Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Zariadenia na elektrickú stimuláciu

Newsletter

E-Stim Remote System od spoločnosti E-Stim Systems: diaľkovo ovládaná elektrostimulácia

Nový Ponuka
  • E-Stim Remote System od spoločnosti E-Stim Systems: diaľkovo ovládaná elektrostimulácia

Zažite vzrušujúce BDSM sedenie s E-Stim Remote System z E-Stim Systemsktorý vám poskytne pokročilú diaľkovo ovládanú elektrostimuláciu alebo dokonalý elektrosex. Tento systém s pôsobivým dosahom až 100 metrov umožňuje dynamické a rýchle ovládanie na diaľku - ideálne na ešte hlbšie skúmanie dominancie a podriadenosti.

Viac informácií

3761/00

289,90 €


-30,00 €

259,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Zažite vzrušujúce BDSM sedenie s E-Stim Remote System z E-Stim Systemsktorý vám poskytne pokročilú diaľkovo ovládanú elektrostimuláciu alebo dokonalý elektrosex. Tento systém s pôsobivým dosahom až 100 metrov umožňuje dynamické a rýchle ovládanie na diaľku - ideálne na ešte hlbšie skúmanie dominancie a podriadenosti. Stránka E-Stim Remote System z E-Stim Systems má 10 rôznych režimov vrátane režimov detekcie pohybu a zvuku, ktoré zvyšujú kontrolu v BDSM scenároch. Stránka E-Stim Remote System je navrhnutý na diskrétnu a prispôsobiteľnú stimuláciu a je vhodný pre jednotlivcov aj páry. Naše stránky E-Stim Remote System sa vyznačuje kompaktným dizajnom a individuálne nastaviteľnými úrovňami výkonu. Tento systém nielenže zvyšuje zážitok z elektrostimulácie, ale tiež spája viacero zariadení pre komplexné a elektrizujúce BDSM zostavy.

    Stránka E-Stim Remote Systemnajnovší prírastok do E-Stim Systems Produktového radu, je výrazným zlepšením oproti pôvodnému "Series 1 Remote". Tento systém, ktorý ponúka kombináciu väčšieho výkonu, ovládania a inovatívnych režimov, je ideálnou voľbou na zlepšenie elektrostimulácie v kontexte BDSM.

    Kľúčové vlastnosti systému E-Stim Remote od spoločnosti E-Stim Systems:

    • Pokročilé funkcie diaľkového ovládania: Digitálne kódovaný systém rádiového ovládania s dosahom až 100 metrov zabezpečuje účinnú a rýchlo pôsobiacu diaľkovú elektrostimuláciu.
    • Viacero prevádzkových režimov: Systém má 10 rôznych prevádzkových režimov vrátane dvoch režimov detekcie pohybu a dvoch inovatívnych zvukových režimov, ktoré poskytujú rôzne možnosti elektrostimulácie.
    • Intuitívny dizajn a jednoduché ovládanie: Systém pozostáva zo špeciálne navrhnutého ručného vysielača so 4 tlačidlami a malého, diskrétneho prijímača s klipom na opasok na jednoduché ovládanie.
    • Prispôsobiteľné úrovne výkonu: Systém ponúka 27 úrovní výkonu v 10 rôznych režimoch, z ktorých každý možno nastaviť v siedmich úrovniach. To umožňuje presné ovládanie intenzity elektrostimulácie.
    • Pripojenie viacerých zariadení: Systém je navrhnutý tak, aby bolo možné navzájom prepojiť niekoľko ručných vysielačov a elektrostimulačných zariadení, čo umožňuje všestranné konfigurácie pre jednu alebo viac osôb.
    • Inovatívny systém dynamického tvaru vlny: Inovatívny systém dynamického tvaru vlny je vybavený bezpečným striedavým výstupom s obmedzením prúdu (BiPhasic), ktorý zabezpečuje účinnú a bezpečnú elektrickú stimuláciu.
    • Doživotná záruka od spoločnosti E-Stim Systems: Na tento diaľkový ovládač sa vzťahuje doživotná záruka E-Stim Systems dodávané.


    Navrhnuté pre širokú škálu aplikácií:

    • Režim pohybu: Režim pohybu reaguje na najmenší pohyb a ponúka jedinečné možnosti "trestania". Tlačidlo "FIRE" možno použiť na deaktiváciu snímača pohybu pre okamžitý "akčný" efekt.
    • Zvukové režimy: Dva nové zvukové režimy sú také citlivé, že ich možno spustiť tlesknutím zo vzdialenosti niekoľkých metrov, a ponúkajú rôzne úrovne citlivosti a režimy zobrazenia pre rôzne aplikácie.
    • Tréningový režim: Tréningový režim bol vylepšený a teraz ponúka štyri úrovne výkonu (25 %, 50 %, 75 % a 100 %), ktoré možno nastaviť jednoduchým stlačením tlačidla.
    • Režim učenia: Pomocou režimu učenia možno prispôsobiť nastavenia ovládania tak, aby jeden ručný vysielač mohol ovládať niekoľko zariadení a naopak.
    • Viac výkonu: Mikroprocesorom riadený generátor napätia zabezpečuje efektívne využitie batérie a efektívny výkon, najmä pri vyšších úrovniach, vďaka novému dynamickému systému výstupu.


    Bezpečnosť a kompatibilita:

    • E-Stim Remote System má výkonný 3,5 mm výstup, ktorý je kompatibilný so všetkými elektródami od E-Stim Systems kompatibilné.
    • Systém bol navrhnutý a vyrobený v Spojenom kráľovstve, spĺňa najnovšie bezpečnostné normy EÚ a Spojeného kráľovstva a je označený značkou CE, ktorá zaručuje bezpečnú a spoľahlivú prevádzku.


    Technické údaje:

    • Kanály/výstupy: Rádiom riadený jeden kanál prostredníctvom 3,5 mm mono konektora.
    • Displej: Jasné LED diódy indikujú napájanie, výstup a aktivitu prijímača.
    • Prevádzkové režimy: 10 ("Fire", "Continuous", "Pulse", "Exercise", "Training") s 27 úrovňami výkonu a 7 možnosťami nastavenia v každom prevádzkovom režime.
    • Prevádzkové prvky: Napájacia jednotka (zapnutie/vypnutie, funkcia učenia), diaľkové ovládanie (hore, dole, nastavenie, oheň).
    • Výstupná frekvencia: Špeciálne vyvinutá pre bezpečnú a účinnú stimuláciu.


    Tento E-Stim Remote System nie je len tak hocijaké príslušenstvo, ale všestranný nástroj na objavovanie fascinujúcich možností diaľkovo ovládanej elektrostimulácie v BDSM. Inovatívny dizajn a množstvo funkcií sľubujú jedinečný a vzrušujúci zážitok pre jednotlivcov aj partnerov.

    Viac informácií:

    • E-Stim Remote System od spoločnosti E-Stim Systems: Diaľkovo ovládaná elektrostimulácia vo svojej triede.
    • Ručné vysielače: "Up", "Down", "Adjust" a "Fire".
    • Výstupný priebeh: Dvojfázový, prúdovo obmedzený, pulzný striedavý prúd s dynamickým priebehom.
    • Špecifikácia rádia: Digitálne kódovaný Keyloc 433Mhz
    • Napájanie: Napájacia jednotka = štandardná 9 V alkalická batéria (PP3), ručný vysielač = batéria CR2032 (dodáva sa)
    • Rozsah dodávky: ručný vysielač s batériou, batéria PP3, výstupný kábel TENS 3,5 mm až 2 mm, 4 samolepiace elektródové podložky, ochranné vrecko, stručná príručka.
    • Rozmery: 112 mm x 65 mm x 41 mm, 146 g, ručný vysielač 33 mm x 59 mm x 8 mm, 17 g.
    • Vyrobené v Spojenom kráľovstve podľa najnovších bezpečnostných predpisov EÚ a Spojeného kráľovstva.
    • Integrované bezpečnostné funkcie, ako napríklad obmedzenie prúdu.
    • Označenie CE a UKCA.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stim) je bežnou praxou, ale je dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-stimulátor nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, nosia kardiostimulátor alebo používajú lekárske infúzne zariadenie, majú problémy so srdcom alebo sú tehotné a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie
    • MEO je ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Très bon produit

    A utilisé avec toute les prescriptions détaillées facile léger et très complet grande diversité des programmes je l ai adopté et ne pourrait m en passer renforcement massage et réparation

      Hodnotenie 

      Fantastico, dà dipendenza!

      Dà dipendenza! Da quando lo sto usando non riesco a fare a meno di usarlo ogni giorno. Lo sto usando in solitudine, con gli accessori acquistati a parte (plug anale e lacci per il pene). Esplorando le varie funzioni si scoprono tante, tante sensazioni particolari, indescrivibili. L'orgasmo è assicurato "senza mani", travolgente!

        Hodnotenie 

        Good Product to Enhance Playtime

        This little machine can pack a punch! E-stimulating my man just about sent him over the edge.

          Napíšte vlastnú recenziu

          E-Stim Remote System od spoločnosti E-Stim Systems: diaľkovo ovládaná elektrostimulácia

          E-Stim Remote System od spoločnosti E-Stim Systems: diaľkovo ovládaná elektrostimulácia

          Zažite vzrušujúce BDSM sedenie s E-Stim Remote System z E-Stim Systemsktorý vám poskytne pokročilú diaľkovo ovládanú elektrostimuláciu alebo dokonalý elektrosex. Tento systém s pôsobivým dosahom až 100 metrov umožňuje dynamické a rýchle ovládanie na diaľku - ideálne na ešte hlbšie skúmanie dominancie a podriadenosti.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          17 ostatné položky v rovnakej kategórii: