Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia konečníka

Newsletter

Malá elektróda Torpedo™ z E-Stim Systems

Elektróda v tvare torpéda z E-Stim Systems je výnimočná bipolárna elektróda, ideálna pre všetkých, ktorí chcú zažiť mimoriadne intenzívny pocit počas análnej elektrostimulácie. Elektróda je vhodná na vaginálnu aj análnu elektrostimuláciu a jej robustný dizajn a funkčnosť zaručujú plnohodnotný zážitok.

Viac informácií

3794/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Malá elektróda Torpedo™ od spoločnosti E-Stim Systems: výkonná bipolárna elektróda na vaginálnu a análnu elektrostimuláciu!

    Elektróda v tvare torpéda od E-Stim Systems je výnimočná bipolárna elektróda, ideálna pre každého, kto chce zažiť mimoriadne intenzívny pocit počas análnej elektrostimulácie. Elektróda je vhodná na vaginálnu aj análnu elektrostimuláciu a svojím robustným dizajnom a funkčnosťou poskytuje naplňujúci zážitok.

    Najdôležitejšie vlastnosti malej elektródy Torpedo™:

    • Bipolárna elektróda na vkladanie: malá elektróda Torpedo™ je bipolárna elektróda na vkladanie, ktorá poskytuje cielenú elektrostimuláciu.
    • Hladká, zaoblená hlavica: Elektróda má hladkú, zaoblenú hlavicu, ktorá uľahčuje análne/vaginálne zavádzanie a umožňuje pohodlné používanie.
    • Saténový povrch a dobrá manipulácia Torpedo™ má luxusný saténový povrch a vyfrézovanú drážku na základni, ktorá uľahčuje análne/vaginálne zavádzanie a vyberanie.
    • Vysokokvalitné spracovanie: Táto prémiová elektróda je vyrobená z materiálov leteckej kvality a je navrhnutá tak, aby dlho vydržala. Elektródu možno rozobrať na čistenie, aby sa zabezpečila hygiena a dlhá životnosť, a poskytuje sa na ňu doživotná záruka.
    • Vynikajúca vodivosť: Vďaka elektrickým kontaktným plochám na hornej a spodnej strane elektróda Torpedo™ poskytuje vynikajúci a prirodzenejší kontakt ako iné elektródy.


    Rozmery a technické údaje:

    Malá elektróda Torpedo™ od E-Stim Systems je vkladacia bipolárna elektróda na análnu alebo vaginálnu elektrostimuláciu. S celkovou dĺžkou 130 mm a dĺžkou na vkladanie 100 mm je elektróda vhodná pre začiatočníkov aj skúsených používateľov. S priemerom 38 mm a obvodom 119 mm je elektróda veľmi pohodlná na používanie. S hmotnosťou 344 g sa pohodlne drží v ruke a nie je príliš ťažká. Na pripojenie k elektrostimulačnému zariadeniu má malá elektróda dve Torpedo™ má v základni dve 4 mm zásuvky. Vďaka tejto kombinácii funkcií je malá Torpedo™ fantastickú sexuálnu hračku na elektrostimuláciu.

    Čistenie a starostlivosť:

    Čistenie je jednoduché: elektródu očistite teplou vodou a jemným čistiacim prostriedkom alebo sprejom VERYCLEAN a potom ju utrite do sucha. Elektróda vrátane zásuviek musí byť pred uskladnením úplne suchá.

    Optimálne používanie elektródy Torpedo™ Elektródy:

    Na dosiahnutie vynikajúceho zážitku z elektrostimulácie odporúčame používať náš lubrikant na vodnej báze ESHOCK, ktorý uľahčí zavedenie elektródy a zabezpečí optimálnu elektrickú vodivosť. Nepoužívajte silikónové alebo hybridné lubrikanty a upozorňujeme, že kondómy nie sú kompatibilné s elektródami od E-Stim Systems elektród.

    The little Torpedo™: Povinná výbava pre nadšencov elektrosexu

    Vďaka robustnej konštrukcii a používateľsky prívetivým funkciám je little Torpedo™ dokonalým doplnkom každého elektrostimulátora Torpedo™ je dokonalým doplnkom každého elektrostimulačného zariadenia a ponúka jedinečný a intenzívny zážitok z elektrostimulácie.

    Viac informácií:

    • Malá elektróda Torpedo™ od E-Stim Systems
    • Typ: BiPolárna, vkladacia
    • Celková dĺžka: 130 mm
    • Vkladacia dĺžka: 100 mm
    • Priemer: 38 mm
    • Obvod/veľkosť: 119 mm
    • Hmotnosť: 344 g
    • Pripojenia: 2 x 4 mm zásuvky v základni.
    • Na použitie s našimi elektrostimulačnými zariadeniami (ako príslušenstvo sú k dispozícii rôzne pripojovacie káble a adaptéry).
    • S exkluzívnou doživotnou zárukou výrobcu.
    • Bezpečnosť a kvalita sú E-Stim Systems bezpečnosť a kvalita sú na prvom mieste.
    • Navrhnuté a vyrobené v Spojenom kráľovstve podľa najnovších britských a európskych bezpečnostných predpisov.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, je však dôležité uvedomiť si bezpečnostné otázky s ňou spojené. E-Stim nie je vhodný pre ľudí, ktorí trpia epilepsiou, majú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú ochorenie srdca alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems e-Stim boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie.
    • MEO je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Il top per me

    Che meraviglia la forma, sarà il mio preferito per sempre!

      Hodnotenie 

      sehr gut

      ist der weiterempfehlung wehrt
      ansonsten gibt es nix zum ausetzen an dieser elektrode
      einfache handhabung so sollte es auch sein

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      commande recu

      impeccable

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      My first hands-free orgasm !!

      Perfect size and has delivered a hands free orgasm every time I use them. I couldn’t be more pleased

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Malá elektróda Torpedo™ z E-Stim Systems

      Malá elektróda Torpedo™ z E-Stim Systems

      Elektróda v tvare torpéda z E-Stim Systems je výnimočná bipolárna elektróda, ideálna pre všetkých, ktorí chcú zažiť mimoriadne intenzívny pocit počas análnej elektrostimulácie. Elektróda je vhodná na vaginálnu aj análnu elektrostimuláciu a jej robustný dizajn a funkčnosť zaručujú plnohodnotný zážitok.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: