Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Remienok na dildo Remienok na

Newsletter

Duálny Penetrator s vibráciami

Tajomstvo úspechu Dual Penetrator spočíva v dokonalej kombinácii funkčnosti a pôžitku: Integrovaný krúžok na penis poskytuje dodatočnú podporu, predlžuje erekciu a zvyšuje sexuálnu výdrž, zatiaľ čo ergonomicky tvarovaný vibračný vibrátor cielene stimuluje bod G aj prostatu.

Viac informácií

3635/00

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    S touto dômyselnou sexuálnou hračkou si môžete naplno užiť dvojitú penetráciu! Tento vysokokvalitný Penetrator je kombináciou vibračného realistického vibrátora a pohodlného krúžku, ktorý obopína penis aj semenníky. Vďaka 10 úchvatným vibračným funkciám, od jemne pulzujúcich až po dych vyrážajúce silné vibrácie, ponúka tento dvojitý Penetrator všetko, čo si môžete priať pre neobmedzené análne alebo vaginálne potešenie.

    Tajomstvo úspechu dvojitého penetrátora spočíva v dokonalej kombinácii funkčnosti a potešenia: Integrovaný erekčný krúžok poskytuje dodatočnú podporu, predlžuje erekciu a zvyšuje sexuálnu výdrž, zatiaľ čo ergonomicky tvarovaný vibračný vibrátor poskytuje cielenú stimuláciu bodu G aj prostaty. Táto sexuálna hračka je nielen kľúčom k intenzívnejšiemu potešeniu počas dvojitej penetrácie, ale aj spôsobom, ako posunúť zážitok s partnerom na novú úroveň.

    Dual Penetrator bol špeciálne vyvinutý, aby sa fantázia o dvojitej penetrácii - súčasnom prieniku dvoch penisov - konečne stala realitou, a vyznačuje sa realistickou textúrou a tvarom. Pružné, ale pevné krúžky dokonale priliehajú a zaručujú nielen to, že vibrátor sa nešmýka, ale aj to, že sa veľmi pohodlne nosí.

    Tipy pre ešte realistickejšie potešenie:

    Použitie nášho hybridného lubrikantu ManCunt, ktorý je svojím vzhľadom a konzistenciou vzorom skutočného spermií, ponúka výnimočne realistický zážitok, ktorý posúva používanie Dual Penetrator na úplne novú úroveň. Jedinečná kombinácia zložiek na báze vody a silikónu zaisťuje dlhotrvajúcu lubrikáciu bez toho, aby sa stala lepkavou alebo rýchlo vyschla. Lubrikant je ideálny pre každého, kto oceňuje autentický pocit a zároveň si cení bezpečnosť a pohodlie, pretože je vhodný aj pre citlivú pokožku.

    Starostlivosť o dvojitý penetrátor a jeho čistenie je veľmi jednoduché: po použití ho jednoducho vyčistite teplou vodou a jemným mydlom alebo naším sprejom VERYCLEAN.

    Ďalšie informácie:

    • Duálny penetrátor s vibráciou
    • Dokonalá sexuálna hračka na dvojitú penetráciu.
    • Možno použiť vaginálne aj análne.
    • Rozmery: 14 x 3,25 cm (vibrátor) | 3,25 cm (priemer krúžku na penis) | 3,75 cm (priemer krúžku na miešok)
    • 10 intenzívnych vibračných, pulzačných a eskalačných funkcií
    • Materiál: Liquid Silicone (mäkký, pružný, odolný a vodotesný)
    • Integrovaný krúžok na miešok pre dodatočnú podporu
    • Moderný pamäťový čip, ktorý si pamätá poslednú použitú funkciu
    • Bezpečnostný zámok - stlačením a podržaním na 3 sekundy sa zapne a vypne.
    • Nabíjanie cez USB - nabíjací kábel je súčasťou balenia.
    • Plne nabitý za 1,5 hodiny.
    • Funguje 60 minút na vysokom a 90 minút na nízkom stupni.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    He enjoyed it and came very hard

    He enjoyed it and came very hard. Everyone enjoys the vibrations.

      Hodnotenie 

      Balls deep!!

      Heck yeah!!!! She/we loved it. The ring is not big enough or stretchable enough to get over even the average sized cock n balls. But if she likes double penetration, she'll love this on you as you're penetrating her no matter how you make it work. There's always a 'work-around', figure it out.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Duálny Penetrator s vibráciami

        Duálny Penetrator s vibráciami

        Tajomstvo úspechu Dual Penetrator spočíva v dokonalej kombinácii funkčnosti a pôžitku: Integrovaný krúžok na penis poskytuje dodatočnú podporu, predlžuje erekciu a zvyšuje sexuálnu výdrž, zatiaľ čo ergonomicky tvarovaný vibračný vibrátor cielene stimuluje bod G aj prostatu.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: