Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Natiahnutie konečníka

Newsletter

Analdilatácia - butt plug Extremeo - Pointer

S butt plug Pointer zo série Extremeo čaká na muža dokonalé análne potešenie! Špeciálnou vlastnosťou análneho kolíka "Pointer" je, že okrem análnej dilatácie poskytuje aj intenzívnu stimuláciu prostaty. Jeho tvar a dĺžka umožňujú zasiahnuť presne to správne miesto vo vnútri tela.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    S butt plug Pointer zo série Extremeo čaká na muža dokonalé análne potešenie! Špeciálnou vlastnosťou análneho kolíka "Pointer" je, že okrem análnej dilatácie poskytuje aj intenzívnu stimuláciu prostaty. Vďaka svojmu tvaru a dĺžke dokáže zasiahnuť presne to správne miesto vo vnútri tela.

     

    Nová definícia análnej dilatácie: Neuveríte, čo dokáže tento butt plug!

     

    Počnúc tenkou špičkou "ukazovákom" umožňuje hladké a jednoduché zavedenie. To je dôležité najmä pre začiatočníkov alebo na začiatku análnej dilatácie, aby sa zvierač pomaly pripravil na nadchádzajúce rozťahovanie. Po zavedení butt plug sa jeho priemer neustále zväčšuje, čo zabezpečuje nepretržitú análnu dilatáciu. Intenzitu a rýchlosť análnej dilatácie možno individuálne upravovať priebežným zasúvaním análneho kolíka hlbšie. Objemný dizajn análneho kolíka "Pointer" dosahuje intenzívnu análnu dilatáciu, ktorá je vhodná pre expertov na análnu dilatáciu aj pre menej skúsených používateľov. Tento typ análnej dilatácie môže viesť k intenzívnym pocitom, pretože citlivé nervové zakončenia v konečníku sú extrémne stimulované. Výsledok: Análna dilatácia s jasne viditeľnými výsledkami!

     

    Ste pripravení na najintenzívnejší prostatický orgazmus vo svojom živote?

     

    A zatiaľ čo si užívate pocit nádhernej análnej dilatácie, je tu ďalší bonus: vďaka svojej dĺžke a tvaru preniká butt plug dostatočne hlboko, aby priamo dosiahol a masíroval prostatu. Zatiaľ čo nepretržitá análna dilatácia už poskytuje silnú stimuláciu, stimulácia prostaty pridáva ďalšiu úroveň rozkoše. Počas stimulácie prostaty pomocou "ukazováka" sa môžu vlny rozkoše šíriť po celom podbrušku až po základňu penisu. To môže viesť k orgazmu prostaty, intenzívnemu pocitu, ktorý prúdi celým telom a často sa opisuje ako pulzovanie alebo vlnenie. Mnohí naši klienti uvádzajú, že stimulácia prostaty im umožňuje zažiť viacero orgazmov bez obvyklého času na zotavenie medzi jednotlivými orgazmami.

     

    Voľnou rukou k orgazmu? Táto stránka butt plug to umožňuje!

     

    Silná prísavná základňa análneho kolíka priľne ku všetkým hladkým povrchom a umožní vám zažiť dobrodružstvo bez použitia rúk. Vďaka robustnej konštrukcii a silnej prísavke možno butt plug pripevniť takmer na akýkoľvek hladký povrch. Či už v kúpeľni na dlaždiciach, na našom Love Arc alebo dokonca na stene - "Ukazovák" bezpečne drží a umožňuje objavovať nové polohy a možnosti. Môžete sa tak sústrediť na sexi pocit a obe ruky mať voľné na iné zmyselné aktivity alebo sexuálne hračky, napríklad masturbátor. Ďalšou výhodou prísavnej základne je, že slúži ako stojan, čo uľahčuje bezpečné a pohodlné zasunutie. Popustite teda uzdu svojej fantázii a užite si množstvo možností, ktoré vám "ukazovák" butt plug ponúka!

     

    Dvojitý účinok - rozšírenie análneho otvoru a stimulácia prostaty - vám poskytne neporovnateľné potešenie, ktoré sotva zažijete s iným análnym kolíkom.

     

    Vďaka vysokokvalitnému materiálu Liquid Silicone, ktorý je úplne bez ftalátov, je "Pointer" hodvábne jemný a kvalitný.

     

    Veľký, stredný alebo malý - tieto análne kolíky majú tú správnu veľkosť pre každého:

     

    • Veľkosť S: dĺžka 20 cm, maximálny priemer 6 cm
    • Veľkosť M: dĺžka 26,5 cm, maximálny priemer 8,5 cm
    • Veľkosť L: dĺžka 32 cm, maximálny priemer 10 cm

     

    Či už s veľkosťou S, ktorá už má čo ponúknuť s dĺžkou 20 cm a priemerom 6 cm, alebo s pôsobivými rozmermi veľkosti L s dĺžkou 32 cm a priemerom 10 cm - butt plug Pointer vás zavedie do novej dimenzie análnej extázy.

     

    Čistenie a používanie análnych kolíkov Extremeo:

     

    • Jednoduché používanie: Zavedenie análneho kolíka do konečníka môže byť krásnym a príjemným zážitkom - najmä ak viete, ako to správne urobiť. Odporúčame náš obľúbený sprej Extremeo, ktorý uľahčuje zavádzanie análneho kolíka do konečníka. Krátky sprej uvoľní zvieračový sval. Vďaka tomu je zavádzanie análneho kolíka mimoriadne jemné potešenie.

     

    • Správny lubrikant a náš Lube Shooter: Správny lubrikant môže znamenať veľký rozdiel. Pri silikónových výrobkoch, ako je análny kolík Extremeo, by ste sa mali vyhnúť lubrikantom na báze silikónu, pretože môžu poškodiť materiál. Namiesto toho odporúčame lubrikanty na vodnej báze, ako je náš Aquameo alebo Alphamale Aqua. Tie poskytujú príjemný pocit a sú bezpečné na použitie so silikónovými análnymi kolíkmi. Stránka Lube Shooter alebo aplikátor lubrikantu optimalizuje zážitok z análnych sexuálnych hračiek, ako sú napríklad análny kolík. Umožňuje, aby sa lubrikant rozdelil hlbšie a rovnomernejšie v análnom kanáli, vďaka čomu je zavedenie análneho kolíka pohodlnejšie a bezpečnejšie. Keďže análny otvor neprodukuje vlastný lubrikant, dostatočný prísun lubrikantu znižuje trenie a riziko poranenia. Okrem toho stránka Lube Shooter umožňuje čistú a presnú aplikáciu bez plytvania lubrikantom.

     

    • Čistenie: Po každom použití by sa mal váš análny kolík Extremeo dôkladne vyčistiť. Teplá voda a jemné mydlo ľahko odstránia väčšinu nečistôt. Na dôkladné a hygienické čistenie odporúčame aj náš sprej VERYCLEAN. Rýchly postrek zabezpečí, že butt plug bude vždy pripravený na ďalšie dobrodružstvo.

     

    Viac informácií:

     

    • butt plug Extremeo - Pointer - Na análnu dilatáciu a stimuláciu prostaty.
    • Extremeo Butt Plugs sú análne kolíky vyvinuté odborníkmi.
    • Extremeo ® je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO Germany.
    • Materiál: Vyrobené z vysokokvalitného silikónu, bez ftalátov.
    • Análny kolík používajte len s lubrikantmi na vodnej báze, ako sú Alphamale Aqua alebo Aquameo a naše Lube Shooter.
    • K tomuto análnemu kolíku odporúčame náš Extremeo Anal Relax Spray: Tento sprej funguje bez straty citlivosti, znižuje bolestivú citlivosť zvierača a pomáha vám dosiahnuť nespútanú sexuálnu extázu.
    • S novými análnymi kolíkmi Extremeo vám teraz ponúkame všestranne bezstarostný balíček pre vaše análne dobrodružstvá. MEO je priekopníkom nielen pokiaľ ide o svetoznáme produkty, ako je Extremeo Anal Relax Spray, ale vždy hľadá aj najlepšie a najinovatívnejšie spôsoby, ako zlepšiť análny sex. Logickým pokračovaním našej vášne pre análne produkty je uvedenie inovatívnej série análnych kolíkov Extremeo. Na základe dlhoročných skúseností a spätnej väzby od našich verných zákazníkov sme vyvinuli análny kolík, ktorý stanovuje nové štandardy v oblasti dizajnu, pohodlia a funkčnosti.
    • Chcete si kúpiť análny kolík? Naše análne kolíky si môžete objednať po celom svete. Sexshopy MEO nájdete v nemecky hovoriacich krajinách, ako napríklad MEO Shop v Nemecku, MEO vo Švajčiarsku alebo MEO Bondage Shop v Rakúsku. Pôsobíme nielen v celej Európe, napríklad vo Francúzsku, Taliansku, Holandsku, Írsku, na Islande, v Rumunsku, Nórsku, Švédsku atď. ale aj po celom svete, napríklad MEO Sex Shop v Španielsku, dildo shop v Dánsku aj vo Fínsku - a ak hovoríte česky, celý náš sortiment sextoy nájdete online v Českej republike. Ak je vaším jazykom estónčina, náš výberbutt plug si môžete objednať online v Estónsku. K dispozícii sme aj v Slovinsku, sexshop máme v Bulharsku a široký sortiment BDSM a erotických produktov aj na Slovensku. Ďalšie obchody MEO nájdete v USA, Belgicku, Grécku, Maďarsku, Japonsku, Veľkej Británii, Srbsku, Luxembursku, na Malte, v Portugalsku, na Islande, v Poľsku, Kanade, Južnej Afrike a Kosove.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Magnífico

    Un fantástico plug para principiantes o para quien necesite dilatar muy poco a poco. El material está en el adecuado equilibrio de dureza y flexibilidad, por lo que entra muy bien y se adapta sin hacer daño. Además, se puede usar con lubricantes de silicona.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    This feels so great

    This feels so great it it’s my p-spot just right.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Hits All The Right Spots

    This Extremeo Pointer is amazing. I wasn't sure about it at first but it hits all the right spots for him and her!

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Trifft gut die Prostata

    Habe den Dildo nun seit einer Woche und es ist wirklich eine Erfahrung wert. Habe ihn leider nie komplett anal rein bekommen weil er einfach ein anderes Kaliber ist. Super Gefühl, weiter zu empfehlen.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Analdilatácia - butt plug Extremeo - Pointer

    Analdilatácia - butt plug Extremeo - Pointer

    S butt plug Pointer zo série Extremeo čaká na muža dokonalé análne potešenie! Špeciálnou vlastnosťou análneho kolíka "Pointer" je, že okrem análnej dilatácie poskytuje aj intenzívnu stimuláciu prostaty. Jeho tvar a dĺžka umožňujú zasiahnuť presne to správne miesto vo vnútri tela.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: