Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Zariadenia na elektrickú stimuláciu

Newsletter

2B™ Elektrostimulačné zariadenie od E-Stim Systems

Elektrostimulačné zariadenie E-Stim Systems 2B™ je ideálny pre BDSM. Vďaka 17 režimom ponúka spektrum od jemných až po intenzívne pocity, ktoré sú ideálne na skúmanie bolesti a rozkoše. Dva kanály umožňujú presné ovládanie a zosilňujú dynamiku dominancie a podriadenia. Funkcia zvuku premieňa zvuky na elektrostimuláciu a dodáva jej jedinečný rozmer.

Viac informácií

3755/00

399,90 €


-100,00 €

299,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Elektrostimulačné zariadenie 2B™ od spoločnosti E-Stim Systems: Zažite maximálne vzrušenie prostredníctvom elektrostimulácie.

    Elektrostimulačné zariadenie 2B™ od spoločnosti E-Stim Systems: Zažite maximálne vzrušenie prostredníctvom elektrostimulácie E-Stim Systems bDSM sa vyznačuje kombináciou bolesti a rozkoše, dominancie a podriadenosti. Sedemnásť rôznych režimov programu ponúka spektrum pocitov od jemného šteklenia až po intenzívne impulzy a pokrýva rôzne úrovne erotickej elektrostimulácie. Dva nezávislé kanály umožňujú presné ovládanie viacerých elektród - ideálne na hry s dominanciou, pri ktorých si Dom môže každý pocit prispôsobiť podľa potreby, zatiaľ čo Sub si užíva vzrušenie z nepredvídateľnosti. Spracovanie zvuku a stereo ponúka jedinečný rozmer, ktorý premieňa zvuky na rozkoš alebo bolesť, čím zintenzívňuje zážitok z podriadenia. Bezpečnosť je v BDSM najvyššou prioritou, preto 2B™ spĺňa prísne bezpečnostné normy, vďaka čomu je spoľahlivým nástrojom na objavovanie krehkej rovnováhy medzi bolesťou a rozkošou, ovládaním a podriadením.

    Elektrostimulačné zariadenie 2B™ od spoločnosti E-Stim Systems:

    Elektrostimulačné zariadenie 2B™ od spoločnosti E-Stim Systems je zázrakom elektrostimulačnej technológie E-Stim Systemszázrakom technológie e-stimulácie, ktorý bol prvýkrát predstavený v roku 2010, vstupujete do sveta inovatívnej elektrostimulácie. Elektrostimulačné zariadenie 2B™, známe svojím výkonom a všestrannosťou, je absolútnym vrcholom elektrostimulácie.

    Elektrostimulačné zariadenie 2B™ od spoločnosti E-Stim Systems: Vrchol technológie elektrostimulácie!

    Elektrostimulačné zariadenie 2B™ nie je len ďalším Estimovým zariadením; je to inovácia v neustále sa vyvíjajúcom svete elektrostimulácie a brána do sveta intenzívneho, kontrolovaného potešenia pre znalcov, ktorí vedia, čo chcú:

    Kľúčové vlastnosti elektrostimulačného zariadenia 2B™ od spoločnosti E-Stim Systems:

    • Široká škála programov: 2B™ ponúka 17 programových režimov vrátane obľúbených "Pulse" a "Continuous", ktoré sú doplnené ďalšími funkciami, ako sú "Throb", "Thrust", "Split Modes", "Tickle" a "Programmed Wave", ktoré posúvajú erotickú elektrostimuláciu do nových výšin extázy.
    • Intuitívny displej a ovládanie: Jasný, podsvietený displej LCD vám poskytuje okamžitú spätnú väzbu o činnosti zariadenia, zatiaľ čo užívateľsky prívetivé ovládacie prvky uľahčujú ovládanie. Integrovaná obrazovka nápovedy uľahčuje výber režimov a podsvietenie zaisťuje dobrú čitateľnosť aj v noci.
    • Dva nezávislé kanály: Vďaka úplne izolovaným výstupným kanálom, z ktorých každý má vlastné ovládanie, umožňuje 2B™ používať viacero bipolárnych elektród súčasne a prevádzkovať ich nezávisle. Výstupné LED diódy indikujú výstupný výkon a poskytujú tak vizuálnu indikáciu aktuálnej aktivity.
    • Režim spojenia a trojfázový režim: Inovatívny režim spojenia kombinuje oba kanály na spoločné ovládanie a voliteľnú káblovú súpravu 2B® "Triphase" od E-Stim Systems umožňuje trojrozmerné elektrostimulačné zážitky.
    • Flexibilita napájania: Zariadenie 2B™ je napájané 9-voltovou batériou a môže byť napájané samostatne dostupným napájacím adaptérom.
    • Zvuk a stereofónne spracovanie: Zabudovaný mikrofón s nastaviteľnou citlivosťou v kombinácii so skutočným stereofónnym spracovaním signálu prostredníctvom 3,5 mm stereofónneho vstupu poskytuje jedinečný zážitok po pripojení zariadenia k MP3 prehrávaču: Zvukové signály sú konvertované na stimulačné elektrostimulačné vzory.
    • Digitálne prepojovacie rozhranie: Voliteľné rozhranie Digital Link Interface umožňuje pripojiť elektrostimulačné zariadenie k počítaču PC alebo Mac cez USB. To umožňuje aktualizáciu firmvéru a dokonca aj používanie funkcií diaľkového ovládania cez internet, takže zariadenie 2B™ je vždy aktuálne s najnovšou technológiou elektrostimulácie.
    • Bezpečnosť vďaka konštrukcii: Zariadenie 2B™ spĺňa európske, britské a americké bezpečnostné normy a je vybavené izoláciou výstupných kanálov, obmedzením výkonu, ovládaním mäkkého štartu a označením CE, čo zdôrazňuje bezpečnosť a spoľahlivosť.


    Od svojho uvedenia na trh v roku 2010 sa 2B™ od E-Stim Systems 2B™ osvedčil ako jedno z najvýkonnejších a najvšestrannejších elektrostimulačných zariadení na svete. Ak chcete len to najlepšie, nepotrebujete nič iné ako zariadenie 2B™. Zariadenie 2B™ má 17 programových režimov vrátane obľúbených režimov "Pulse" a "Continuous" a bolo obohatené o niekoľko doplnkov, ktoré vás privedú do absolútnej e-stimulačnej extázy.

    Elektrostimulačné zariadenie 2B™ má ľahko čitateľný, podsvietený LCD displej, na ktorom je vždy presne vidieť, čo zariadenie robí, ako aj jednoduché a ľahko použiteľné ovládacie prvky. Integrovaná obrazovka nápovedy vás prevedie výberom režimov, zatiaľ čo podsvietenie zaručuje dobrú viditeľnosť aj v tej najtmavšej kobke. Prepínanie medzi režimami je také jednoduché ako stlačenie tlačidla a otočenie gombíka. Je to jednoduché. Funguje to.

    Dva výstupné kanály pracujú nezávisle od seba a každý má vlastné ovládacie prvky. To znamená, že súčasne možno používať niekoľko bipolárnych elektród a ovládať ich nezávisle od seba. Výstupné LED diódy svietia úmerne výstupnému výkonu, takže vidíte, čo sa deje, aj bez toho, aby ste sa pozerali na hlavný displej. Pomocou režimu "Join" možno oba kanály prepojiť, čím sa zabezpečí bezpečnosť aj ovládanie, a pomocou káblovej súpravy 2B™ od E-Stim Systems (č. položky 3810) získate ešte viac možností. (Myslite na 3D elektrosex)

    Elektrostimulátor 2B™ je napájaný 9-voltovou batériou. Ak si však želáte väčší výkon alebo nezávislosť od batérií, treba zvážiť voliteľný napájací zdroj (poz. č. 3758). Dve možnosti napájania a regulácia 0-100 % zabezpečujú, že elektrostimulátor 2B™ sa nikdy nevyčerpá, keď je to dôležité. Nízka úroveň výkonu je skvelá na začiatky s elektrostimuláciou, zatiaľ čo vysoká úroveň výkonu ponúka poriadnu silu, ktorá uspokojí aj tých najzarytejších fanúšikov elektrostimulácie bez toho, aby spôsobovala príliš veľkú bolesť!

    Radi počúvate hudbu? Elektrostimulačný prístroj 2B™ má zabudovaný mikrofón s nastaviteľnou citlivosťou (žiadny externý mikrofón, ktorý by sa mohol zlomiť alebo stratiť). Ponúka tiež skutočné stereo spracovanie prostredníctvom 3,5 mm stereo vstupu. Jednoducho pripojte svoj MP3 prehrávač a vychutnajte si jedinečný zážitok z erotickej elektrostimulácie v stereo zvuku.

    Zariadenie 2B™ má voliteľné rozhranie Digital Link Interface (číslo položky 3759/00), ktoré umožňuje aktualizáciu alebo ovládanie zariadenia 2B™ z počítača PC alebo Mac prostredníctvom pripojenia USB. 2B™ je dokonca možné ovládať cez internet. Je možná aktualizácia softvéru? ÁNO! Takže už nikdy nebudete vlastniť zastaraný elektrostimulačný prístroj - teraz môže 2B™ rásť spolu s vašimi osobnými požiadavkami.

    Bezpečnosť vďaka konštrukcii - Vďaka oddeleniu výstupných kanálov, zabudovanému obmedzeniu výkonu a regulácii mäkkého štartu (prístroj sa pri zmene režimu alebo zapnutí zariadenia vždy spustí na nulu), ako aj filozofii konštrukcie, ktorá uprednostňuje bezpečnosť v každom detaile, spĺňa elektrostimulačný prístroj 2B™ všetky dôležité európske, americké a britské bezpečnostné normy a na rozdiel od mnohých dovážaných zariadení nesie označenie CE.

    S elektrostimulačným prístrojom 2B™ si nekupujete len odhadovaný prístroj, ale seriózny vstup do sveta elektrostimulácie od spoločnosti, ktorá sa venuje výrobe najlepších elektrostimulačných prístrojov. Zariadenie 2B™ je vybavené všetkým, čo potrebujete na to, aby ste mohli ihneď začať, a má doživotnú záruku výrobcu, takže nemá konkurenciu.

    Viac informácií:

    • elektrostimulačné zariadenie 2B™ od E-Stim Systems
    • Solídny úvod do sveta elektrostimulácie
    • Rozsah dodávky: 2B™ elektrostimulačné zariadenie, 2 x výstupný kábel 3,5 mm na 2 mm, 4 x samolepiace elektródové podložky, 1 x 3,5 mm stereo vstupný kábel, 1 x PP3 9 V batéria, prepravná taška a návod na použitie.
    • Rozmery: 116 mm x 77 mm x 38 mm (4,6" x 3,0" x 1,5"), 176 g
    • Kanály/výstupy: Dva izolované kanály s 3,5 mm mono jack konektormi
    • Displej: Podsvietený LCD displej s jasnými LED diódami na indikáciu aktivity kanálov
    • Programové režimy: 17
    • Zvukové režimy: 2
    • Zvuk: Vstavaný mikrofón, stereo zdroj cez 3,5 mm stereo jack
    • Vstupná špecifikácia: 33KΩ/500mV
    • Ovládanie: Nezávislé ovládacie prvky pre intenzitu kanálov, výber režimu a nastavenie
    • Výstupný priebeh: dvojfázový striedavý
    • Pripojenie k PC/Mac: Áno, prostredníctvom voliteľného pripojovacieho kábla
    • Napájanie: Štandardná 9V alkalická batéria (PP3)
    • K dispozícii je voliteľný sieťový adaptér (pozri príslušenstvo).
    • Bezpečnosť a kvalita sú E-Stim Systems je najvyššou prioritou.
    • Vyvinutý v súlade s najnovšími britskými a európskymi bezpečnostnými predpismi a vyrábaný vo Veľkej Británii.
    • Zabudované bezpečnostné funkcie, ako napríklad obmedzenie prúdu.
    • Označenie CE a UKCA.
    • Dodáva sa s doživotnou zárukou výrobcu.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, ale je dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-Stim nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, nosia kardiostimulátor alebo používajú lekárske infúzne zariadenie, majú srdcové ochorenia alebo sú tehotné a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Génial

    J'ai pas mal cherché et comparé avant d'en choisir un et j'hésitais entre plusieurs.
    Finalement mon choix c'est porte sur ce modèle et je n'ai aucun regret.
    Il est petit, complet et très pratique.

      Hodnotenie 

      Soldi ben spesi

      Buona qualità costruttiva (funziona perfettamente anche dopo un paio di cadute), ottimo per sperimentare. Non ci sono paragoni con le cinesate da poche decine di euro.

        Hodnotenie 

        Best purchase ever

        I rarely write reviews but this thing is worthy of one so here goes… I love this box! I’ve gotten so much extreme pleasure from this thing. I can edge for hours with it, hands free. The orgasms while using it are unbelievably powerful. But it’s not just while using it—I’ve found my orgasms when not using it (ie during sex or regular masturbation) are also way bigger and more powerful too. No joke! We’re talking shoot over my head every time now. Some of my regular playmates and hookups have also mentioned how much and how hard I shoot and they didn’t know I had been using e-stim. If I leave this going after my first orgasm I can usually shoot a second time after just a minute or two. Might seem pricey but this is the one you want. So why this box instead of a cheaper one? The stereo audio stim is just worlds better than anything the other boxes can offer. There’s a lot of variation you can get from this box with the choice of electrodes. The best electrodes I’ve found by far are the thicker conductive rubber loops. Get 6 or 8 mm for best effect. This thing is also pretty portable since it can be battery powered (think stimming on that long drive or out in public under your clothes as no one else knows but you!). To answer a few questions people might have: 1. No you won’t stop wanting to have regular sex; this thing is fun when you’re by yourself (or with someone) but it also makes your regular sex even better. 2. No you won’t be addicted per se though you will love it and enjoy it! 3. No it doesn’t hurt, it feels amazing, unless you want to crank the power level way up to a painful level. The sensations can range from having thirty people stroking and sucking you at one time to having someone licking your shaft and tickling it. You can download free e-stim audio files from various sources (don’t use regular music) and each file creates a different sensation. There really is so much to explore and try. If it does feel stingy or painful, you need to use more electro-conductive gel and maybe a larger electrode. Lookup e-stim vids on some sites like xtube or youporn or xhamster for examples of having hands free orgasms. They’re not just hands free, they’re the most incredible orgasms you’ll ever have. Trust me, you need this box!

          Hodnotenie 

          Awesome product

          Awesome product, looking forward to buying more stuff to play with.

            Napíšte vlastnú recenziu

            2B™ Elektrostimulačné zariadenie od E-Stim Systems

            2B™ Elektrostimulačné zariadenie od E-Stim Systems

            Elektrostimulačné zariadenie E-Stim Systems 2B™ je ideálny pre BDSM. Vďaka 17 režimom ponúka spektrum od jemných až po intenzívne pocity, ktoré sú ideálne na skúmanie bolesti a rozkoše. Dva kanály umožňujú presné ovládanie a zosilňujú dynamiku dominancie a podriadenia. Funkcia zvuku premieňa zvuky na elektrostimuláciu a dodáva jej jedinečný rozmer.

            Napíšte vlastnú recenziu

            Ostatní zákazníci tiež kúpili:

            17 ostatné položky v rovnakej kategórii: