Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Natiahnutie konečníka

Newsletter

Extrémny análny strečing - análny kolík na análny strečing

Extrémne análny strečing si vyžaduje správne análny kolík, ako je táto extrémna análna hračka. Pôsobivá je nielen veľkosť a hmotnosť, ale predovšetkým špeciálna povrchová štruktúra, vďaka ktorej lubrikant mimoriadne dobre priľne a zabezpečí malé trenie. Na výber máte tri veľkosti (105 mm až 155 mm ø) butt plug na výber.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Extrémne análny strečing si vyžaduje správne análny kolík, ako je táto extrémna análna hračka. Pôsobivá je nielen veľkosť a hmotnosť, ale predovšetkým špeciálna povrchová štruktúra, vďaka ktorej lubrikant mimoriadne dobre priľne a zabezpečí malé trenie. Ideálne na permanentné rozťahovanie análneho otvoru pre mužov! Na výber sú tri veľkosti. Mimochodom, nášmu fotomodelovi sa páči naozaj veľký a vybral si ten naozaj veľký butt plug, veľkosť XL.

     

    Čo je také výnimočné na tomto butt plug na análny strečing?

     

    Úplne presvedčivý tvar a presne tie správne rozmery, ktoré zabezpečujú trvalé a jasne viditeľné roztiahnutie konečníka. Okrem toho presvedčivý materiál, ktorý je dostatočne stabilný a zároveň pružný, takže butt plug je cítiť presne na tých správnych miestach. Náš butt plug vás úplne naplní a zaručí maximálnu spokojnosť. Sú veľké a ťažké, a preto zostávajú počas jazdy stabilné na zemi. Tieto zadočky sú preto ideálne na tréning a naťahovanie. Povrchová štruktúra zaručuje, že použitý lubrikant lepšie priľne k butt plug a vy si môžete vychutnávať potešenie dlhý čas bez prestávok.

     

    Aký lubrikant mám použiť pre tento veľký butt plug na extrémne análny strečing?

     

    Pre tieto análne kolíky odporúčame náš hybridný lubrikant MANCUNT. Tento gél spája výhody dvoch svetov: Kĺže ako silikón a zmýva sa rovnako ľahko ako voda. MANCUNT robí z používania týchto veľkých análnych kolíkov úchvatné potešenie. Rozotrite dostatočné množstvo lubrikantu na stránke butt plug a pomocou nášho "Lube Shooter" si ho vložte do konečníka. Odporúčame vám tiež použiť náš sprej Extremeo. Tento sprej je ideálnou voľbou pre začiatočníkov v análnom sexe aj pre skúsených fanúšikov extrémneho rozťahovania análu. Špeciálny účinok Extremeo podporuje ľahšie prenikanie, a tak vedie k uvoľnenej a vášnivej rozkoši. Sprej pôsobí bez straty citlivosti, ale znižuje bolestivú citlivosť zvierača a pomáha dosiahnuť nespútanú zábavu s týmito veľkými análnymi kolíkmi.

     

    Dôležité tipy na používanie a čistenie veľkého análneho kolíka na análny strečing:

     

    Tento butt plug je vyrobený z kvalitného vinylu bez obsahu ftalátov. Materiál je pružný a klzký. Vďaka fantastickej povrchovej štruktúre zostáva lubrikant obzvlášť dlho. Použitý materiál je navyše veľmi stabilný, takže vám butt plug vydrží dlho. Pred použitím butt plug by ste ho však mali dôkladne vyčistiť. Zvyčajne stačí teplá voda a jemné mydlo. Môžete ho dôkladne vyčistiť pomocou nášho spreja VERYCLEAN. Samozrejme, čistenie po použití je obzvlášť dôležité. Pred použitím análneho kolíka môžete tiež použiť samotnú análnu sprchu na vyčistenie čreva. V kategórii nášho obchodu "Anal douche" nájdete veľký výber.

     

    Čo by ste mali mať na pamäti pri rozťahovaní análneho otvoru?

     

    Konečník je veľmi citlivý otvor. Je menej roztiahnuteľný ako pohlavné orgány, a preto sa s ním musí zaobchádzať opatrne a obozretne.

     

    Pri rozťahovaní konečníka by ste sa mali vyvarovať nasledujúcich chýb:

     

    Pri naťahovaní análneho zvierača nepoužívajte silu! Ak nie je svalstvo zvierača uvoľnené, prienik je len ťažko možný. Ak budete postupovať príliš hrubo, môžete si vážne poraniť zvieračový sval a črevnú sliznicu. Preto: Vždy používajte veľké množstvo lubrikantu MANCUNT a rozťahujte pomaly!

     

    Používajte len sexuálne hračky! Ak v spálni nie je vhodná análna sexuálna hračka, je lákavé použiť iné predmety. V MEO to neodporúčame, pretože tieto predmety zvyšujú riziko poranenia a infekcie. Existuje aj dobrý dôvod, prečo je na trhu veľa análnych hračiek - majú širokú nohu, tzv. zarážku. Pri iných predmetoch a hračkách existuje riziko, že sa stratia v konečníku.

     

    Dilatácia análneho otvoru je neuveriteľne vzrušujúca sexuálna praktika. Príprava si vyžaduje určitú opatrnosť a počas naťahovania je potrebná dostatočná opatrnosť, aby nedošlo k nadmernému natiahnutiu zvierača. My v MEO, internetovom obchode s análnym strečingom, vám odporúčame pristupovať k téme rozťahovania análneho otvoru opatrne a citlivo - vždy je zábavné objavovať v oblasti rozťahovania análneho otvoru niečo nové a nevyskúšať všetko hneď na prvýkrát. Postupujte pomaly a opatrne - potom si análnu dilatáciu s našimi análnymi kolíkmi zamilujete!

     

    Viac informácií:

     

    • butt plug v troch veľkostiach
    • Ideálne na trvalé rozťahovanie análneho otvoru pre mužov
    • Extra ťažký so širokou základňou
    • Mimoriadny dizajn pre intenzívne potešenie!
    • S veľkou pätkou na zavádzanie bez použitia rúk
    • Používajte len s lubrikantmi rozpustnými vo vode (napr. Aquameo) alebo s našimi hybridnými lubrikantmi (Mancunt alebo Formula X)
    • Materiál: Tieto análne kolíky sú vyrobené z vysokokvalitného vinylu bez ftalátov.
    • Pokyny na starostlivosť: Pred a po každom použití umyte a hygienicky vyčistite pomocou spreja VERYCLEAN.
    • butt plug skladujte prosím oddelene a nie spolu s inými silikónovými erotickými hračkami.
    • Maximálne análny strečing alebo permanentný análny strečing a tiež análny strečing pre mužov môže byť veľmi zábavný. Chcete si tiež roztiahnuť análny otvor pomocou análneho strečingu? Potom by ste si mali zaobstarať špeciálny análny kolík na análny strečing, análny kolík XL alebo butt plug XXL. MEO sa špecializuje na slávny análny strečingový krúžok, najväčší análny kolík na strečing a najmä na tému "análny strečing muža". Ponúkame análne strečingy v mnohých prevedeniach a farbách, ktoré sa jednoznačne odlišujú od ostatných výrobkov na análny strečing alebo extrémny análny strečing. Spájajú v sebe mnoho výhod, ktoré u iných análnych hračiek nenájdete. Rozťahovanie análneho otvoru a extrémne rozťahovanie análneho otvoru si vyžaduje správny výrobok, ako je tento špeciálny, mimoriadne veľký análny kolík na maximálne rozťahovanie análneho otvoru.

    • Medium: 180 mm x 105 mm ø, Large 220 mm x 130 mm ø, X-Large 260 mm x 155 mm ø.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Vollkommen begeistert

    Nicht nur die Form ist genial, sondern auch das Material bzw. die Oberfläche. Absolut empfehlenswert! DANKE!!!!!!

      Hodnotenie 

      Stinkt und schon kaputt

      der Plug geht garnicht 3 mal gebraut und schon Risse und stinken tut er auch

        Hodnotenie 

        Bought the biggest size

        Bought the biggest size and haven’t quite got it all yet but so close and very comfortable every time I try. Think I could manage if I could hold off on cumming a little while longer, think I might go try now!

        • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Ein Festival der analen Orgasmen

        Es ist beeindruckend, wenn man ihn zum ersten Mal auspackt und man zweifelt, ob man überhaupt in der Lage sein wird, die erste Stufe zu versenken. Aber es geht rein, es geht wirklich rein, am Anfang ist es ein bisschen schwer, wenn man nicht vorgedehnt hat, aber wer es hatte, hatte es, und die ersten beiden Stufen öffnen sich allmählich in deinem Körper. Der Druck auf die Prostata ist extrem geil und die ersten Krämpfe beginnen in Deinem Körper. Abhängig von deiner Geilheit und deinem Rhythmus könntest du hier ejakulieren, ohne dich zu berühren. Ein Festival der analen Orgasmen und zwar so lange, wie dein Körper es aushält.

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Maximale Anal Dehnung

        Was für ein absolut ausfüllendes Gefühl, wenn die richtige Größe gefunden ist.
        Sehr gutes Preis/Leistungsverhältnis!!!
        Sogar ansatzweise zum dauerhaften Tragen geeignet...

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Davvero un gigantesco butt plug

        Davvero un gigantesco butt plug. L'enorme circonferenza significa che, non importa quanto lontano lo metti, sperimenterai comunque il tuo orgasmo molto più forte. Il prezzo è alto per qualcosa che potresti descrivere come "un blocco di silicone", ma se ti piace solido e pesante, questo plug anale è la scelta giusta e vale il suo prezzo.

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        I love it

        i found it a little hard to get use to butt now i love it

          Hodnotenie 

          Echt cool

          Mamamia ! Nichts für Anfänger aber wenn der Plug erstmal drin ist suuuper. Haben erst die Größe M bestellt und gleich danach noch L. Passen beide super, auch super Material, saugt sich nicht fest, gibt beim sitzen immer Feedback "wie hey ich bin noch da", ist echt irre ständig diese geile Stimulation und Dehnung. Für mich und Männer die auf extreme Analdehnung stehen sind die Plugs echt cool.

          • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
          Hodnotenie 

          Feels awesome

          Comfortable, hard to get in if you are not really warmed up first

            Hodnotenie 

            Très satisfait

            J'ai acheté les 4 butt plugs de cette série et je suis extrêmement satisfait. Elles ont un poids élevé et un pied large pour que vous puissiez les monter parfaitement. Mais le véritable point fort est le matériau (ni trop dur, ni trop mou) ainsi que la surface spéciale sur laquelle le lubrifiant adhère longtemps et ne sèche pas. Je recommande vivement le butt plug. Peut-être pas adapté aux débutants, mais il y a trois tailles au choix.

            • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

            Napíšte vlastnú recenziu

            Extrémny análny strečing - análny kolík na análny strečing

            Extrémny análny strečing - análny kolík na análny strečing

            Extrémne análny strečing si vyžaduje správne análny kolík, ako je táto extrémna análna hračka. Pôsobivá je nielen veľkosť a hmotnosť, ale predovšetkým špeciálna povrchová štruktúra, vďaka ktorej lubrikant mimoriadne dobre priľne a zabezpečí malé trenie. Na výber máte tri veľkosti (105 mm až 155 mm ø) butt plug na výber.

            Napíšte vlastnú recenziu

            Ostatní zákazníci tiež kúpili:

            30 ostatné položky v rovnakej kategórii: