Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Remienok na dildo Remienok na

Newsletter

Remienok pre mužov

Rozmaznávajte svojho partnera alebo svoju partnerku úplne bez zábran a vytrvalo s týmto nádherným popruhom pre mužov! To je to, na čo muži v komunite peggingu čakali! Strap on slipy od MEO ® sa dokonale prispôsobia kontúram vášho tela a majú integrovaný O-krúžok.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Doprajte svojmu partnerovi nespútané a trvalé potešenie s týmto nádherným remienkom pre mužov! Na toto muži v komunite peggingu čakali! Strap on slipy od MEO® dokonale obopínajú kontúry vášho tela a majú integrovaný O-krúžok. Sú dostatočne diskrétne na celodenné nosenie a umožňujú vám užívať si úžasne intenzívny pegging alebo strap on sex.

     

    Táto estetická evolúcia bežných strap on nohavičiek pre mužov je bezpečná, veľmi pohodlná na nosenie strap on nohavička navrhnutá špecialistami na pegging. Moderné strap on nohavičky pre mužov majú podporný, mimoriadne široký pás, sú vyrobené z mäkkého, pružného materiálu a majú vnútorné nylonové pásiky pre čo najlepšiu oporu počas peggingu.

     

    Odolný, vystužený O-krúžok nohavičiek Strap on sa roztiahne tak, aby sa doň zmestil váš obľúbený vibrátor alebo dildo. Tento ľahko použiteľný strap on pre mužov si zamilujú začiatočníci aj skúsení používatelia.

     

    Do štýlového strap on pre mužov stačí vložiť vibrátor a môžete začať. Dizajn boxeriek vytvára cool vzhľad, ktorému sa vyrovná len pohodlie elastického remienka.

     

     

    Pásik pre mužov môžetenosiť ako bežnú spodnú bielizeň v každodennom živote alebo ho používať spolu s dildom, ktoré jednoducho prestrčíte cez O-krúžok.

     

    Upozorňujeme však, že dildo nie je súčasťou balenia. Veľký výber dild na remienok nájdete tu (KLIKNITE TU).

     

    Čo je to strap on pre mužov?

     

     

    Stále je to tabuizovaná téma: Pegging - Väčšina mužov však ani netuší, o čo prichádza... Nie nadarmo je pegging jedným z najhorúcejších nových sexuálnych trendov. Strap on , nazývaný aj strap-on dildo, je sexuálna hračka, ktorú možno použiť na rôzne účely. Mimochodom, sex s strap on dildom sa nazýva pegging. Dildo je zvyčajne pripevnené k akémusi postroju a je pripútané okolo pása. Týmto spôsobom sa dildo na popruhu stáva náhradou penisu. Remienok sa dá použiť aj na rôzne rolové hry . Tento strap on pre mužov je ideálny na obzvlášť nadržané a zvrhlé hranie rolí! Stačí si ho nasadiť a cítiť, ako sa strap on slipy dokonale prispôsobia vášmu telu.

     

    Ako používať strap on pre mužov?

     

    Používanie strap on pre mužov je veľmi jednoduché! Jednoducho vkĺznite do nohavičiek strap on, nasaďte si cez otvor vybrané dildo a nastavte ho tak, aby pohodlne, ale bezpečne sedelo. Teraz sa môže začať sex s kolíkmi..

     

    Čo je na tomto páse pre mužov také výnimočné?

     

    S týmto remienkom pre mužov si môžete užiť veľa zábavy! Hľadáte zmenu vedenia v posteli alebo máte skôr chuť na XL penetráciu? S týmto remienkom pre mužov budete mať určite pocit, že vlastníte tvrdý penis. Remienok pre mužov je mimoriadne kvalitný a dá sa nosiť pohodlne a bezpečne. Stačí ho vyskúšať!

     

    Ako tento strap on pre mužov čistiť?

     

    Vibrátor jednoducho očistite trochou jemného mydla a teplej vody. Ak dávate prednosť obzvlášť dôkladnému čisteniu, odporúčame použiť náš sprej. V prípade nohavičiek strap on odporúčame jemné pranie v práčke pri 30 stupňoch s jemným pracím prostriedkom.

     

    Čo musím pri tomto strap on pre mužov zvážiť?

     

    S týmto strap on pre mužov používajte len lubrikant na vodnej báze, napríklad Aquameo. Lubrikanty obsahujúce silikón môžu napadnúť tkaninu nohavičiek strap on.

     

    Viac informácií:

     

    • Viac informácií o nohavičkách na ramienka
    • Unisex, strap on pre mužov a ženy
    • Synonymá, frázy a súvisiace slová: strap on, strap on dildo, stimulácia prostaty, feminizácia, feminizácia, pasívny anál, BOB, pegging, pasívny anál.
    • Materiál: 78 % nylon, 22 % spandex (nohavičky) 48 % nylon, 35 % polyester, 17 % spandex (pás)
    • Pranie: Pranie v práčke s jemným pracím prostriedkom na 30 stupňov. Nesušte v sušičke.
    • Chcete si kúpiť strap on, strap on alebo strap-on dildo? Alebo by ste si chceli rozšíriť svoje skúsenosti na strap on, potom je MEO to pravé miesto pre vás.
    • Informácie o veľkosti: S/M: 28 - 32 pás, L/XL: 32 - 36 pás, XXL/XXXL: 38 - 44 pás
    • Otvor pre vibrátor: vnútorný priemer 3,8 cm a je rozšíriteľný až na 4,5 cm.

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Molto eccitante

    Preso perché io e il mio fidanzato volevamo approcciarci al pegging ed è stato utilissimo e molto piacevole. Non vediamo l'ora di provarlo di nuovo anche se dobbiamo abituarci a questa tecnica è molto eccitante

      Hodnotenie 

      Grössen

      Icch würde mir wünschen, das es gebräuchliche Grössen in der Beschreibung gibt, z.B. gebräuchliche Konfektionsgrössen, Mann würde gern kaufen, vermeidet es aber, weil die Unsicherheit der Passgenauigkeit fehlt.
      Danke, Jürgen

      • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Endlich ein Strapon der wirklich gut funktioniert

      Im Vergleich zu zwei anderen Strapon die ich bereits woanders gekauft habe funktioniert dieser Strapon wirklich sehr gut. Sitzt optimal und der Dildo hält super.

      • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Médiocre

      Craque trop vite: anneau plastique rigide et coutures de fixation sur le slip pas élastiques. Ça se déchire quand on place un gros gode.

      • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Amazing strap on

      Amazing strap on. Great quality material. Feels premium on body. Nice size waist band. One of the best on the market in my opinion.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Taille

      Bonjour quelle est le tour de taille ?

      • 1 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Remienok pre mužov

      Remienok pre mužov

      Rozmaznávajte svojho partnera alebo svoju partnerku úplne bez zábran a vytrvalo s týmto nádherným popruhom pre mužov! To je to, na čo muži v komunite peggingu čakali! Strap on slipy od MEO ® sa dokonale prispôsobia kontúram vášho tela a majú integrovaný O-krúžok.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: