Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Masturbátory pre mužov

Newsletter

Satisfyer Men Heat Vibration - Masturbátor pre mužov

Hľadáte masturbátor, ktorý je rovnako dobrý ako naozaj dobrý sex? Vaše hľadanie sa skončilo, pretože vaše želania boli vyslyšané: teraz je tu masturbátor Satisfyer Men Heat Vibration.

Viac informácií

2205/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Hľadáte masturbátor, ktorý je rovnako dobrý ako naozaj dobrý sex? Vaše hľadanie sa skončilo, pretože vaše želania boli vyslyšané: masturbátor Satisfyer Men Heat Vibration je teraz k dispozícii.

     

    Masturbátor Satisfyer Men Heat Vibration je vybavený inovatívnou funkciou tepla, vďaka ktorej bude vaša rozkoš úchvatne realistická. Po jej aktivácii sa masturbátor zahreje až na 40 stupňov Celzia - nechajte sa poblázniť príjemným teplom v plyšovom tuneli lásky z lekárskeho silikónu. Keď v extáze zatvoríte oči a jednoducho sa necháte unášať k orgazmu, v okamihu zabudnete, že máte sex s hračkou! To všetko si môžete užívať aj v sprche alebo vo vani vďaka vodotesnému vyhotoveniu.


    Mužný dizajn v elegantnej čiernej farbe robí z masturbátora Satisfyer štýlovú sexuálnu hračku pre moderných mužov. Vďaka svojej dokonalej veľkosti pohodlne padne do ruky a ľahko sa používa, aj keď sa veci rozbehnú. Vďaka dobíjacej batérii možno erotickú hračku nabíjať pomocou priloženého magnetického kábla USB.


    Váš masturbátor Satisfyer je vybavený výkonnými dobíjacími batériami a možno ho dobíjať ekologickým spôsobom.

    Mäkký silikón je nádherne pružný a rýchlo absorbuje teplotu vášho tela. Náš Aquameo na báze vody je šetrný k materiálu a udržiava povrch príjemný a pružný. Vďaka vodoodolnej povrchovej úprave môžete masturbátor čistiť vlažnou vodou a jemným mydlom a potom použiť náš sprej VERYCLEAN na komplexnú hygienu.

     

    Viac informácií:

     

    • Masturbátor pre mužov
    • Po tom, čo Satisfyer svojimi revolučnými výrobkami priniesol mnohonásobný orgazmus ženám na celom svete, sa Satisfyer Men teraz venuje mužom. Športový lifestylový dizajn, dômyselné technológie a nezabudnuteľné orgazmy!
    • Rozmery: dĺžka 140 mm, dĺžka hriadeľa 75, priemer 30 až 50 mm.
    • Materiál: silikón a ABS
    • Vodotesný
    • Batérie: Nabíjateľná batéria
    • Chcete si kúpiť masturbátor? Tento masturbátor pre mužov je jednou z najobľúbenejších erotických hračiek pre mužov v našom online sexshope!

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Schwanz rein und ab geht s.

    Der schöne Satisfyer Men - Heat Vibration – Masturbator für Männer ist gestern angekommen. Haben ih gleich ausprobiert. Hammer Ding. Schwanz rein und ab geht s. Es war ein total angenehmes gefühl. Besonders hat es meinem Freund gefallen da es eine Einstellung gibt, wo die Vibration kurz Pause macht und dann wieder anfängt. Sein Schwanz wurde dabei voll hart. Und man merkte wie sehr mein Freund es genossen hat. Also wir können den Satisfyer absolut empfehlen. Mit der Wärme haben wir es noch nicht probiert. Machen wir heute abend ;).

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Satisfyer Men Heat Vibration - Masturbátor pre mužov

    Satisfyer Men Heat Vibration - Masturbátor pre mužov

    Hľadáte masturbátor, ktorý je rovnako dobrý ako naozaj dobrý sex? Vaše hľadanie sa skončilo, pretože vaše želania boli vyslyšané: teraz je tu masturbátor Satisfyer Men Heat Vibration.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: