Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Natiahnutie konečníka

Newsletter

Análny kolík na análny strečing a maximálne rozťahovanie

Perfektný butt plug na análny strečing je tento veľký a ťažký análny kolík, ktorý ponúkame v troch veľkostiach (135 mm až 200 mm ø). Mimoriadne zaujímavou vlastnosťou je špeciálna povrchová štruktúra, vďaka ktorej lubrikant priľne na mimoriadne dlhý čas a zabezpečí malé trenie. Ideálny na trvalé rozťahovanie análneho otvoru u mužov.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Perfektný butt plug na análny strečing je tento veľký a ťažký análny kolík, ktorý ponúkame v troch veľkostiach. Mimoriadne zaujímavou vlastnosťou je špeciálna povrchová štruktúra, vďaka ktorej lubrikant priľne na mimoriadne dlhý čas a zabezpečí malé trenie. Ideálny na trvalé rozťahovanie análneho otvoru pre mužov. Mimochodom, nášmu modelu sa páči naozaj veľký a vybral si naozaj veľký butt plug, veľkosť XL.

     

    Čím je tento butt plug na análny strečing výnimočný?

     

    Úplne presvedčivý tvar a presne tie správne rozmery, ktoré zabezpečujú trvalé a jasne viditeľné roztiahnutie análneho otvoru. Okrem toho presvedčivý materiál, ktorý je dostatočne stabilný a zároveň pružný, takže butt plug je cítiť presne na tých správnych miestach. Náš butt plug vás úplne naplní a zaručí maximálnu spokojnosť. Sú veľké a ťažké, a preto zostávajú počas jazdy stabilné na zemi. Tieto zadočky sú preto ideálne na tréning a naťahovanie. Povrchová štruktúra zaručuje, že použitý lubrikant lepšie priľne k butt plug a vy si môžete vychutnávať potešenie dlhý čas bez prestávok.

     

    Aký lubrikant mám použiť pre tento veľký butt plug na extrémne análny strečing?

     

    Pre tieto análne kolíky odporúčame náš hybridný lubrikant MANCUNT. Tento gél spája výhody dvoch svetov: Kĺže ako silikón a zmýva sa rovnako ľahko ako voda. MANCUNT robí z používania týchto veľkých análnych kolíkov úchvatné potešenie. Rozotrite dostatočné množstvo lubrikantu na stránke butt plug a pomocou nášho "Lube Shooter" si ho vložte do konečníka. Odporúčame vám tiež použiť náš sprej Extremeo. Tento sprej je ideálnou voľbou pre začiatočníkov v análnom sexe aj pre skúsených fanúšikov extrémneho rozťahovania análu. Špeciálny účinok Extremeo podporuje ľahšie prenikanie, a tak vedie k uvoľnenej a vášnivej rozkoši. Sprej pôsobí bez straty citlivosti, ale znižuje bolestivú citlivosť zvierača a pomáha dosiahnuť nespútanú zábavu s týmito veľkými análnymi kolíkmi.

     

    Dôležité tipy na používanie a čistenie veľkého análneho kolíka na análny strečing:

     

    Tento butt plug je vyrobený z kvalitného vinylu bez obsahu ftalátov. Materiál je pružný a klzký. Vďaka fantastickej povrchovej štruktúre zostáva lubrikant obzvlášť dlho. Použitý materiál je navyše veľmi stabilný, takže vám butt plug vydrží dlho. Pred použitím butt plug by ste ho však mali dôkladne vyčistiť. Zvyčajne stačí teplá voda a jemné mydlo. Môžete ho dôkladne vyčistiť pomocou nášho spreja VERYCLEAN. Samozrejme, čistenie po použití je obzvlášť dôležité. Pred použitím análneho kolíka môžete tiež použiť samotnú análnu sprchu na vyčistenie čreva. V kategórii nášho obchodu "Anal douche" nájdete veľký výber.

     

    Čo by ste mali mať na pamäti pri rozťahovaní análneho otvoru?

     

    Konečník je veľmi citlivý otvor. Je menej roztiahnuteľný ako pohlavné orgány, a preto sa s ním musí zaobchádzať opatrne a obozretne.

     

    Pri rozťahovaní konečníka by ste sa mali vyvarovať nasledujúcich chýb:

     

    Pri naťahovaní análneho zvierača nepoužívajte silu! Ak nie je svalstvo zvierača uvoľnené, prienik je len ťažko možný. Ak budete postupovať príliš hrubo, môžete si vážne poraniť zvieračový sval a črevnú sliznicu. Preto: Vždy používajte veľké množstvo lubrikantu MANCUNT a rozťahujte pomaly!

     

    Používajte len sexuálne hračky! Ak v spálni nie je vhodná análna sexuálna hračka, je lákavé použiť iné predmety. V MEO to neodporúčame, pretože tieto predmety zvyšujú riziko poranenia a infekcie. Existuje aj dobrý dôvod, prečo je na trhu veľa análnych hračiek - majú širokú nohu, tzv. zarážku. Pri iných predmetoch a hračkách existuje riziko, že sa stratia v konečníku.

     

    Dilatácia análneho otvoru je neuveriteľne vzrušujúca sexuálna praktika. Príprava si vyžaduje určitú opatrnosť a počas naťahovania je potrebná dostatočná opatrnosť, aby nedošlo k nadmernému natiahnutiu zvierača. My v MEO, internetovom obchode s análnym strečingom, vám odporúčame pristupovať k téme rozťahovania análneho otvoru opatrne a citlivo - vždy je zábavné objavovať v oblasti rozťahovania análneho otvoru niečo nové a nevyskúšať všetko hneď na prvýkrát. Postupujte pomaly a opatrne - potom si análnu dilatáciu s našimi análnymi kolíkmi zamilujete!

     

    Viac informácií:

     

    • Rozťahovanie análneho otvoru butt plug v troch veľkostiach pre maximálne rozťahovanie análneho otvoru
    • Ideálne na trvalé rozťahovanie análneho otvoru pre mužov
    • Extra ťažký so širokou základňou
    • Mimoriadny dizajn pre intenzívne potešenie!
    • S veľkou pätkou na zavádzanie bez použitia rúk
    • Používajte len s lubrikantmi rozpustnými vo vode (napr. Aquameo) alebo s našimi hybridnými lubrikantmi (Mancunt alebo Formula X)
    • Materiál: Tieto análne kolíky sú vyrobené z vysokokvalitného vinylu bez ftalátov.
    • Pokyny na starostlivosť: Pred a po každom použití umyte a hygienicky vyčistite pomocou spreja VERYCLEAN.
    • butt plug skladujte prosím oddelene a nie spolu s inými silikónovými erotickými hračkami.
    • Maximálne análny strečing alebo permanentný análny strečing a tiež análny strečing pre mužov môže byť veľmi zábavný. Chcete si tiež roztiahnuť análny otvor pomocou análneho strečingu? Potom by ste si mali zaobstarať špeciálny análny kolík na análny strečing, análny kolík XL alebo butt plug XXL. MEO sa špecializuje na slávny análny strečingový krúžok, najväčší análny kolík na strečing a najmä na tému "análny strečing muža". Ponúkame análne strečingy v mnohých prevedeniach a farbách, ktoré sa jednoznačne odlišujú od ostatných výrobkov na análny strečing alebo extrémny análny strečing. Spájajú v sebe mnoho výhod, ktoré u iných análnych hračiek nenájdete. Rozťahovanie análneho otvoru a extrémne rozťahovanie análneho otvoru si vyžaduje správny výrobok, ako je tento špeciálny, mimoriadne veľký análny kolík na maximálne rozťahovanie análneho otvoru.
    • Medium: 180 mm x 135 mm ø, Large 220 mm x 165 mm ø, X-Large 260 mm x 200 mm ø.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Einfach genial!

    Dieser Analplug ist das Nonplusultra in Sachen Analdehnung! Top Material und Oberflächenstruktur. Habe mir Größe M besorgt und brauchte 3 Wochen um ihn endlich reinzubekommen. Inzwischen klappt es schon ganz gut und ich möchte dieses Teil nicht mehr missen. Aber Vorsicht: Nichts für Anfänger!!!

      Hodnotenie 

      Grösse Medium

      Wie immer von Meo eine super Qualität
      es macht richtig spas mit ihm zu spielen er dehnt das loch ordentlich und wen er erstmal ganz drin ist ist es ein Hammer geiles gefühlt so ausgefüllt und gedehnt zu sein
      Ich kann den Butt Plug sehr empfehlen. Vielleicht nicht für Anfänger geeignet, aber es gibt drei Größen zur Auswahl.

        Hodnotenie 

        Training my hole

        I definitely can’t take it but love to use it so stretch my hole. One day! One day! I do find after sitting on it that I can take other toys like my fist dildo easier and quicker than before.

          Hodnotenie 

          größe large

          einfach nur gut

            Hodnotenie 

            Recomendable

            Recomendable, pero sólo para gente experimentada y con lubricantes de primera.

              Hodnotenie 

              Great anal stretcher

              Wow this is great anal stretching toy not for the beginner

                Hodnotenie 

                Wahooo!

                Sensations assurées ! Pour les adeptes du XXL seulement !

                  Hodnotenie 

                  Sensazione fantastica

                  Recentemente sono stato in grado di spingere questo enorme plug fino in fondo, che sensazione fantastica. Ora sto cercando qualcosa di ancora più grande.

                  • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
                  Hodnotenie 

                  Übung macht den Meister ... GEIL

                  Sitzt perfekt, nur was für geübte! Die Größe Medium ist nicht ohne

                    Hodnotenie 

                    Holy Shit!! Are you kidding me?

                    I'm not going to lie, this thing absolutely destroyed my asshole the first time I used it! I guess I wasn't prepared for such a monster. Now that I've gotten used to it, I can hardly keep it out of my ass! So pleasurable, highly recommended. I love it and my butthole certainly does too!!!

                    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
                    Hodnotenie 

                    Top!

                    Material ist sehr gut. Keine Naht oder sonstige störende Teile. Top! Als "Startertool" für Anfänger aber nicht geeignet.

                      Hodnotenie 

                      Questo è il più grande che ho nella mia collezione

                      Materiale molto carino, ma sicuramente non per principianti. Dovrò fare pratica a lungo per questo butt plug!

                      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
                      Hodnotenie 

                      Solo per gli amanti delle pratiche anali estremamente esperti.

                      Solo per gli amanti delle pratiche anali estremamente esperti.

                      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
                      Hodnotenie 

                      Sehr zufrieden mit den Butt Plugs

                      Ich habe alle 4 Butt Plugs aus dieser Serie für das Anal Stretching gekauft und ich bin äußerst zufrieden. Sie verfügen über ein hohes Gewicht und einen breiten Fuß so dass man perfekt auf ihnen reiten kann. Aber das wirkliche Highlight ist das Material (nicht zu hart und nicht zu weich) sowie die spezielle Oberfläche an der das Gleitgel lange haften bleibt und nicht austrocknet. Ich kann den Butt Plug sehr empfehlen. Vielleicht nicht für Anfänger geeignet, aber es gibt drei Größen zur Auswahl.

                      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

                      Napíšte vlastnú recenziu

                      Análny kolík na análny strečing a maximálne rozťahovanie

                      Análny kolík na análny strečing a maximálne rozťahovanie

                      Perfektný butt plug na análny strečing je tento veľký a ťažký análny kolík, ktorý ponúkame v troch veľkostiach (135 mm až 200 mm ø). Mimoriadne zaujímavou vlastnosťou je špeciálna povrchová štruktúra, vďaka ktorej lubrikant priľne na mimoriadne dlhý čas a zabezpečí malé trenie. Ideálny na trvalé rozťahovanie análneho otvoru u mužov.

                      Napíšte vlastnú recenziu

                      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

                      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: