Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne korálky

Newsletter

Nafukovacie análne guľôčky XXL - Na rozšírenie análneho otvoru

Nafukovacie análne gule XXL ponúkajú jedinečné a prispôsobiteľné potešenie, pretože sa nafúknu do impozantných rozmerov. Vďaka možnosti meniť mierne až extrémne rozšírenie análneho otvoru sú ideálnou análnou hračkou pre začiatočníkov aj profesionálov.

Viac informácií

3447/00

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Nafukovacie análne gule XXL ponúkajú jedinečné a prispôsobiteľné potešenie, pretože sa nafúknu do impozantných rozmerov. Vďaka možnosti meniť mierne až extrémne rozšírenie análneho otvoru sú ideálnou análnou hračkou pre začiatočníkov aj profesionálov. Muži a ženy ich môžu používať na stimuláciu mnohých citlivých nervových zakončení v análnej oblasti a objaviť potenciál silnejších orgazmov.

    Kúzlo "Chcem viac!":Superlatívne nafukovacie análne guľôčky!

    Jednoduché naťahovanie análneho otvoru: XXL nafukovacie análne guľôčky vás posunú na vyššiu úroveň! Análne guľôčky vždy patrili medzi obľúbené erotické hračky. Vďaka tomu a možnosti individuálneho nastavenia veľkosti sú nafukovacie análne gule jedinečnou erotickou hračkou. Nafúknutím análnych guličiek možno kontrolovať a zväčšovať análnu dilatáciu (tzv. "análny strečing"). To poskytuje ideálne podmienky na rôzne formy análnej stimulácie, či už ide o prípravu na análny sex, na kontrolované rozšírenie konečníka alebo jednoducho na to, aby ste v sebe pocítili rozkoš z extrémne veľkých nafúknutých análnych guličiek.

    Tajný tip na najsilnejší orgazmus vášho života:

    Vytiahnutie análnych guličiek tesne pred vyvrcholením môže byť pre mnohých mužov a ženy neuveriteľne intenzívnym zážitkom. Ak sa análne koráliky vytiahnu pomaly a jemne v správnej chvíli, tesne pred začiatkom orgazmu, môže to zintenzívniť orgazmus spôsobom, ktorý sa dá len ťažko vyjadriť slovami. Tento pocit môže byť taký ohromujúci, že je desaťkrát silnejší ako bežný orgazmus.

    Dokonalá sexuálna hračka pre fanúšikov análneho sexu: krok za krokom posúvajte svoje hranice!

    Maximálna kontrola, maximálna rozkoš: S týmito inovatívnymi análnymi guľôčkami je tradičný zážitok z análnej dilatácie výrazne vylepšený. Sú vybavené tromi nafukovacími guľôčkami a vratným krúžkom a ponúkajú variabilný zážitok: od jemného začiatku až po extrémnu análnu dilatáciu, a to všetko len s jednou guľôčkou s pumpičkou. Vaše dobrodružstvo, vaša kontrola!

    Diskrétne, dynamické, XXL: análne guličky, ktoré všetko zmenia!

    Či už sólo alebo vo dvojici, nafukovacie análne guličky ponúkajú neporovnateľný zážitok. Mužom dokážu intenzívne masírovať prostatu, čo vedie k ešte silnejším orgazmom. Použitie análnych guličiek počas pohlavného styku môže u žien vyvolať neporovnateľný pocit rozkoše. Neustála vnútorná stimulácia análnych guľôčok zintenzívňuje pocit a tlak, čo v kombinácii s vaginálnou penetráciou vedie k úchvatnému sexuálnemu zážitku. To môže prehĺbiť orgazmus, zvýšiť vzrušenie a posunúť celý sexuálny zážitok na úplne novú úroveň.

    Len pre tých najodvážnejších: Dokážete odolať týmto XXL análnym guličkám?

    Jednoduché a všestranné použitie: Análne koráliky vkladajte jeden po druhom, jemne, v nenapustenom stave s nejakým lubrikačným gélom na vodnej báze, ako je napríklad Aquameo. Potom sa sami rozhodnite, ako veľmi chcete guľôčky nafúknuť pomocou guľôčkovej pumpy. Intuitívna manipulácia a rýchloupínací ventil zaručujú jednoduché a príjemné používanie.

    Rozťahovanie análneho otvoru ešte nikdy nebolo také jednoduché: Nechajte nafukovacie XXL análne guľôčky urobiť svoju prácu!

    Veľmi zvláštne tajomstvo: Zvláštnosťou týchto análnych guľôčok je, že po ich nafúknutí sa dá trubička a guľôčka s pumpičkou vybrať. Análne guľôčky tak môžete používať bez toho, aby vám hadička alebo guľôčka s pumpičkou prekážali. To vám dáva väčšiu voľnosť pohybu a umožňuje vám to používať ich diskrétnejšie. Predstavte si, že nafúknuté guľôčky môžete pohodlne a diskrétne nosiť celý deň, dokonca aj nepretržite!

    Viac informácií:

    • XXL nafukovacie análne guľôčky
    • Vhodné pre každého: Začiatočníci, pokročilí a dokonca aj profesionáli.
    • Maximálna veľkosť pre najintenzívnejšie pocity.
    • Pohrajte sa s veľkosťou a objavte nové dimenzie rozkoše.
    • Rozmery: Celková dĺžka približne 25 cm. Priemer guličiek (nenafúknuté) 27 mm, priemer guličiek (nafúknuté) 60 mm. Dĺžka trubice približne 63 cm.
    • Materiál: lekársky silikón, bez ftalátov
    • Pred použitím análnych guličiek je dôležité dôkladne si umyť ruky. Potom análne guľôčky starostlivo očistite teplou vodou a jemným mydlom. Po dôkladnom očistení je potrebné guľôčky dôkladne opláchnuť a vysušiť na vzduchu. Rovnako dôležité je opláchnuť ich po použití pod tečúcou vodou a opäť očistiť jemným mydlom. Na dezinfekciu možno použiť aj špeciálny čistiaci prostriedok na erotické hračky, napríklad VERYCLEAN. Dôležitá rada: Nepoužívajte s týmito análnymi guľôčkami lubrikant na báze silikónu, pretože môže napadnúť vysokokvalitný materiál análnych guľôčok. Lepšou voľbou je lubrikant na vodnej báze, napríklad Aquameo alebo Alphamale. Stránka Lube Shooter alebo lubrikačný aplikátor optimalizuje zážitok z análnych sexuálnych hračiek, ako sú tieto nafukovacie análne guľôčky. Stránka Lube Shooter umožňuje, aby sa lubrikant rozdelil hlbšie a rovnomernejšie v análnom kanáli, vďaka čomu je vkladanie análnych guličiek pohodlnejšie a bezpečnejšie.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Fill me up buttercup

    A fantastic toy for slowly increasing sizes. 1st time pumped 20, then 30, now 40. OMG Rock hard with the nice cockring included. Would be great if cockring was a further 25mm away from the last ball in. Sometimes a bit difficult to keep in place. Otherwise a must have. Well done to the team from MEO.

      Hodnotenie 

      Zu groß für mich

      Zu groß für mich

        Hodnotenie 

        Dimensioni ottimali

        Comprate per curiosità, devo dire che sono rimasto sorpreso.

          Hodnotenie 

          me encanta

          Tengo mucha experiencia con el sexo anal, así que quise ver cuánto podía dar y decidí invertir dinero en estas bolas anales hinchables. Tiene un grosor suficiente cuando está desinflado y alcanza un GRAN diametro cuando se hincha. He tenido muy buenos orgasmos gracias a la presión que hace en la prostata cuando el plug está inchado. El día que se rompa probaré con el que tiene vibracion

          Consejo: cuando lo tengais metido e inchado al máximo que podais empujar con golpecitos secos para un orgasmo descomunal! ;)

          • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
          Hodnotenie 

          Good feeling!

          If you want a full feeling this is what you want.

          • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
          Hodnotenie 

          This is a beast.

          The hard part is getting it in. We have found the best way to use it is with your hole open. We prefer to put it in deflated. Plenty of lube. Give it a few pumps to get a position in you. Then start pumping slowly. The feeling of this monster working its way up you is just amazing and intense. I love it.

          • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
          Hodnotenie 

          Awesome

          This thing is awesome. It's well made. Perfect for beginners, you can increase the size everytime to go for more and more, perfect to be able to take bigger and bigger things. It goes from very small to super huge. Goes in very easy because it’s so soft and stays in place when pumped up. Super material that does not smell on it own and when you take it out and clean it with only water you will never smell that is has been inside of you. You can adjust the size at all time. It sometimes takes a while to find the hole when reinserting the pump on your own but that's no real problem.

          A little extra:
          If you are into a bit more…. A sexy punishment for your partner or your own. I went for real big and my boyfriend had hard 1 1/2 hours in public

          • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
          Hodnotenie 

          Diese Analkugeln sind einfach nur geil!

          Stell dir vor, du stehst kurz vor einem gewaltigen, alles verzehrenden Orgasmus. Dein Atem wird flacher, jeder Muskel in deinem Körper spannt sich an und ein Gefühl der bevorstehenden Lust breitet sich aus. Genau in diesem entscheidenden Moment, wenn die Lust ihren Höhepunkt erreicht, werden die Analkugeln langsam oder schnell herausgezogen. Dieser Vorgang stimuliert die vielen empfindlichen Nervenenden im Analbereich und verstärkt die ohnehin schon intensiven Kontraktionen, die einen Orgasmus begleiten.
          Genau deswegen kann ich diese genialen Analkugeln wirklich jedermann empfehlen.

          • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Nafukovacie análne guľôčky XXL - Na rozšírenie análneho otvoru

          Nafukovacie análne guľôčky XXL - Na rozšírenie análneho otvoru

          Nafukovacie análne gule XXL ponúkajú jedinečné a prispôsobiteľné potešenie, pretože sa nafúknu do impozantných rozmerov. Vďaka možnosti meniť mierne až extrémne rozšírenie análneho otvoru sú ideálnou análnou hračkou pre začiatočníkov aj profesionálov.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          28 ostatné položky v rovnakej kategórii: