Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia konečníka

Newsletter

Malá vaginálna a análna elektróda Flo™ od E-Stim Systems

Malá elektróda Flo™ je nádherne navrhnutá, vysokokvalitná elektróda na vkladanie, ktorá je účinná a pohodlná na sexuálnu elektrostimuláciu. Jej jedinečný dizajn z nej robí univerzálnu elektródu na vaginálnu aj análnu stimuláciu.

Viac informácií

3786/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Malá elektróda Flo™ od spoločnosti E-Stim Systems: štíhla a všestranná elektróda na sexuálnu elektrostimuláciu.

    Malá elektróda Flo™ je krásne navrhnutá, vysokokvalitná, vkladacia elektróda, ktorá je účinná a pohodlná na sexuálnu elektrostimuláciu. Jej jedinečný dizajn z nej robí univerzálnu elektródu na vaginálnu aj análnu stimuláciu.

    Ergonomický dizajn pre ešte väčšie potešenie:

    Anatomicky tvarovaná elektróda sa vďaka hladkému povrchu mimoriadne ľahko zavádza a jej širšia základňa sa pohodlne prispôsobí pyskom, takže elektrostimuláciu možno cítiť zvonka aj zvnútra. Hoci bola primárne vyvinutá na vaginálne použitie, elektróda Flo™ je ideálna aj na análnu stimuláciu.

    Prirodzený pocit a jednoduché použitie:

    Jedinečné prémiové elektródy od E-Stim Systems sú elektrické kontaktné plochy. Nachádzajú sa na hornej a dolnej strane a nie po stranách, čo poskytuje prirodzenejší pocit počas elektrostimulácie. Vyfrézovaná drážka na spodnej časti elektródy zlepšuje uchopenie počas vaginálneho alebo análneho zavádzania a vyberania, čím zabezpečuje lepšiu manipuláciu.

    Vysokokvalitná konštrukcia a doživotná záruka:

    Rovnako ako pri všetkých prémiových elektródach od E-Stim Systems flo™ sa aj na elektródy vzťahuje doživotná záruka výrobcu E-Stim Systemsktorá zaručuje dlhú životnosť a dlhodobú spokojnosť.

    Rozmery:

    Dĺžka: 100 mm
    Priemer hlavice: 25 mm
    Priemer základne: 50 mm
    Vložná dĺžka: 90 mm
    Hmotnosť: 192 g

    Všestranné možnosti pripojenia:

    Elektróda je vybavená 4 mm zástrčkami a je kompatibilná s nízkoprofilovými káblami od E-Stim Systems ale možno ho použiť aj s bežnými 4 mm káblami alebo bikablom (pozri príslušenstvo). Je kompatibilná so všetkými bežnými elektrostimulačnými zariadeniami (v prípade potreby s adaptérmi, ktoré ponúkame). To ponúka maximálnu flexibilitu pri používaní.

    Jednoduché čistenie a starostlivosť:

    Elektródu možno ľahko čistiť teplou vodou a jemným čistiacim prostriedkom alebo sprejom VeryClean. Aby nedošlo k poškodeniu elektródy, nemali by sa používať žiadne drsné čistiace prostriedky. Na dôkladnejšie čistenie je možné elektródu rozobrať a jednotlivé časti čistiť samostatne. Pri opätovnej montáži starostlivo dodržiavajte pokyny výrobcu.

    Vďaka tomu je análna alebo vaginálna elektrostimulácia ešte zábavnejšia:

    Pre optimálny zážitok by sa mal používať náš lubrikant na vodnej báze ESHOCK. Tento špeciálny lubrikant zaručuje ľahké zavedenie do análneho/vaginálneho otvoru a dobrú elektrickú vodivosť. Určite sa vyhnite lubrikantom na báze silikónu alebo hybridným lubrikantom a upozorňujeme, že kondómy nie sú kompatibilné s elektródami E-Stim Systems.

    Malá elektróda Flo™ od E-Stim Systems: pokročilý nástroj na sexuálnu elektrostimuláciu.

    Malá elektróda Flo™ je viac než len zavádzacia elektróda; je to pokročilý a pohodlný nástroj na sexuálnu elektrostimuláciu. Či už vaginálna alebo análna, ponúka jemný a prirodzený zážitok podporený spoľahlivosťou a kvalitou výrobkov od E-Stim Systems výrobkov.

    Viac informácií:

    • Malá elektróda Flo® od E-Stim Systems
    • Typ: BiPolárna, vkladacia
    • Celková dĺžka: 100 mm
    • Vkladacia dĺžka: 70 mm
    • Priemer hlavice: 25 mm
    • Priemer základne: 50 mm
    • Hmotnosť: 192 g
    • Pripojenia: - hlavica je vyrobená z kvalitného materiálu, ktorý je súčasťou balenia: Dve 4 mm zásuvky v základni.
    • Na použitie s našimi elektrostimulačnými zariadeniami (ako príslušenstvo sú k dispozícii rôzne pripojovacie káble a adaptéry).
    • S exkluzívnou doživotnou zárukou výrobcu.
    • Bezpečnosť a kvalita sú E-Stim Systems bezpečnosť a kvalita na prvom mieste.
    • Navrhnuté a vyrobené v Spojenom kráľovstve podľa najnovších britských a európskych bezpečnostných predpisov.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, je však dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-Stim nie je vhodný pre ľudí, ktorí trpia epilepsiou, majú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú ochorenie srdca alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems e-Stim sú navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie.
    • MEO je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Fantastico

    Direi eccezionale, aiuta tantissimo per la dilatazione senza alcun dolore, apprezzato molto anche dal mio partner

      Hodnotenie 

      Revolutionäre Prostata-Stimulation!

      Als Mann, der immer auf der Suche nach neuen Wegen zur Steigerung des sexuellen Genusses ist, war ich sehr gespannt auf die Analelektrode von Meo. Meine Erwartungen wurden nicht nur erfüllt, sondern weit übertroffen.

      Die Qualität der Elektrode ist hervorragend - robust, sicher und mit einer glatten Oberfläche, die eine komfortable Anwendung ermöglicht. Die eigentliche Magie beginnt jedoch, wenn die Elektrostimulation aktiviert wird. Die gezielte Stimulation meiner Prostata mit Stimulationsstrom war eine völlig neue und unglaublich intensive Erfahrung.

      Jede Impulswelle der Elektrode fühlte sich an, als würde sie meine Prostata direkt massieren, was zu einer tiefen, durchdringenden Geilheit führte, die ich so noch nie erlebt hatte. Der Orgasmus, den ich dadurch erlebte, war außergewöhnlich - intensiv, lang anhaltend und unglaublich befriedigend. Es war, als würde jede Zelle meines Körpers elektrisiert, und der Höhepunkt war mehr als nur ein körperliches Erlebnis, es war fast spirituell.

      Ich kann die Analelektrode von Meo jedem Mann empfehlen, der seine sexuellen Erfahrungen auf ein neues Niveau heben möchte. Besonders für diejenigen, die die Prostatastimulation ausprobieren wollen, ist dieses Produkt ein absolutes Muss.

      Bewertung: 5 Sterne

        Napíšte vlastnú recenziu

        Malá vaginálna a análna elektróda Flo™ od E-Stim Systems

        Malá vaginálna a análna elektróda Flo™ od E-Stim Systems

        Malá elektróda Flo™ je nádherne navrhnutá, vysokokvalitná elektróda na vkladanie, ktorá je účinná a pohodlná na sexuálnu elektrostimuláciu. Jej jedinečný dizajn z nej robí univerzálnu elektródu na vaginálnu aj análnu stimuláciu.

        Napíšte vlastnú recenziu

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: