Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Rukávy na penis a kryty na penis

Newsletter

Performance Maxx™ - realistický nadstavec na penis 18,5 cm - hnedý

Stránka Performance Maxx™ Life-Like Extension je realistický nadstavec na penis alebo návlek na penis a zaručuje sexuálny zážitok, na ktorý vy a váš partner nikdy nezabudnete.

Viac informácií

3636/00

k dispozícii na

Viac informácií

Stránka Performance Maxx™ Life-Like Extension je realistický nadstavec na penis alebo návlek na penis a zaručuje sexuálny zážitok, na ktorý vy a váš partner nikdy nezabudnete. S týmto inovatívnym návlekom na penis z USA si zabezpečíte nielen pôsobivú, tvrdšiu a dlhšie trvajúcu erekciu, ale aj zvýšite pocit rozkoše pre vás oboch na obrovskú úroveň.

S Performance Maxx™ Life-Like Extension môžete svoj penis prezentovať pôsobivejšie ako kedykoľvek predtým!

Máte už dosť nudného sexu a chcete v spálni vyskúšať niečo nové? Potom sa Performance Maxx™ Life-Like Extension je to pravé pre vás. S týmto návlekom na penis si nielen zväčšíte penis, ale zaistíte aj intenzívnejšie a dlhšie trvajúce sexuálne potešenie pre vás a vašu partnerku.

Jeho použitie je veľmi jednoduché: jednoducho si návlek natiahnite na penis a ihneď si užívajte Performance Maxx™ Life-Like Extension cez penis a okamžite si vychutnajte dodatočný objem a pôsobivú dĺžku. Integrovaný elastický krúžok poskytuje priestor pre semenníky, zaisťuje dokonalé pohodlie a pomáha enormne zvýšiť sexuálnu výdrž.

Prečo muži a ženy milujú Performance Maxx™ Life-Like Extension!

Skutočná výhoda návlekov na penis, ako je Performance Maxx™ Life-Like Extension? Návlek na penis vám dodá nielen väčšiu sebadôveru počas sexu, ale tiež premení bežný sex na extatický a intenzívny zážitok. Pocit hlbšieho, silnejšieho a dlhšieho prieniku spôsobí revolúciu vo vašom sexuálnom živote.

Predstavte si: S Performance Maxx™ Life-Like Extension každý dotyk a každý prienik do vášho partnera sa stane úplne novým a intenzívnym zážitkom. A s dĺžkou cca 18,5 cm a priemerom cca 4,5 cm zaručene zanecháte nezabudnuteľný dojem!

Naše superelastické Performance Maxx™ Life-Like Extension sa bez námahy prispôsobí akejkoľvek veľkosti penisu a ľahko sa používa. Vysokokvalitný Liquid Silicone je samozrejme bez zápachu, bez ftalátov a ľahko sa čistí.

Tipy na použitie:

Pre optimálny zážitok a aby ste predišli poškodeniu tejto vysokokvalitnej erotickej hračky, odporúčame používať lubrikanty na vodnej báze, napr. naše osvedčené lubrikanty Aquameo alebo Alphamale Aqua. Aby bolo zasunutie do partnerkinho konečníka pohodlnejšie, môže pomôcť trochu Analforte spreja na zníženie citlivosti konečníka.

Starostlivosť a čistenie erotickej hračky je jednoduché: po použití ju jednoducho vyčistite teplou vodou a jemným mydlom alebo naším VERYCLEAN sprejom.

Ďalšie informácie:

  • Performance Maxx™ realistický nadstavec na penis 18,5 cm
  • Farba: hnedá
  • Rozmery: 12,75 cm (vnútorná dĺžka) a 3,75 cm (vnútorný priemer), 18,5 x 4,5 cm (vonkajšie rozmery)
  • Materiál: silikón, neobsahuje ftaláty
  • Aquameo, Analforte, Alphamale a MEO sú registrované ochranné známky spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom príslušných vlastníkov.

Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

Zatiaľ žiadne pripomienky zákazníkov

Napíšte vlastnú recenziu

Performance Maxx™ - realistický nadstavec na penis 18,5 cm - hnedý

Performance Maxx™ - realistický nadstavec na penis 18,5 cm - hnedý

Stránka Performance Maxx™ Life-Like Extension je realistický nadstavec na penis alebo návlek na penis a zaručuje sexuálny zážitok, na ktorý vy a váš partner nikdy nezabudnete.

Napíšte vlastnú recenziu

Ostatní zákazníci tiež kúpili:

17 ostatné položky v rovnakej kategórii: