Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Obojky BDSM

Newsletter

Kozí obojok BDSM s vodítkom - FAUBOURG

Obojok BDSM s vodítkom z kolekcie Faubourg je vyrobený z nádherne pružnej kozej kože najvyššej kvality, ktorá zaručuje mimoriadne vysokú úroveň pohodlia počas bondáže. Dokonalý dizajn obojku, jemná koža a vnútorná podšívka so zamatom zaručujú, že na krku nezostanú žiadne stopy po tlaku ani pri dlhodobom nosení.

Viac informácií

3160/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Obojok BDSM s vodítkom z kolekcie Faubourg je vyrobený z nádherne pružnej kozej kože najvyššej kvality, ktorá zaručuje mimoriadne vysokú úroveň pohodlia počas bondáže. Dokonalý dizajn obojku, jemná koža a vnútorná podšívka so zamatom zaručujú, že na krku nevznikajú žiadne stopy po tlaku ani pri dlhodobom nosení.

     

    Vlastnosti a výhody kozej kože:

     

    Kozia koža je pevná a odolná, ale zároveň pružná, ohybná a vodoodpudivá, má príjemný, na dotyk hrejivý pocit a je tiež veľmi ľahká. Všade naokolo perfektné vlastnosti na výrobu vysokokvalitných pút a BDSM doplnkov MEO® z tejto špeciálnej kože.

     

    Najdôležitejšie vlastnosti:

     

    • Vychutnajte si, ako vás váš pán alebo pani vedie na vodítku na verejnosti alebo doma s týmto luxusným bondage doplnkom z kolekcie Faubourg.
    • Manžeta na krk so zamatovou podšívkou, D-krúžkom a vodiacim lanom
    • Manžetu na krk si nastavte pomocou zapínania na pracku tak pevne, ako sa vám páči.
    • Pravá kozia koža v kvalite, akú zvyčajne používajú len luxusné značky.
    • Zamatovo mäkká koža, zároveň odolná voči opotrebovaniu.
    • Nadčasový, elegantný dizajn a najvyššia kvalita spracovania.

     

    Čo je také výnimočné na viazaní na krk z kozej kože Faubourg s vodítkom?

     

    Vychutnajte si tento bondage must-have vyrobený z obzvlášť mäkkej, pravej kozej kože! Nadčasový, elegantný dizajn s vysokou kvalitou, ktorý dodá vašim BDSM sedeniam sofistikovaný vzhľad. Obojok vám ponúka vysnívaný komfort pri nosení vďaka mäkkej vnútornej podšívke. Pracka umožňuje bondage obojok optimálne prispôsobiť obvodu krku. Vodítko s dĺžkou 90 cm je vybavené pohodlným pútkom na ruku z kvalitnej kože, ktoré je spojené retiazkou. Vďaka tomuto ušľachtilému bondage doplnku môže Sub veľmi presne cítiť, kto je vo vzťahu hlavný a kto udáva smer. D-krúžok na krčnom putu, ktorý je kompatibilný s väčšinou reťazí, lán a spútavacích prostriedkov, umožňuje jednoduché pripevnenie vodítka pomocou karabínky. Kombinácia ušľachtilej tmavohnedej kozej kože a obzvlášť mäkkého zamatu vytvára estetický kontrast medzi prísnosťou a nežnosťou.

     

    Na výrobu kolekcie Faubourg značky MEO® sa používa výlučne kozia koža, ktorá spĺňa tie najvyššie kvalitatívne a ekologické normy. Všetky výrobky vyrábajú skúsení sedlári, ktorí majú desaťročia remeselných skúseností. Výroba prebieha s maximálnou starostlivosťou - od strihu cez šitie až po dokonalý výsledok.

     

    Viac informácií:

     

    • BDSM putá na krk s vodítkom z kozej kože Faubourg
    • Luxusný bondage doplnok z kolekcie MEO® Faubourg
    • Kolekcia Faubourg obsahuje putá na ruky, putá na členky, guľôčkový roubík a obojok s vodítkom. Vyrobené v takej vysokej kvalite, že spĺňajú najvyššie štandardy.
    • 9 otvorov na remienok, aby sa obojok dal nastaviť tak, aby sa prispôsobil vášmu krku.
    • Materiál: kozia koža, super mäkký zamat (vo vnútri), kov
    • Farba obojku: Farba: tmavohnedá
    • Farba kovu: strieborná
    • Obvod manžety na krku: 49,5 cm
    • Šírka manžety na krku: 4,5 cm
    • Rozsah nastavenia: 36 - 48 cm
    • Dĺžka vodítka: 88 cm

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Questo collare è stupendo!

    Questo collare è stupendo! Il materiale sembra molto resistente, il design è fantastico, e la parte interna è realizzata in tessuto morbidissimo e assolutamente comodo.

      Hodnotenie 

      Ottimo prodotto

      Ottimo prodotto, molto intrigante esteticamente, decisamente valido e consigliato con il resto del set per un tocco di eleganza nei momenti intimi. Resistenza ottima e materiale morbido.

        Hodnotenie 

        Qualitativ sehr hochwertig

        Bei uns stand wieder mal ein Neukauf eines Sklavenhalsbands für meinen Sklaven an, da haben wir uns für dieses Produkt von MEO entschieden. Mir war es besonders wichtig, dass das Halsband schlicht und elegant ist, aber auch für den Sklaven angenehm zu tragen ist. Ich habe mich dann schließlich für dieses edle Halsband mit Leine entschieden.

        -Die Größenangabe ist korrekt, es passt ganz wunderbar
        -Das Material ist wie beworben weich und riecht natürlich nach Leder. Besonders gut gefällt mir die Polsterung innen, die den Tragekomfort für den Sklaven nochmal erhöht.
        -Nach einem ersten Test-Spaziergang mit meinem Sklaven kann ich auch bestätigen, dass die Leine stabil ist und ihrenn Zweck voll erfüllt.

        Insgesamt also ein tolles Sklavenhalsband in höchster Qualtät für einen angemessenen fairen Preis

          Hodnotenie 

          Comfortable and fits perfectly

          Comfortable and fits perfectly.

            Hodnotenie 

            Lo consiglio tranquillamente , grazie !

            Il guinzaglio è estremamente robusto , veramente ben fatto , la presa è ottima , mi è sembrato solo un po’ troppo pesante , pure il moschettone !
            L’ho accorciato di 20 cm in ferramenta e adesso è perfetto !

              Napíšte vlastnú recenziu

              Kozí obojok BDSM s vodítkom - FAUBOURG

              Kozí obojok BDSM s vodítkom - FAUBOURG

              Obojok BDSM s vodítkom z kolekcie Faubourg je vyrobený z nádherne pružnej kozej kože najvyššej kvality, ktorá zaručuje mimoriadne vysokú úroveň pohodlia počas bondáže. Dokonalý dizajn obojku, jemná koža a vnútorná podšívka so zamatom zaručujú, že na krku nezostanú žiadne stopy po tlaku ani pri dlhodobom nosení.

              Napíšte vlastnú recenziu

              Ostatní zákazníci tiež kúpili:

              30 ostatné položky v rovnakej kategórii: