Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Rukávy na penis a kryty na penis

Newsletter

Rukáv penisu Black Mamba

Objavte tajomstvo čiernej mamby! "Black Mamba Penis Sleeve" vám zaručí sexuálny zážitok, na ktorý vy a váš partner nikdy nezabudnete. S týmto inovatívnym návlekom na penis si zabezpečíte nielen pôsobivú, tvrdšiu a dlhšie trvajúcu erekciu, ale aj zvýšite potešenie oboch partnerov na obrovskú úroveň.

Viac informácií

9431/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Objavte tajomstvo čiernej mamby! "Black Mamba Penis Sleeve" vám zaručí sexuálny zážitok, na ktorý vy a váš partner nikdy nezabudnete. S týmto inovatívnym návlekom na penis nielenže dosiahnete pôsobivú, tvrdšiu a dlhšie trvajúcu erekciu, ale aj zvýšite potešenie oboch partnerov na obrovskú úroveň.

    Rozpútajte v ňom šelmu: Prezentujte svoj penis pôsobivejšie ako kedykoľvek predtým!

    Už vás nebaví nudný sex a chcete v spálni vyskúšať niečo nové? Potom je "Black Mamba Penis Sleeve" práve pre vás. S týmto návlekom na penis nielenže zväčšíte veľkosť svojho penisu, ale zaistíte aj intenzívnejšie a hlbšie potešenie pre vás a vašu partnerku.

    Väčší objem, viac potešenia pri sexe: vyskúšajte Black Mamba hneď teraz!

    Používanie je veľmi jednoduché: jednoducho natiahnite "Black Mamba Penis Sleeve" na svoj penis a okamžite si užívajte extra objem a pôsobivú dĺžku. Integrovaný elastický krúžok ponúka priestor pre semenníky, zaisťuje dokonalé prispôsobenie a pomáha enormne zvýšiť výdrž a sexuálnu silu.

    Prečo muži a ženy milujú Black Mamba!

    Skutočná výhoda návlekov na penis, ako je "Black Mamba Cock Sheath"? Vďaka návleku na penis sa pri sexe nielen cítite sebavedomejšie, ale aj obyčajný sex premení na extatický a intenzívny zážitok. Pocit hlbšieho, tvrdšieho a dlhšieho prieniku spôsobí revolúciu vo vašom sexuálnom živote.

    Predstavte si: S návlekom na penis "Black Mamba Penis Sleeve" sa každý dotyk a prienik vašej partnerky stane úplne novým a intenzívnejším zážitkom. A s rozmermi cca 16,5 cm na dĺžku a cca 14,6 cm po obvode v najširšom mieste určite zanecháte nezabudnuteľný dojem.

    Viac informácií:

    • Penis Sleeve Black Mamba
    • Verní heslu "čím väčší, tým lepší" sme vyvinuli tento čierny návlek na penis, ktorý si môžete jednoducho natiahnuť na penis a semenníky.
    • S návlekom na penis "Black Mamba Penis Sleeve" môžete rozmaznávať svoju partnerku naozaj extrémnou veľkosťou penisu. Vaša partnerka bude stonať a kričať v extáze...
    • Materiál: TPE šetrný k pokožke
    • Ľahko dodá vášmu penisu extra dĺžku a hrúbku.
    • "Black Mamba Penis Sleeve" má pôsobivú dĺžku približne 16,5 cm, obvod približne 14,6 cm v najširšom mieste a vnútorný priemer približne 38 mm.
    • Prečo teda používať návlek na penis? Nielenže vám dodá viac sebavedomia v posteli, ale aj ten najbežnejší sex premení na extatické dobrodružstvo. S návlekom na penis "Black Mamba Cock Sheath" sa každý prienik a príťah počas sexu stane intenzívnejším a hlbším.
    • Objavte svet rozkoše a intenzity s MEO! Ako popredný obchod s návlekmi na penis, návlekmi na penis a návlekmi na penis ponúkame širokú škálu produktov, ktoré posunú vaše sexuálne potešenie na novú úroveň. Naša rozsiahla kolekcia obsahuje rôzne typy návlekov na penis pre každý vkus a potrebu. Od realistických vzorov až po efektné textúry, určite nájdete dokonalý návlek na penis, ktorý bude vyhovovať vašim potrebám a preferenciám. Či už chcete opticky zmeniť veľkosť a obvod svojho penisu, hľadáte extra stimuláciu pre seba a svoju partnerku, alebo jednoducho chcete do spálne pridať trochu vzrušujúceho spestrenia, naše návleky na penis vám ponúkajú svet možností. S našimi vysokokvalitnými návlekmi na penis vyrobenými z materiálov šetrných k pokožke, ako je silikón alebo TPE, môžete obohatiť svoje sexuálne zážitky. Každý návlek na penis je starostlivo navrhnutý tak, aby vám poskytol maximálne pohodlie a realistický zážitok. Objednávajte si z pohodlia domova v našom online obchode a využite výhody nášho diskrétneho a rýchleho doručenia. Náš zákaznícky servis vám rád odpovie na všetky vaše otázky a poskytne vám kompetentné a empatické poradenstvo. Vyskúšajte neobmedzené možnosti s návlekmi na penis od MEO ešte dnes a objavte novú úroveň sexuálnej extázy. Prezrite si našu širokú ponuku a nájdite si dokonalý návlek na penis, ktorý splní vaše najintímnejšie fantázie. Zažite čistú rozkoš a intenzitu s MEO - vaším online obchodom s návlekmi na penis, návlekmi na penis a krúžkami na penis!
    • Obchod MEO je k dispozícii v týchto jazykoch: V ponuke nájdete: angličtinu, bulharčinu , češtinu, dánčinu, estónčinu, fínčinu, francúzštinu, gréčtinu, holandčinu, japončinu, litovčinu, lotyštinu, maďarčinu, nemčinu, nórčinu, poľštinu, portugalčinu, rumunčinu , ruštinu, slovenčinu, slovinčinu, španielčinu, švédčinu, turečtinu a taliančinu. Ak chcete navštíviť obchod v príslušnom jazyku, kliknite na príslušný jazyk.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Fantastico

    Aiutatemi a dire fantastico. Dopo un paio di minuti di difficoltà nel sistemarlo la prima volta e nel capire come far entrare entrambi i membri contemporaneamente, ce ne siamo innamorati: io sensazioni super amplificate e senso di pienezza incredibile, lui erezione mantenuta più a lungo e maggiore stimolazione.
    Non riusciamo a trovargli un difetto

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Con Black Cock potrete migliora le vostre prestazioni grazie ad

    Questo estensore del pene realistico è sicuro di soddisfare sia voi che il vostro partner, fornendo un aumento delle dimensioni nonchè riuscire a prolungare l'erezione! Indossarlo è semplicissimo, basta inserire il vostro pene nel confortevole albero cavo e far scivolare i testicoli attraverso l'anello elastico. Le sue misure XL aumentano il piacere all'esterno, assieme alle protuberanze che si riflettono anche all'interno della guaina per fornire un piacere ulteriore a chi la indossa.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Perfect size

    My wife needs to be abused once and a while. Warm her up with the magic wand and watch her squirt with this extension. Feels great for me too, never have any trouble getting off.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Love my new fat black cock

    I just wish it was real sometimes... Lol. My friend puts this on whenever we want to get freak on. It fits perfectly w/just enough room in girth & length. It helps him to on holding onto his orgasim....so he'll last longer. Then the build up is intense for him...its like 3 orgasims in one. Great addition to our collection!

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    excellent fit for him and lots of enjoyment for me

    O M G ........... yes .........excellent fit for him and lots of enjoyment for me !

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Almost perfect

    Almost perfect fit easy to use and plenty of girth.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Sehr schönes Teil

    Sehr schönes Teil. Das gute Stück ist schön geformt und hat eine schöne Größe.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Der Black Cock ist super

    Habe ihn vorgestern bekommen und gleich ausprobiert. Es hat super in meinen Po gepaßt und meinem Mann hat es Spaß gemacht es mir zu besorgen.
    Ich kann nur sagen: Der Black Cock ist super

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Ein echt geiles Teil

    Der Black Cock hat eine optimale Größe, sollte aber von Anfängern etwas vorsichtiger verwendet werden. Jedenfalls sollte man das Gleitgel bei der Bestellung nicht vergessen. Die Form ist super und gibt ein richtig gutes Gefühl. Wünsche jedem so viel Spaß wie uns mit ihm.

    • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    We really enjoy playing with this toy.

    We (m/f couple) love this toy when I can get it on. I never considered my ball that large, but the ring that goes around them is so small for me that it is really tight for me to even get one of them in the hole. I wish this had an adjustable strap or something like that. Otherwise, we really enjoy playing with this toy.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    I love using it on him

    We love our black mamba sleeve. He loves the extra length and girth and I love using it on him, stretching him open and hitting deeper. It has become a consistent part of our use and enjoyment during sex.

    • 6 z 6 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Rukáv penisu Black Mamba

    Rukáv penisu Black Mamba

    Objavte tajomstvo čiernej mamby! "Black Mamba Penis Sleeve" vám zaručí sexuálny zážitok, na ktorý vy a váš partner nikdy nezabudnete. S týmto inovatívnym návlekom na penis si zabezpečíte nielen pôsobivú, tvrdšiu a dlhšie trvajúcu erekciu, ale aj zvýšite potešenie oboch partnerov na obrovskú úroveň.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    17 ostatné položky v rovnakej kategórii: