Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne korálky

Newsletter

Nafukovacie análne guličky XL so závažím a krúžkom na penis

Naše nafukovacie análne gule s krúžkom na penis majú pre vás pripravené nadržané prekvapenie: vo vnútri sú ukryté ťažké závažia, ktoré vám poskytnú fantastický pocit plnosti a stimulácie. Vložte análne guľôčky, nafúknite ich, nasaďte krúžok na penis a vychutnajte si, keď sa vo vás análne guľôčky urobia a privedú vás k orgazmickému šialenstvu!

Viac informácií

2408/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Naše nafukovacie análne gule s krúžkom na penis majú pre vás pripravené nadržané prekvapenie: vo vnútri sú ukryté dve integrované ťažké závažia, ktoré vám poskytnú fantastický pocit plnosti a stimulácie. Vložte análne guľôčky, napumpujte ich, nasaďte krúžok na penis a vychutnajte si, keď sa vo vás análne guľôčky urobia a privedú vás k orgazmickému šialenstvu!

     

    Nikdy predtým ste nič podobné nezažili: každý krok, každý pohyb vedie k silnej stimulácii penisu a semenníkov, zatiaľ čo vás nafukovacie análne guľôčky úplne vyplnia, roztiahnu a zároveň stimulujú prostatu!

     

    Sú nafukovacie análne guličky vhodné na používanie 24 hodín denne, 7 dní v týždni?

     

    Jednoznačne ÁNO! Nafukovacie análne guličky so závažím a krúžkom na penis môžete nosiť diskrétne pod oblečením. Presvedčia vás tým, že kombinujú výhody erekčného krúžku, ktorý zabezpečuje pevnú erekciu, s dodatočnou stimuláciou veľkých nafúknutých análnych guličiek. Parádna výhoda: pumpička je odnímateľná!

     

    Čím sú nafukovacie análne guľôčky so závažím a erekčným krúžkom také výnimočné?

     

    Bežné análne hračky sa postarajú o to, aby ste boli natiahnutí a naplnení. S našimi análnymi guľôčkami, ktoré môžete vkladať ako bežné análne guľôčky, však stimuláciu stonásobne predĺžite. Po vložení ich môžete nafúknuť až na 10 cm, čo je mnohonásobok ich pôvodnej veľkosti. To najlepšie na tom je, že hneď ako sa naše análne guľôčky nafúknu, môžete odstrániť ručnú pumpu a užívať si análne guľôčky bez otravného príslušenstva a ísť s nimi do klubu alebo posilňovne.

     

    Sú tieto análne guľôčky na napumpovanie vhodnejšie pre profesionálov alebo začiatočníkov?

     

    Pre oboch! Profesionáli budú ohromení jedinečným účinkom análnych korálikov, ale intenzívne pocity z análnych korálikov si môžu vychutnať aj začiatočníci, pretože análne koráliky možno vložiť malé a nenafúknuté a potom ich nafúknuť na požadovanú veľkosť.

     

    Čím sú tieto nafukovacie análne koráliky také výnimočné?

     

    Pod povrchom pružného, bezšvového silikónu sa nachádzajú ťažké oceľové guľôčky, ktoré dodávajú análnym korálkam veľmi vysokú hmotnosť pre dych vyrážajúcu stimuláciu. Naše análne guľôčky ponúkajú aj vysokú úroveň pohodlia, takže ich možno bez problémov nosiť niekoľko hodín - a diskrétne, pretože pumpička, ktorou sa dajú análne guľôčky nafúknuť, je odnímateľná! Či už ste v kancelárii, na nákupoch alebo pri sexe s partnerom - análne koráliky od MEO® vás budú rozmaznávať po celej čiare!

     

    Ako sa vkladajú análne koráliky? Ako používam nafukovacie análne koráliky s krúžkom na penis?

     

    Ak ste si vybrali naše análne koráliky, pred použitím na ne naneste trochu lubrikantu Alphamale Aqua, aby sa vám ľahšie zavádzali. Takisto je dobré sa predtým očistiť análnou sprchou. Potom naneste na prst trochu lubrikantu alebo spreja Extremeo a jemne masírujte svoj alebo partnerkin análny otvor, aby ste uvoľnili svalstvo a pripravili ho na análne koráliky. Odporúčame tiež vstrieknuť do konečníka trochu lubrikantu pomocou nášho "Lube Shooter".

     

    Semenníky sa potom jeden po druhom pretlačia cez krúžok a potom nasleduje nezostúpený penis. Krúžok sa zasunie čo najďalej k základni penisu tak, aby krúžok obopínal penis a semenníky súčasne. Na análne koráliky pripojené k erekčnému krúžku naneste trochu lubrikantu (odporúčame náš lubrikant na vodnej báze Alphamale Aqua) a potom jemne zasuňte análne koráliky jeden po druhom do konečníka.

     

    Až keď sú análne guľôčky úplne zasunuté, jemne ich naplňte vzduchom pomocou balónikovej pumpy. Sami sa zasunú do správnej polohy, postupne naplnia črevo a roztiahnu ho. Nervové zakončenia v konečníku sú stimulované a u mužov je silný tlak vyvíjaný aj na prostatu.

     

    Panva by sa teraz mala pohybovať spredu dozadu a späť. Naše análne gule si týmto pohybom rozvíjajú vlastný život, čo poznajú len veľmi skúsení sexuálni partneri alebo dobré šukacie stroje. Ťažké oceľové guľôčky sa pohybujú vo vnútri nafúknutých análnych guľôčok a prenášajú svoju energiu (nazvali sme to "mrdacia energia") bez toho, aby sa análne guľôčky museli hýbať. Pevné nárazy, čoraz silnejšie, sa prenášajú priamo a hlboko do jadra tela. Neuveriteľný zážitok pri každom pohybe a každom kroku.

     

    Mnoho výhod, ktoré presvedčia na celej čiare:

     

    Vyrobené z najlepšieho bezftalátového silikónu - bezpečného pre telo, neporézneho a zamatovo jemného, ktorý ponúka jedinečný, mimoriadne uspokojivý análny pocit.

     

    Aký lubrikant mám používať s análnymi guľôčkami?

     

    Trochu spreja EXTREMEO, ktorý uvoľňuje análny otvor, vám uľahčí vkladanie! Prosím, používajte naše análne guľôčky len s lubrikantmi na vodnej báze, ako je Aquameo alebo Alphamale Aqua by MEO®, aby ste predĺžili životnosť svojej novej erotickej hračky!

     

    Ako môžem nafukovacie análne guľôčky čistiť?

     

    Po použití môžete naše análne guľôčky vďaka ich hladkému povrchu vyčistiť teplou vodou a naším čistiacim prostriedkom na hračky VERYCLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • Nafukovacie análne koráliky
    • Naše análne koráliky sú ideálne pre začiatočníkov aj skúsených znalcov. Vďaka svojej vysokej pružnosti, hladkému silikónovému povrchu a praktickej slučke na návrat sa naše análne guľôčky postarajú o vzrušujúce a vášnivé milovanie.
    • vhodné 24 hodín denne, 7 dní v týždni
    • Mimoriadne pohodlné nosenie, kompletne vyplnené análne guľôčky so stimulujúcimi vnútornými závažiami.
    • Nafukovacie s odnímateľnou pumpičkou
    • S integrovaným, flexibilným krúžkom na penis
    • Dimensions: Vložná dĺžka cca 17 cm, priemer 32-35 mm (možno nafúknuť až do priemeru 10 cm),
    • Materiál: lekársky silikón a kov
    • Čistenie pred a po použití pomocou spreja VERYCLEAN.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Provoca dipendenza

    Oh oh oh...attenzione attenzione. Provoca dipendenza...

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Amazing

    Premium quality inflatable anal beads with steel rolling balls that stimulate the anus when you move back and forth. Pump them up gradually to prepare the anus for penetration. Adjust the balls against the prostate to let the steel rotating balls create a unique and amazing sensation that you have never felt. Also comes with attached cock ring which makes it ideal for masturbation.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Mi piace molto, molto deciso

    Mi piace molto, molto deciso

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Déçu

    Difficile de rentrer les deux boules car trop souple, et ont du mal à rentrer en place et se maintenir. Entre le coq Ring et les boules, la liaison est trop courte pour pouvoir user des deux en même temps. La solution intermédiaire, Étant de ne rentrer qu’une boule. Donc déçu

    • 6 z 6 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Plug double Boule !

    De sextoy est un pur délice, je l'ai essayé, bien gonflé en me masturbant, j'ai pris un super pied !!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Fantastisches Gefühl im Ar....

    Bin vollkommen begeistert. Easy zu handeln und das Gefühl im Ar.... ist fantastisch.

    • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Kind of poor design, but great.

    Firstly, I do love this toy, but I have one gripe with the design. Unless you want your genitals pulled between your leggs (as some do, i'm sure) the cock ring is too close to the inflated part. Anyway that's not the part of the toy I was interested in when I bought it so it still gets 5 stars. Very enjoyable.

    • 7 z 7 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Geile Analkugeln

    Die Analkugeln sind geil. Wenn Sie aufgepumpt sind fühlst du sich offen.
    Ein Verbesserung Vorschlag hätte ich noch, es wäre gut, wenn ein Abblaseventil mit dran wäre, da es auch Menschen gibt die etwas dicker sind und die kommen dann später eventuell schlecht an des loch kommen um die Luft wieder rauszulassen

    • 5 z 5 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    These anal beads opens you right up

    These anal beads opens you right up! Insert it with minimal pressure and get it in deep. Then when you pump it up and let it go, you will feel open, wide open!

    • 6 z 6 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Nafukovacie análne guličky XL so závažím a krúžkom na penis

    Nafukovacie análne guličky XL so závažím a krúžkom na penis

    Naše nafukovacie análne gule s krúžkom na penis majú pre vás pripravené nadržané prekvapenie: vo vnútri sú ukryté ťažké závažia, ktoré vám poskytnú fantastický pocit plnosti a stimulácie. Vložte análne guľôčky, nafúknite ich, nasaďte krúžok na penis a vychutnajte si, keď sa vo vás análne guľôčky urobia a privedú vás k orgazmickému šialenstvu!

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    28 ostatné položky v rovnakej kategórii: