Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Zariadenia na elektrickú stimuláciu

Newsletter

Elektrostimulačné zariadenie ElectroHelix™ od E-Stim Systems

S prístrojom ElectroHelix™, najnovšou inováciou medzi elektrostimulačnými prístrojmi od E-Stim Systemssa stretáva pokročilá technológia s elektrizujúcim erotickým potešením. ElectroHelix™ nadväzuje na úspech série 1 a ponúka kompaktný, funkčne bohatý zážitok, ktorý nanovo definuje svet erotickej elektrostimulácie.

Viac informácií

3753/00

159,90 €


-20,00 €

139,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Elektrostimulačné zariadenie ElectroHelix™ od spoločnosti E-Stim Systems: vaša brána do sveta elektrizujúceho potešenia počas sexu!

    S ElectroHelix™, najnovšou inováciou v oblasti elektrostimulačných zariadení od spoločnosti E-Stim Systems, sa pokročilá technológia stretáva s elektrizujúcim erotickým potešením E-Stim Systemspokročilá technológia sa stretáva s elektrizujúcim erotickým potešením. ElectroHelix™ nadväzuje na úspech zariadenia Series 1 a ponúka kompaktný, funkčne bohatý zážitok, ktorý nanovo definuje svet erotickej elektrostimulácie.

    Kľúčové vlastnosti elektrostimulačného zariadenia ElectroHelix™ od spoločnosti E-Stim Systems:

    • Vylepšený dizajn: zariadenie ElectroHelix™ má základné funkcie zariadenia Series 1, ale s úplne prepracovaným dizajnom. Ponúka viac všetkého, čo majú naši zákazníci radi.
    • Vylepšené ovládanie: Zariadenie ElectroHelix™ je vybavené mikroprocesorom riadeným systémom zosilnenia a novým systémom ovládania, má 5 programových režimov s plynulým analógovým ovládaním výkonu, rýchlosti, pocitu a jedinečným tlačidlom "FIRE" pre okamžitú intenzitu.
    • Rozmanitosť režimov: Okrem štandardných režimov "Flo" a "Pulse" sú teraz k dispozícii aj režimy "Milk" a "Tease", ktoré boli naprogramované na rôznorodú stimuláciu a možno ich nastaviť pomocou ovládacích prvkov "Speed" a "Feel".
    • Jednoduché používanie: Režimy možno pohodlne zvoliť pomocou tlačidla.
    • Športový režim: Pre tých, ktorí hľadajú intenzívny zážitok, je tu športový režim ElectroHelix™, ktorý umocňuje každý pocit a robí všetko o niečo vzrušujúcejším, ako pri jazde vo Ferrari.
    • Ergonomický dizajn: Prepracovaný kryt je menší a ľahší a pohodlne sa drží v ruke. Pogumované ovládacie voliče sa ľahko ovládajú aj v rukaviciach alebo s mastnými prstami.
    • Napájanie z batérií: Spoľahlivosť je základom všetkého. Osvedčená batéria PP3 zaručuje dlhý čas prevádzky.


    ElectroHelix™ je najnovšie zariadenie v rade elektrostimulačných zariadení od E-Stim Systems. História E-Stim Systems siaha až do roku 2004, keď bola na trh uvedená pôvodná séria 1, ktorá sa odvtedy stala klasikou. Séria 1 je základným kameňom radu Intro2Electro od E-Stim Systems. Ale ako pri mnohých veciach, časom ľudia jednoducho chcú niečo viac, možno trochu šikovnejšie a samozrejme s viacerými funkciami - výsledkom je ElectroHelix™, alebo skrátene Helix.

    ElectroHelix™ obsahuje DNA Series 1, ale s úplne aktualizovaným a prepracovaným konceptom, ktorý jednoducho ponúka viac všetkého. Vďaka aktualizovanému mikroprocesorom riadenému systému boostu, rozšírenému a vylepšenému spôsobu ovládania ponúka ElectroHelix™ päť programových režimov, plynulé analógové ovládanie nielen výstupnej úrovne a rýchlosti, ale aj "feelingu" a neslávne známe a stále jedinečné tlačidlo "FIRE".

    So svojimi piatimi režimami má ElectroHelix™ oveľa viac, než ponúkajú štandardné režimy "Flo" a "Pulse". Okrem režimu "FIRE" sú k dispozícii režimy "Milk" a "Tease", ktoré boli naprogramované pre ešte zaujímavejšie pocity a oba možno plne ovládať prostredníctvom ovládacích prvkov rýchlosti a "Feel". Voľba režimu je jednoduchým stlačením tlačidla, a keďže úroveň stimulácie neklesá na nulu, je možné prepínať medzi režimami aj počas používania.

    Medzi ďalšie vylepšenia ElectroHelix™ patria zmeny v pulznom režime, ktoré umožňujú kratšie a dlhšie intervaly impulzov v porovnaní s modelom Series 1, ako aj rozšírený rozsah "Feel" pre všetky režimy, pričom oba možno ovládať pomocou ovládačov, čo umožňuje takmer neobmedzenú kontrolu nad všetkými pocitmi.

    ElectroHelix™ od E-Stim Systems má aj takzvaný režim "Sport" pre tých, ktorí chcú ešte intenzívnejšiu stimuláciu. Keď je ElectroHelix™ zapnutý, intenzita pocitov je pre väčšinu ľudí dostačujúca, ale keď je ElectroHelix™ zapnutý pri podržaní tlačidla FIRE, všetko sa stane o niečo intenzívnejšie a intenzívnejšie.

    Vďaka novo navrhnutému puzdru má ElectroHelix™ E-Stim Systems electroHelix™ zmenšil a odľahčil, takže elektrostimulačné zariadenie pohodlne sedí v ruke a všetky ovládacie prvky sú ľahko dostupné. Vďaka pogumovaným otočným gombíkom a povrchu odolnému proti rozmazaniu sa prístroj ElectroHelix™ dá ovládať aj v rukaviciach alebo s mazivom na prstoch a vždy bezpečne sedí v ruke. Na rozdiel od mnohých iných výrobcov E-Stim Systems upustil od nabíjateľnej batérie a namiesto nej zvolil osvedčenú batériu PP3, ktorá zaručuje dlhý čas prevádzky.

    Prístroj ElectroHelix™ sa dodáva v prispôsobenom prenosnom puzdre spolu s 2 mm pripojovacím káblom, batériou, balením 4 samolepiacich elektródových podložiek a podrobným návodom na použitie - všetko, čo potrebujete, aby ste mohli ihneď začať pracovať.

    Prístroj ElectroHelix™ bol vyvinutý a vyrobený vo Veľkej Británii v súlade s najnovšími bezpečnostnými predpismi EÚ a Veľkej Británie a má zabudované bezpečnostné prvky, ako je napríklad obmedzovač prúdu.

    Ďalšie informácie:

    • Elektrostimulačné zariadenie ElectroHelix™ od E-Stim Systems
    • Rozmery: 112 mm x 65 mm x 41 mm, 160 g
    • Rozsah dodávky: Elektrostimulačné zariadenie ElectroHelix™, 1 x výstupný kábel 3,5 mm až 2 mm, 4 x samolepiace elektródové podložky, 1 x batéria PP3 9V, návod na obsluhu, taška na prenášanie.
    • Kanály/výstupy: Jeden kanál prostredníctvom štandardnej priemyselnej 3,5 mm mono jack zásuvky.
    • Displej: Veľmi jasné LED diódy na indikáciu autotestu, stavu batérie, stavu výstupu a aktuálneho režimu.
    • Programové režimy: 5, "Pulse", "Flo", "Fire", "Milk" a "Tease".
    • Ovládacie prvky: Intenzita výstupu, ovládanie pocitu, ovládanie rýchlosti, výber režimu a tlačidlo "Fire".
    • Výstupný priebeh: BiPhasic AC
    • Napájanie: Štandardné 9 V alkalické (PP3) (súčasť dodávky)
    • Bezpečnosť a kvalita sú E-Stim Systems je najvyššou prioritou.
    • Vyvinuté v súlade s najnovšími britskými a európskymi bezpečnostnými predpismi a vyrobené v Spojenom kráľovstve.
    • Integrované bezpečnostné funkcie, ako napríklad obmedzenie prúdu.
    • Označenie CE a UKCA.
    • Dodáva sa s doživotnou zárukou výrobcu.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, ale je dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-Stim nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, nosia kardiostimulátor alebo používajú lekárske infúzne zariadenie, majú problémy so srdcom alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie

     

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Top

    Appareil assez complet et propose une grande variété de fonctions. D'où sa complexité a l'usage.Demande une certaine habitude de l'appareil

      Hodnotenie 

      Efficacité maximum

      C'est le meilleur système pour électrostimulation du pénis que j'ai acheté. Je viens d'en recommander 2. je recommande vraiment

        Hodnotenie 

        This is my first e-stim and I love it.

        This is my first e-stim and I love it. It has enough power for all kinds of play.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Elektrostimulačné zariadenie ElectroHelix™ od E-Stim Systems

          Elektrostimulačné zariadenie ElectroHelix™ od E-Stim Systems

          S prístrojom ElectroHelix™, najnovšou inováciou medzi elektrostimulačnými prístrojmi od E-Stim Systemssa stretáva pokročilá technológia s elektrizujúcim erotickým potešením. ElectroHelix™ nadväzuje na úspech série 1 a ponúka kompaktný, funkčne bohatý zážitok, ktorý nanovo definuje svet erotickej elektrostimulácie.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          17 ostatné položky v rovnakej kategórii: