Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Obojky BDSM

Newsletter

Obojok pre otrokov s krúžkom a nitmi - čierny/červený

Hľadáte kvalitný, ale lacný kožený obojok na bondage? Štíhly otrokársky obojok z kvalitnej, mäkkej kože je dokonalým bondage doplnkom na erotické hranie rolí. K O-krúžku možno pripojiť aj vodítko alebo reťaz a úplne si tak podmaniť svojho submisívneho partnera.

Viac informácií

2568/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Ukážte svoju submisívnu stránku! Najlepší spôsob, ako to dosiahnuť, je náš obmedzujúci bondage obojok z kvalitnej kože. Na predný O-krúžok možno pripevniť rôzne iné bondage doplnky, ako sú široké laná, reťaze alebo vodítko pre otrokov.

     

    Hľadáte kvalitný, ale lacný kožený obojok na bondage? Úzky otrokársky obojok z kvalitnej, mäkkej kože je dokonalým bondage doplnkom na erotické hry na role. K O-krúžku možno pripojiť aj vodítko alebo reťaz a úplne si tak podmaniť svojho submisívneho partnera.

     

    Úzke putá na krk v elegantnom dizajne sa vzadu zapínajú prackou a dajú sa flexibilne nastaviť. O-krúžok v prednej časti ponúka všestranné možnosti použitia pre najrôznejšie scény podriadenia počas bondáže. Náš kožený obojok možno nosiť aj ako módny doplnok.

     

    Kožená zábrana na krk je príjemne polstrovaná pre vysokú úroveň pohodlia. Zapínanie na pracku zaisťuje prispôsobenie aj pre väčšie veľkosti krku.

     

    Ako sa používa kožený obojok pre otrokov?

     

    Obojok na otroctvo nasaďte svojmu partnerovi. Podľa toho, ako sa cítite, môžete k O-krúžku pripevniť vodítko alebo povraz. Bondážna zábava sa môže začať! Popustite uzdu svojej fantázii!

     

    Čo je na koženom otrockom obojku také výnimočné?

     

    Kožený bondage obojok je ideálny pre všetkých začiatočníkov v bondage. Jeho mäkké polstrovanie zaisťuje maximálne pohodlie a umožňuje vám začať s bondážou. Obojok je vybavený aj ozdobnými cvočkami a možno ho použiť aj ako módny doplnok.

     

    Tipy a triky pre kožený otrokársky obojok:

     

    Pred zviazaním pomáha vytvoriť tzv Safeword obojok. Zabráni sa tak rýchlemu neúmyselnému prekročeniu osobných hraníc. Tento Safeword je signálne slovo používané v BDSM praktikách, ktorým môže zviazaný, submisívny partner naznačiť, že si neželá pokračovať v akcii. V kontexte konsenzuálne vykonávaných praktík je výrazné Safeword je bezpodmienečný záväzok okamžite prestať. Účinné a dôveryhodné používanie safewords je jedným z absolútne nevyhnutných predpokladov BDSM.

     

    Môžem kožený otrokársky obojok kombinovať s inými bondage doplnkami?

     

    Áno, určite. BDSM putá na krk môžete úžasne kombinovať s vodítkom pre otrokov, našimi BDSM putami na ruky alebo členkovými putami a rozperkou. Samozrejme, počas bondáže môžete použiť aj roubík a pásku cez oči.

     

    Ako sa starať o kožený otrokársky obojok a ako ho čistiť?

     

    Na starostlivosť o kožené bondage putá sa niekedy používa dobrý mazací prostriedok na hladkú kožu. Prírodné mazivo na kožu sa skladá z mnohých prírodných látok, ako je včelí vosk, ricínový olej, repkový olej, kokosový olej a ďalšie. Tieto prírodné tuky sa pomaly vstrebávajú do kože. Tým sa koža udržiava pružná. Len pri správnej starostlivosti o kožené bondage výrobky zostávajú v dobrom stave a sú primerane odolné a odolné.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • Kožený obojok pre otrokov s cvočkami
    • Reliéfne nity a pracky s ochrannou známkou MEO®
    • Nastaviteľná veľkosť, s O-krúžkom
    • Vyrobené v Nemecku
    • Rozmery: šírka cca 3,5 cm, dĺžka cca 55 cm
    • Materiál: koža, kov

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Ottimo

    Prima esperienza di bondage e mi sono subito trovato bene

      Hodnotenie 

      Ottimo!

      Soddisfatto di questo acquisto! Stavo cercando un bel collare da usare con un guinzaglio e, inizialmente, ne ho acquistato uno diverso da MEO. Purtroppo, era troppo largo per il mio collo sottile. Il collare Bondage Collar si adatta perfettamente! È un po' più sottile, il che lo rende più facile da indossare. Ottimo!

        Hodnotenie 

        Good value for money

        The slave collar met my expectations, and was of a high standard. It was comfortable for my sub to wear as well as secure. Good value for money

          Napíšte vlastnú recenziu

          Obojok pre otrokov s krúžkom a nitmi - čierny/červený

          Obojok pre otrokov s krúžkom a nitmi - čierny/červený

          Hľadáte kvalitný, ale lacný kožený obojok na bondage? Štíhly otrokársky obojok z kvalitnej, mäkkej kože je dokonalým bondage doplnkom na erotické hranie rolí. K O-krúžku možno pripojiť aj vodítko alebo reťaz a úplne si tak podmaniť svojho submisívneho partnera.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          30 ostatné položky v rovnakej kategórii: