ako nadstavec na zväčšenie penisu
    • Kazí pri sexe svojou výraznou povrchovou štruktúrou a pri masturbácii svojou rozmanitou vnútornou štruktúrou.
    • Materiál podobný koži (Nature Skin)! Vyzerá a na dotyk pripomína skutočnú kožu.
    • Jednoduché používanie: návlek na penis je veľmi pružný bez straty pevnosti.
    • Výdrž: Podporuje erekciu vďaka tesnému priliehaniu.
    • Materiál: TPR
    • Hmotnosť: 430 g
    • Bullet Vibračné / vibračné vajíčko vyžaduje 3 batérie LR41

     

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Altamente raccomandato

    Questo è il mio primo masturbatore e mi si è aperto un mondo completamente nuovo. Altamente raccomandato come il tuo primo masturbatore

      Hodnotenie 

      Super Erfindung

      Dass jemand zwei ganz unterschiedliche Sex Toys miteinander kombiniert finde ich schon wirklich sehr beeindruckend. Egal wie ich es benutze, dieses Ding hat mich bis jetzt noch nie enttäuscht. Und wenn ich meine Partnerin damit ***^^, kommt sie extrem schnell zum Orgasmus!

      • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Penis Sleeve Extension + Masturbátor 2 v 1

      Penis Sleeve Extension + Masturbátor 2 v 1

      Existuje veľa masturbátorov a návlekov na penis, ale tento produkt je skutočný! Spája v sebe nadržané výhody dvoch sexuálnych hračiek! Tento realisticky tvarovaný návlek na penis, ktorý je nádherne tesný a vždy ochotný, je dokonalým masturbátorom pre mužov a v prípade potreby aj predĺžením penisu, po ktorom vaša partnerka vždy túžila.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      17 ostatné položky v rovnakej kategórii: