Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Masturbátory pre mužov

Newsletter

STROBE Masturbátor pre mužov - sexuálny stroj na masáž penisu

Prestaňte používať ruku a vychutnajte si, čo ponúka náš masturbátor: Masáž penisu, pri ktorej stratíte zrak a zvuk a urobíte sa ako kôň.

Viac informácií

2212/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Prestaňte používať ruku a vychutnajte si, čo ponúka náš masturbátor: Masáž penisu, pri ktorej stratíte sluch a spravíte sa ako kôň.

     

    Je čas vstúpiť do 21. storočia so sexuálnym strojčekom, ktorý dá vášmu penisu to, čo si zaslúži! Zažite masáž penisu, o ktorej ste doteraz mohli len snívať! Táto sexuálna hračka odolná voči striekajúcej vode a dobíjateľná má 6 masážnych programov a 3 rýchlosti, takže si môžete nájsť presne ten rytmus, ktorý vás vzruší!

     

    Inovatívny STROBE je automatický masturbátor, ktorý bude váš penis rozmaznávať intenzívnou masážou a nádhernými rotačnými pohybmi. Vďaka integrovanej "Light Show", viacfarebnému LED systému, sa potešenie z masturbácie stane aj vizuálnym zážitkom.

     

    Výkonný masturbátor STROBE vám ponúka šesť rôznych programov a tri intenzity; rotačné pohyby možno kombinovať s pohybmi tam a späť. Môžete si tiež vybrať smer otáčania. Mäkký vnútorný stimulačný návlek, ktorý je pokrytý malými nopkami, zabezpečuje mimoriadne intenzívny pocit.

     

    Po použití možno masturbačný návlek jednoducho vybrať zo zariadenia a vyčistiť teplou vodou, jemným mydlom alebo naším čistiacim prostriedkom Sextoy Cleaner VERYCLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • Masturbátor pre mužov na dokonalú masáž penisu (sexuálny strojček)
    • Vhodný pre penis s priemerom približne 1,5 až 3,5 cm.
    • Masturbátor s rotačnými, stimulujúcimi pohybmi tam a späť
    • Integrovaný systém osvetlenia v niekoľkých farbách
    • 6 režimov a 3 rýchlosti
    • Viacero možností stimulácie
    • Nabíjanie cez USB
    • Rozmery: 25,5 x 8 cm
    • Materiál TPR, ABS

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Absolutely wonderful

    This is my first time using a toy like this and I have to say it was amazing. Nice tight seal is formed when I got in. The different speeds and rotations are a big plus. Hell just turning it off, waiting for a moment then turning it back on is great too. Construction seem solid and ease of cleaning is much appreciated. For this being my first motorized stroker I do believe I made an excellent choice.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Nice

    At the end of the day, when work is done and I just need to relax, the best way to do it is to sit back and beat off. Sometimes I use porn, sometimes I don't. And sometimes I use my hand... But lately I've been using the Strobe a lot. Every guy knows that the combination of that stroking and swirling is where it's at! I play with my balls and use the lubed-up machine just on the head of my cock, and then thrust into it slowly while the machine is on one of my favorite settings, doing work on my dick. In no time, I'm ready to bust a nut inside this thing, but I take my time, pushing all the way inside as it jacks me off like nothing else. Once I'm fully inside it, I let it do its own thing, going through various settings until I'm on the edge of cumming. Relaxing is nice, but sometimes it's even better to work up a sweat.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    STROBE Masturbátor pre mužov - sexuálny stroj na masáž penisu

    STROBE Masturbátor pre mužov - sexuálny stroj na masáž penisu

    Prestaňte používať ruku a vychutnajte si, čo ponúka náš masturbátor: Masáž penisu, pri ktorej stratíte zrak a zvuk a urobíte sa ako kôň.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: