Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Rukávy na penis a kryty na penis

Newsletter

BALLDO: Pre sex s vašimi guľami

Sex s semenníkmi sa pýtate sami seba!? ÁNO! Presne to je možné s BALLDO. Duo vynálezcov dobýva erotický svet touto nezvyčajnou sexuálnou hračkou, pretože BALLDO, inovatívna sexuálna hračka, mení semenníky na druhý penis. Tento geniálny vynález umožňuje análne alebo vaginálne zasunutie semenníkov a poskytuje úplne nové pocity.

Viac informácií

2833/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Dajte VIAC. Dávajte v pravom zmysle slova, dávajte všetko! BALLDO umožňuje vášmu partnerovi preniknúť a roztiahnuť vás análne alebo vaginálne veľmi špeciálnym spôsobom a užiť si úplne nové pocity.

     

    Balls-Deep-In: Všetko je vložené až na doraz!

     

    Semenníky boli dlho prehliadané ako dráždivý sexuálny orgán - BALLDO to navždy zmení.

     

    Pri používaní BALLDO sú semenníky dokonale uzavreté v mäkkom silikónovom puzdre šetrnom k pokožke za kónickou špičkou pripomínajúcou penis, čo uľahčuje ich zasunutie do partnerky. Aký je to pocit mať sex s BALLDO? Ten pocit je ako z iného sveta - pre všetkých zúčastnených. DÝCHANIE!

     

    Semenníkový orgazmus - takzvaný BALLGASM!

     

    S BALLDO sa dajú guľôčky nielen zavádzať análne alebo vaginálne, ale používateľ s nimi môže aj priťahovať, takmer ako s penisom alebo robertkom. Na rozdiel od strap-onu však aktívneho používateľa stimulujú tisíce nervových zakončení v semenníkoch a môže skutočne zažiť semenníkový orgazmus - takzvaný "ballgasm".

     

    Ako BALLDO funguje?

     

    BALLDO je dostatočne tuhý na penetráciu vďaka patentovanému vnútornému jadru a pridaním jedného alebo dvoch priložených dištančných krúžkov BALLDO, ktoré sa dokonale prispôsobia používateľovi. Tieto krúžky možno pridávať a používať podľa potreby, v závislosti od toho, koľko kože je nad mieškom.

     

    Dvojitá penetrácia: BALLDO je ako druhý penis, ktorý vždy funguje!

     

    BALLDO poskytuje používateľovi druhý penis, ktorý nikdy neochabuje, takže rozkoš je prakticky nekonečná a obaja partneri môžu dosiahnuť intenzívne vyvrcholenie. Pre tých, ktorí majú veľmi malý penis alebo trpia erektilnou dysfunkciou či predčasnou ejakuláciou, ponúka BALLDO druhú šancu uspokojiť sa a byť uspokojený bez toho, aby sa museli obávať príliš ochabnutého penisu.

     

    BALLDO: penetračný zázrak pre mužov!

     

    Objavte úplne nový spôsob penetrácie s BALLDO! Vďaka tejto štartovacej súprave je možné preniknúť do partnerky pomocou semenníkov. Tvorca tejto značky, Jerry Davis, dôkladne preskúmal rôzne možnosti v tejto oblasti: veď miešok v skutočnosti väčšina ľudí pri penetrácii nepoužíva, a to znie na prvý pohľad logicky. Predstavte si však, že by to bolo možné, a to inovatívnym spôsobom? Buďme úprimní, každý muž by to chcel zažiť, však?

     

    Ako sa používa BALLDO?

     

    Štartovacia súprava sa skladá z 3 častí: 1 BALLDO a 2 krúžkov. Vyrobené z mäkkého a elastického silikónu pre pohodlné nosenie. Začnite oholením mieška a naneste veľké množstvo lubrikantu na vodnej báze. Natiahnite krúžok BALLDO tak ďaleko, ako je potrebné, a jemne ho nasaďte na miešok (t. j. nie na penis). Pomocou 2 prídavných krúžkov VY zabezpečíte väčšiu stabilitu: môže to byť potrebné, ak je váš miešok trochu dlhší. Natiahnite krúžok a presuňte ho cez BALLDO.


    Balldo how it works Balldo how it works Balldo how it works


    Vrchná časť krúžku BALLDO je pevná a poskytuje cielený pohyb a kontrolu počas penetrácie. Takto si VY zachováte plnú kontrolu a vy alebo vaša partnerka môžete zároveň stimulovať penis alebo inú erotogénnu zónu.

     

    Súprava BALLDO dáva spoločnému skúmaniu a experimentovaniu úplne nový význam! Vďaka premyslenému dizajnu sa súprava BALLDO ľahko používa a nemôžete sa pomýliť.

     

    Viac informácií:

    • BALLDO - Put your (b)ALL into it!
    • Perfektné, ak chcete počas sexu zaviesť semenníky análne alebo vaginálne.
    • Rozmery: Celková dĺžka BALLDO je 110 mm. Maximálny vonkajší priemer je 50 mm. Vonkajší priemer krúžku je 50 mm a vnútorný priemer je 30 mm. Šírka krúžku je 10 mm.
    • Po použití vyčistite všetky časti naším sprejom VERYCLEAN alebo jemným antibakteriálnym mydlom a vlažnou vodou. BALLDO skladujte na bezprašnom mieste.
    • Používajte len s mazacími prostriedkami na báze vody, napríklad Aquameo.
    • Dávajte pozor, aby ste neprekročili svoje fyzické limity. Ak pociťujete bolesť, nenosite BALLDO príliš dlho. Bolesť je varovným signálom vášho tela. Ak vám zmodrajú semenníky alebo pocítite chlad, odporúčame vám, aby ste si BALLDO okamžite vyzliekli.
    • Materiál: silikón

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Sehr tolle Erfahrung

    Der BALLDO liegt gut an und hat alles "im Griff". Er lässt sich sehr gut und unkompliziert anlegen. Auch nach längerer Zeit wird es nicht unangenehm und meiner Frau und mir hat es sehr gut gefallen!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Nicht ganz einfach aber unglaublich geil

    Der Balldo ist wirklich klasse. Eins sollte man aber wissen. Es ist wirklich schwierig seine Eier da reinzufummeln. Eigentlich kein Problem, das Teil ist unglaublich elastisch. Aber Übungssache ... wenn es denn einmal funktioniert ist das Teil einfach genial. Fühlt sich mächtig gut an. Außerdem ist es wirklich schön, dass das Teil die richtige Spannung hat, da flutscht nichts zurück und das Gefühl das sich von den Eiern überträgt ist wirklich der Hammer.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Sehr geil

    Sie fand es sehr geil und mir ist dabei höllisch einer abgegangen!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Schwer zu handhaben

    Das Dehnen der Ringe sowie des Balldo ging nur mit einer Spreizvorrichtung. Der Balldo scheint für Männer gemacht zu sein, die kleine Hoden und einen kurzen Hodensack haben. Selbst mit viel Gleitmittel war nichts zu machen, bekam die Hoden einfach nicht ohne die Spreizvorrichtung in die Ringe.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Hoden im A.... ziemlich geil!!!!

    Mit diesem Sextoy kannst du Hoden in einen Dildo verwandeln!!! Können Hoden ein zweiter Penis sein? Dieses Sexspielzeug macht es möglich! Ich habe mir schon oft vorgestellt, dass mein Partner seine Hoden mit in mich hinein schiebt. Und mit dem Balldo funktioniert das ziemlich gut! Es verwandelt Hoden in einen Dildo, der vor allem bei meinem Mann zu einem intensiveren Orgasmus geführt hat. Aber auch für mich war das gefühl ziemlich sehr geil!

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Deep ballgasm

    "I could tell we’d finally succeeded by the loud gasping sound my husband made. And then again, two thrusts later, when he came all over my stomach. According to him, it felt like the device “squeezed” the climax out of him. [next time]he lasted way longer—about 15 whole seconds—before experiencing another deep ballgasm that sent me running to the shower and researching how to get semen out of couch upholstery....

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Wow

    The first time my partner and I used the Balldo together, they came literally the moment their balls slid inside me. That is not an exaggeration.

    • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    BALLDO: Pre sex s vašimi guľami

    BALLDO: Pre sex s vašimi guľami

    Sex s semenníkmi sa pýtate sami seba!? ÁNO! Presne to je možné s BALLDO. Duo vynálezcov dobýva erotický svet touto nezvyčajnou sexuálnou hračkou, pretože BALLDO, inovatívna sexuálna hračka, mení semenníky na druhý penis. Tento geniálny vynález umožňuje análne alebo vaginálne zasunutie semenníkov a poskytuje úplne nové pocity.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    17 ostatné položky v rovnakej kategórii: