Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Uretrálne vibrátory

Newsletter

Uretrálny vibrátor s E-stimulátorom - X-Play Trainer

Nový Ponuka
  • Uretrálny vibrátor s E-stimulátorom - X-Play Trainer

S X-Play Trainer môžete zažiť úplne nové dimenzie sexuálnej stimulácie. Tento revolučný uretrálny vibrátor je viac než len sexuálna hračka pre mužov. Na stránke X-Play Trainer kombinuje zmyselné vibrácie, ktoré už poznáte a milujete, so vzrušujúcou elektrickou stimuláciou, ktorá vysiela orgazmické vlny cez stopku penisu priamo do brucha.

Viac informácií

3494/00

189,90 €


-40,00 €

149,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    S X-Play Trainer môžete zažiť úplne nové dimenzie sexuálnej stimulácie. Tento revolučný uretrálny vibrátor je viac než len sexuálna hračka pre mužov. Na stránke X-Play Trainer kombinuje zmyselné vibrácie, ktoré už poznáte a milujete, so vzrušujúcou elektrostimuláciou, ktorá vysiela orgazmické vlny cez násadu penisu priamo do brucha.

    Tento výrobok sa zo zasväteného tipu na BDSM scéne stal celosvetovým bestsellerom!

    The Estim X-Play Trainer sa preslávil nielen v BDSM komunite, ale je čoraz populárnejší aj u širšieho publika. Naši zákazníci po celom svete hlásia bezkonkurenčné a intenzívne zážitky, ktoré zažili s X-Play Trainer mali s Kombinácia klasickej vibrácie a intenzívnej elektrostimulácie otvára úplne nové obzory intimity a rozkoše. Práve vďaka tejto všestrannosti sa Estim X-Play Trainer jedným z najvyhľadávanejších výrobkov vo svojom segmente. Nezáleží na tom, či je niekto so stimuláciou uretry nováčikom, alebo už má skúsenosti - X-Play Trainer ponúka začiatočníkom aj skúseným používateľom jedinečný, dych vyrážajúci zážitok.

    10 režimov, nekonečné orgazmy: X-Play Trainer poteší našich zákazníkov!

    The Estim X-Play Trainer má desať rôznych vibračných režimov, ktoré ponúkajú širokú škálu pocitov - od jemného pulzovania až po silné pulzácie, ktoré vás znova a znova privedú k novým vyvrcholeniam. To je však len začiatok, pretože skutočným vrcholom je intenzívna elektrostimulácia. Elektrostimulácia, ktorá začína na špičke penisu alebo žalude a vysiela odtiaľ silné, ale príjemné elektrické impulzy cez celý penisový násadec až do vnútra tela, je skutočne úchvatná. Pocit, aký ste určite ešte nikdy nezažili.

    Dizajn a funkčnosť v dokonalosti: objavte X-Play Trainer!

    Pokiaľ ide o materiál X-Play Trainer zaujme svojou bezpečnosťou a neškodnosťou. Uretrálny vibrátor je vyrobený z kovu bez obsahu niklu a je vhodný aj pre tú najcitlivejšiu pokožku. Kvalitný kov poskytuje nielen atraktívny vzhľad, ale je kompatibilný aj so silikónovými a vodnými lubrikantmi. Pre neprerušovanú zábavu počas hrania je Estim X-Play Trainer možno jednoducho dobíjať cez USB a je vždy pripravený na ďalšie kolo!

    Vibráciesa stretávajú s elektrostimuláciou: dvojnásobné potešenie, ktoré vás nechá bez slov!

    Zvláštnosťou uretrálneho vibrátora s elektrostimuláciou je jedinečný a intenzívny typ stimulácie. Tu je niekoľko dôvodov, prečo sú muži X-Play Trainer sú nadšení:

    • Cielená stimulácia: močová trubica je erotogénna zóna, ktorá je často prehliadaná. Uretrálny vibrátor stimuluje túto citlivú oblasť priamo a intenzívne.
    • Hlboké pocity: Elektrická stimulácia ponúka úplne iný zážitok ako bežné vibrácie. Vytvára mravčenie alebo pulzujúci pocit, ktorý mnohí muži opisujú ako mimoriadne intenzívny a vzrušujúci.
    • Špeciálny druh stimulácie: Kombinácia vibrácií a elektrostimulácie ponúka širokú škálu pocitov, od jemných až po intenzívne, takže muži si môžu zážitok prispôsobiť svojim preferenciám.
    • Nové možnosti stimulácie: Pre mnohých mužov je stimulácia močovej trubice pomocou elektrostimulácie úplne novým zážitkom, ktorý otvára doteraz nepoznané vyvrcholenia a príjemné pocity.


    Použitie:

    • Na pohodlnú aplikáciu použite kvalitný lubrikant, napríklad VeryDep, a pred použitím zariadenie vydezinfikujte sprejom INSTACLEAN od MEO.
    • Masírujte penis, kým nie je napoly vzpriamený, a potom vložte X-Play Trainer vložte.
    • Spustite vibrácie a v prípade potreby aj elektrostimuláciu a vyberte si vibračný vzor a intenzitu, ktorá vám vyhovuje.
    • Nechajte sa ohromiť senzačnými pocitmi.


    Ďalšie informácie:

    • Odhad X-Play Trainer
    • Materiál: Nerezová oceľ, ABS plast
    • Rozmery: Celková dĺžka: 21,5 cm, zasúvacia dĺžka: 18 cm, priemer sondy: 5 mm.
    • Rozsah dodávky: 1 X-Play Trainer (uretrálny vibrátor s elektrostimuláciou), 1 nabíjací kábel USB.
    • 10 rôznych vibračných režimov: Vďaka rozsahu 10 vibračných režimov sa X-Play Trainer ponúka pôsobivú škálu pocitov, od jemného mravčenia až po intenzívne pulzovanie.
    • E-Stim: Vychutnajte si elektrostimuláciu, ktorá vysiela intenzívne pulzujúce vlny cez celý penisový hriadeľ.
    • Bez niklu a bezpečný: Kovová sonda bez niklu umožňuje experimentovať v požadovanej hĺbke a je bezpečná aj pre citlivú pokožku.
    • Vysokokvalitný materiál X-Play Trainer od MEO je vyrobená z vysokokvalitného kovu a je kompatibilná so silikónovými aj vodnými lubrikantmi, aby zabezpečila príjemný zážitok.
    • Nabíjateľný cez USB: Funkcia nabíjania cez USB umožňuje rýchle a jednoduché nabíjanie.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Alter Schwede!!!!!

    WOW! Der X-Play Trainer ist wirklich ein geiler Game-Changer für mich. Ich war zunächst skeptisch, da ich noch nie einen Harnröhrenvibrator mit E-stim ausprobiert hatte, aber dieses Produkt von MEO hat mich absolut überzeugt! Die Qualität, die Intensität und die Präzision der Stimulation sind einfach top. Die verschiedenen Einstellungen erlauben es mir, meine Spielereien jedes Mal aufs neue anzupassen. Die Handhabung ist easy und es fühlt sich sicher und komfortabel an. Ein absolutes Must-Have für alle, die ihr Spiel auf das nächste Level heben wollen. Danke MEO, ich freue mich schon darauf, mehr von Euren Produkten auszuprobieren!

    • 5 z 5 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Uretrálny vibrátor s E-stimulátorom - X-Play Trainer

    Uretrálny vibrátor s E-stimulátorom - X-Play Trainer

    S X-Play Trainer môžete zažiť úplne nové dimenzie sexuálnej stimulácie. Tento revolučný uretrálny vibrátor je viac než len sexuálna hračka pre mužov. Na stránke X-Play Trainer kombinuje zmyselné vibrácie, ktoré už poznáte a milujete, so vzrušujúcou elektrickou stimuláciou, ktorá vysiela orgazmické vlny cez stopku penisu priamo do brucha.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    7 ostatné položky v rovnakej kategórii: