Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Sklenené vibrátory

Newsletter

sada 3 kusov - sklenený análny kolík - Popstars

Zažite čistý luxus s týmito 3 prvotriednymi análnymi kolíkmi! Vysokokvalitná sada sklenených análnych kolíkov Popstars pozostáva z troch tenkých análnych kolíkov rôznych veľkostí a je ideálna pre každého, kto chce zažiť štýlovú análnu stimuláciu. Či už ide o začiatočníka alebo znalca, táto súprava sľubuje intenzívne chvíle a zmyselné zážitky.

Viac informácií

3448/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Zažite čistý luxus s týmito 3 análnymi kolíkmi, ktoré majú svoju vlastnú triedu! Vysokokvalitná sada sklenených análnych kolíkov Popstars pozostáva z troch tenkých análnych kolíkov rôznych veľkostí a je ideálna pre každého, kto chce zažiť štýlovú análnu stimuláciu. Či už ste začiatočník alebo expert, táto súprava sľubuje intenzívne chvíle a zmyselné zážitky.

     

    Budúcnosť análneho potešenia je tu - a je vyrobená zo skla!

     

    Sklo má mnoho výhod: Je nielen hypoalergénne, ale umožňuje aj úplne iný druh stimulácie. Štíhly a kužeľovitý tvar skleneného butt plug uľahčuje análne použitie, zatiaľ čo okrúhla základňa zabraňuje jeho príliš hlbokému zasunutiu do konečníka a tiež uľahčuje jeho používanie. S malou kvapkou lubrikantu sklenený butt plug vkĺzne do konečníka takmer sám. Navyše sú tieto luxusné análne kolíky individuálne ručne vyrábané, úplne bezšvové, absolútne bezpečné a dodávajú sa v mimoriadne atraktívnom balení.

     

    Prečo práve sklenený análny kolík?

     

    • Čistý luxus: análne kolíky zo skla vyvolávajú pocit luxusu. Hoci sú tvrdé, s trochou lubrikantu sa stávajú neuveriteľne klzkými. Okrem toho úžasne udržiavajú teplotu - pred použitím vložte análny kolík do teplej vody a vychutnajte si hrejivý zážitok. A keď zvládnete najväčší kolík? Potom sa vášmu análnemu potešeniu medze nekladú!

     

    • Ideálne na tréning análnych kolíkov: Sada Popstars obsahuje tri kolíky rôznych veľkostí, takže môžete začať s malými a pomaly sa prepracovať k najväčšiemu kolíku. Začnite s malým análnym kolíkom, ktorý do vás prenikne obzvlášť jemne, zvýšte svoje análne potešenie so stredným butt plug a potom sa "dobre pripravení" oddajte naozaj veľkému butt plug!

     

    • Bezpečnosť na prvom mieste: Borosilikátové sklo je všetko, len nie krehké. Tento materiál vydrží aj pád na betón. A po skončení zábavy? Čistenie je veľmi jednoduché. Môžete ich čistiť saponátom, vložiť do umývačky riadu alebo dokonca vyvariť. Tieto zátky sú nielen zábavné, ale aj bezpečné a hygienické.

     

    • Štíhle a elegantné: Štíhly tvar našich análnych kolíkov Popstars z nich robí prvú voľbu pre každého, kto chce prvýkrát objaviť análnu rozkoš. Štíhly dizajn uľahčuje zavádzanie, zatiaľ čo borosilikátové sklo zaisťuje pohodlný a hladký povrch.

     

    Kompatibilné so všetkými lubrikantmi MEO! Či už dávate prednosť silikónovým, olejovým alebo vodným lubrikantom, každý jeden análny kolík v súprave Popstars možno použiť so všetkými lubrikantmi.

     

    Ďalšie podrobnosti:

     

    • Popstars
    • 3 análne kolíky zo skla v exkluzívnom dizajne.
    • Vysokokvalitný dizajn: dômyselne ručne vyrobený.
    • Malý análny kolík: celková dĺžka 114 mm, dĺžka na zasunutie 110 mm, priemer 29 mm.
    • Stredný análny kolík: celková dĺžka 121 mm, dĺžka na zasunutie 114 mm, priemer 34 mm.
    • Veľký análny kolík: celková dĺžka 146 mm, zasúvacia dĺžka 140 mm, priemer 39 mm.
    • Rozsah dodávky: 3 análne kolíky Popstars
    • S okrúhlou základňou: Uľahčuje zavádzanie a zabraňuje tomu, aby butt plug prenikol príliš hlboko do konečníka.
    • Možno používať za tepla aj za studena: Análny kolík možno chladiť alebo ohrievať.
    • Hypoalergénny: Jednoducho si sadnite a užívajte si.
    • Rozsah dodávky: 3 análne kolíky Popstars zo série Extremeo
    • Mnohí naši zákazníci si pomocou tejto súpravy pravidelne trénujú svaly zvierača, napr. na bezbolestný análny styk. Vzrušujúco znejúci pojem "tréning análnych kolíkov" nie je nič iné ako pravidelné napínanie svalov zvierača análnymi kolíkmi rôznych veľkostí.
    • Extremeo: Ak viete, ako to správne robiť, môže byť zavádzanie análneho kolíka do konečníka nádherným a príjemným zážitkom. Odporúčame náš obľúbený sprej Extremeo, ktorý uľahčuje zavádzanie análneho kolíka do konečníka. Krátke postriekanie sprejom uvoľní zvieračový sval. Vďaka tomu je zavádzanie análneho kolíka bezbolestným pôžitkom.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Da provare

    Come prima esperienza la mia compagna è molto soddisfatta ,io lo trovo molto divertente lo consiglio per ravvivare e divertirsi

      Hodnotenie 

      Just the right sizes

      Just the right sizes. Very sensual.

        Hodnotenie 

        Anal Play Game Changer

        My wife and I have been trying anal play for several years with varying degrees of success. We never found the right toy for us until we discovered these. The smooth glass slides in easily, feels great and is easy to clean. As we progress to the larger sizes, they feel very forgiving despite the potentially rigid nature of the glass. We prefer these to any of the anal silicone toys we have tried in the past. You can't go wrong with the price either.

          Hodnotenie 

          Sexy Trio

          Das Trio von MEO wirkt wie drei kleine Kunstwerke und sieht wunderschön aus. Wenn ich nicht die verwunderten Fragen von Besuchern scheuen würde, kämen die kleinen Schmuckstücke direkt in meine Vitrine.

          Die Form ist sehr angenehm und recht leicht einzuführen. Eigentlich habe ich noch nie Analplugs verwendet, die sich so angenehm anfühlten.

          Aufgrund des im Gegensatz zu anderen Plugs, hinten relativ flachen Winkels, war ich zunächst skeptisch, ob die Plugs an Ort und Stelle bleiben und nicht leicht herausrutschen würden. Das taten sie aber überhaupt nicht. Ganz im Gegenteil hielten sie absolut sicher. Durch dem flacheren Winkel zugleich noch viel angenehmer, da nicht so stark auf den Schließmuskel gedrückt wird. Die Form ist einfach perfekt. Gerade für Anfänger sehr gut geeignet.

          Meine Empfehlung!

            Napíšte vlastnú recenziu

            sada 3 kusov - sklenený análny kolík - Popstars

            sada 3 kusov - sklenený análny kolík - Popstars

            Zažite čistý luxus s týmito 3 prvotriednymi análnymi kolíkmi! Vysokokvalitná sada sklenených análnych kolíkov Popstars pozostáva z troch tenkých análnych kolíkov rôznych veľkostí a je ideálna pre každého, kto chce zažiť štýlovú análnu stimuláciu. Či už ide o začiatočníka alebo znalca, táto súprava sľubuje intenzívne chvíle a zmyselné zážitky.

            Napíšte vlastnú recenziu

            Ostatní zákazníci tiež kúpili:

            7 ostatné položky v rovnakej kategórii: