Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Natiahnutie konečníka

Newsletter

Anal Stretch Extreme - análny kolík pre análny strečing

Análny strečing je čoraz populárnejší, a to aj vďaka tejto fantastickej stránkebutt plug, ktorá je ideálna na análny strečing. Nielen tri rôzne veľkosti (150 mm - 215 mm ø) sú presvedčivé na celej čiare, ale aj skvelá povrchová štruktúra, na ktorej lubrikant drží obzvlášť dlho!

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Análny strečing je čoraz populárnejší, a to aj vďaka tejto fantastickej stránke butt plug, ktorá je ideálna na análny strečing. Presvedčia nielen tri rôzne veľkosti po celej dĺžke, ale aj skvelá povrchová štruktúra, na ktorej lubrikant drží obzvlášť dlho! Perfektné na trvalé natiahnutie análneho otvoru pre mužov. Mimochodom, nášmu modelu sa páči naozaj veľký a vybral si naozaj veľký butt plug, veľkosť XL.

     

    Čo je na tomto análnom kolíku na trvalé rozťahovanie mužského análneho otvoru také výnimočné?

     

    Úplne presvedčivý tvar a presne tie správne rozmery, ktoré zabezpečujú trvalé a jasne viditeľné roztiahnutie análneho otvoru. Okrem toho presvedčivý materiál, ktorý je dostatočne stabilný a zároveň pružný, takže butt plug je cítiť presne na tých správnych miestach. Náš butt plug vás úplne naplní a zaručí maximálnu spokojnosť. Sú veľké a ťažké, a preto zostávajú počas jazdy stabilné na zemi. Tieto zadočky sú preto ideálne na tréning a naťahovanie. Povrchová štruktúra zaručuje, že použitý lubrikant lepšie priľne k butt plug a vy si môžete vychutnávať potešenie dlhý čas bez prestávok.

     

    Aký lubrikant mám použiť pre tento veľký análny kolík na extrémne rozťahovanie?

     

    Pre tieto análne kolíky odporúčame náš hybridný lubrikant MANCUNT. Tento gél spája výhody dvoch svetov: Kĺže ako silikón a zmýva sa rovnako ľahko ako voda. MANCUNT robí z používania týchto veľkých análnych kolíkov úchvatné potešenie. Rozotrite dostatočné množstvo lubrikantu na stránke butt plug a pomocou nášho "Lube Shooter" si ho vložte do konečníka. Odporúčame vám tiež použiť náš sprej Extremeo. Tento sprej je ideálnou voľbou pre začiatočníkov v análnom sexe aj pre skúsených fanúšikov extrémneho rozťahovania análu. Špeciálny účinok Extremeo podporuje ľahšie prenikanie, a tak vedie k uvoľnenej a vášnivej rozkoši. Sprej pôsobí bez straty citlivosti, ale znižuje bolestivú citlivosť zvierača a pomáha dosiahnuť nespútanú zábavu s týmito veľkými análnymi kolíkmi.

     

    Dôležité tipy na používanie a čistenie veľkého análneho kolíka na extrémne rozťahovanie:

     

    Tento butt plug je vyrobený z kvalitného vinylu bez obsahu ftalátov. Materiál je pružný a klzký. Vďaka fantastickej povrchovej štruktúre zostáva lubrikant obzvlášť dlho. Použitý materiál je navyše veľmi stabilný, takže vám butt plug vydrží dlho. Pred použitím butt plug by ste ho však mali dôkladne vyčistiť. Zvyčajne stačí teplá voda a jemné mydlo. Môžete ho dôkladne vyčistiť pomocou nášho spreja VERYCLEAN. Samozrejme, čistenie po použití je obzvlášť dôležité. Pred použitím análneho kolíka môžete tiež použiť samotnú análnu sprchu na vyčistenie čreva. V kategórii nášho obchodu "Anal douche" nájdete veľký výber.

     

    Čo by ste mali mať na pamäti pri rozťahovaní análneho otvoru?

     

    Konečník je veľmi citlivý otvor. Je menej roztiahnuteľný ako pohlavné orgány, a preto sa s ním musí zaobchádzať opatrne a obozretne.

     

    Pri rozťahovaní konečníka by ste sa mali vyvarovať nasledujúcich chýb:

     

    Pri naťahovaní análneho zvierača nepoužívajte silu! Ak nie je svalstvo zvierača uvoľnené, prienik je len ťažko možný. Ak budete postupovať príliš hrubo, môžete si vážne poraniť zvieračový sval a črevnú sliznicu. Preto: Vždy používajte veľké množstvo lubrikantu MANCUNT a rozťahujte pomaly!

     

    Používajte len sexuálne hračky! Ak v spálni nie je vhodná análna sexuálna hračka, je lákavé použiť iné predmety. V MEO to neodporúčame, pretože tieto predmety zvyšujú riziko poranenia a infekcie. Existuje aj dobrý dôvod, prečo je na trhu veľa análnych hračiek - majú širokú nohu, tzv. zarážku. Pri iných predmetoch a hračkách existuje riziko, že sa stratia v konečníku.

     

    Dilatácia análneho otvoru je neuveriteľne vzrušujúca sexuálna praktika. Príprava si vyžaduje určitú opatrnosť a počas naťahovania je potrebná dostatočná opatrnosť, aby nedošlo k nadmernému natiahnutiu zvierača. My v MEO, internetovom obchode s análnym strečingom, vám odporúčame pristupovať k téme rozťahovania análneho otvoru opatrne a citlivo - vždy je zábavné objavovať v oblasti rozťahovania análneho otvoru niečo nové a nevyskúšať všetko hneď na prvýkrát. Postupujte pomaly a opatrne - potom si análnu dilatáciu s našimi análnymi kolíkmi zamilujete!

     

    Viac informácií:

     

    • Veľký análny strečing butt plug v troch veľkostiach na extrémne rozťahovanie análneho otvoru
    • Ideálne na trvalé rozťahovanie análneho otvoru u mužov.
    • Extra ťažký so širokou základňou
    • Mimoriadny dizajn pre intenzívne potešenie!
    • S veľkou pätkou na zavádzanie bez použitia rúk
    • Používajte len s lubrikantmi rozpustnými vo vode (napr. Aquameo) alebo s našimi hybridnými lubrikantmi (Mancunt alebo Formula X)
    • Materiál: Tieto análne kolíky sú vyrobené z vysokokvalitného vinylu bez ftalátov.
    • Pokyny na starostlivosť: Pred a po každom použití umyte a hygienicky vyčistite pomocou spreja VERYCLEAN.
    • butt plug skladujte prosím oddelene a nie spolu s inými silikónovými erotickými hračkami.
    • Maximálne análny strečing alebo permanentný análny strečing a tiež análny strečing pre mužov môže byť veľmi zábavný. Chcete si tiež roztiahnuť análny otvor pomocou análneho strečingu? Potom by ste si mali zaobstarať špeciálny análny kolík na análny strečing, análny kolík XL alebo butt plug XXL. MEO sa špecializuje na slávny análny strečingový krúžok, najväčší análny kolík na strečing a najmä na tému "análny strečing muža". Ponúkame análne strečingy v mnohých prevedeniach a farbách, ktoré sa jednoznačne odlišujú od ostatných výrobkov na análny strečing alebo extrémny análny strečing. Spájajú v sebe mnoho výhod, ktoré u iných análnych hračiek nenájdete. Rozťahovanie análneho otvoru a extrémne rozťahovanie análneho otvoru si vyžaduje správny výrobok, ako je tento špeciálny, mimoriadne veľký análny kolík na maximálne rozťahovanie análneho otvoru.
    • Medium: 180 mm x 150 mm ø, Large 220 mm x 180 mm ø, X-Large 260 mm x 215 mm ø.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Gut geweitet - ziemlich sichtbar

    Die 18 cm Durchmesser bei Größe M sind schon nur unter großer Anstrengung zu bewältigen.. Ich habe es bis jetzt noch nicht ganz geschafft die letzten Millimeter zu bezwingen, aber man sagt ja "Übung macht den Meister" Der Erfolg der Analdehnung ist auf jeden Fall schon gut sichtbar. Ich denke ein paar Versuche noch und dann schaffe auch ich es komplett. Weiten tut man seine Rosette damit auf jeden Fall auch als Mann ziemlich schnell. Erwähnen wollte ich noch das Material und die Oberfläche. Ist echt perfekt und das Mancunt Gleitgel trocknet quasi überhaupt nicht aus.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    I made it

    I made it ... got it completly up my ass!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Sono davvero ossessionata da questo plug anale

    Sono davvero ossessionata da questo plug anale. È così massiccio. Ma quando quel grosso but plug scivola dentro, che delizia.
    Mi ci siedo letteralmente sopra due volte al giorno. Dopo 2 giorni ero già alla quinta nervatura...

      Hodnotenie 

      Ottimo butt plug

      Ottimo butt plug per allenarsi alle dimensioni più grandi. Materiale comodo

        Hodnotenie 

        Viel Spass damit!!!

        Habe diesen Anal Plug in Größe XL jetzt ungefähr seit 4 Tagen, und jetzt erst habe ich seine volle Größe in mir spüren können . WOW!!! GEIL!!! Es dauert ein wenig, bis man ihn komplett drin hat, aber wenn er seinen maximalen Durchmesser in Dir überwunden hat, dann kannst du dich auf das geilste Gefühl, was du jemals hattest gefasst machen! Viel Spass damit.

        • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Davvero carino e robusto.

        Questo è il miglior plug che abbia provato finora. È meraviglioso quando la testa entra e il resto scivola dentro più facilmente rispetto alla maggior parte degli altri plug. Non si allarga nemmeno troppo velocemente: il cono si allarga gradualmente.

          Hodnotenie 

          more more more

          This thing is unreal! I have used lots of Mancunt lube and just recently had it fully enter my ass. luv pounding up and down on this thing, my anal orgasms are phenom, luv sucking a rubber dildo while i work the ass stopper up my back end. more more more

            Hodnotenie 

            So gaped

            I like giant plugs in my ass. this is a great way to blow my butt apart! i lube & shove it all the way in.then i tape it to my ass so it stays in all day at work.oh!oh! it feel good.then i pull it out 3 hrs later and im so gaped

              Hodnotenie 

              BON PLAISIR ANAL

              SUPER PRODUIT DE TRES BONNE QUALITEE

                Hodnotenie 

                Molto soddisfatto

                Ho comprato tutti e 4 i butt plugs di questa serie e sono estremamente soddisfatto. Hanno un peso elevato e una base larga, quindi sono perfetti per lo stretching anale. Ma il vero punto forte è il materiale (non troppo duro e non troppo morbido) così come la superficie speciale su cui il lubrificante aderisce a lungo e non si asciuga. Posso raccomandare vivamente il butt plug. Forse non è adatto ai principianti, ma ci sono tre misure tra cui scegliere.

                  Napíšte vlastnú recenziu

                  Anal Stretch Extreme - análny kolík pre análny strečing

                  Anal Stretch Extreme - análny kolík pre análny strečing

                  Análny strečing je čoraz populárnejší, a to aj vďaka tejto fantastickej stránkebutt plug, ktorá je ideálna na análny strečing. Nielen tri rôzne veľkosti (150 mm - 215 mm ø) sú presvedčivé na celej čiare, ale aj skvelá povrchová štruktúra, na ktorej lubrikant drží obzvlášť dlho!

                  Napíšte vlastnú recenziu

                  Ostatní zákazníci tiež kúpili:

                  30 ostatné položky v rovnakej kategórii: