Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne korálky

Newsletter

Análne gule s dvoma guľôčkami

Ste veľkým fanúšikom análneho sexu? Potom je táto análna reťaz práve pre vás! Análna reťaz od MEO ® nielen dobre vyzerá, ale má aj všetko v pravom zmysle slova. Dve spojené guľôčky análnej reťaze vyrobené zo silikónu šetrného k pokožke obsahujú menšie guľôčky z nehrdzavejúcej ocele, ktoré sa môžu vo svojom puzdre voľne pohybovať.

Viac informácií

2469/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Ste veľkým fanúšikom análneho sexu? Potom je táto análna reťaz práve pre vás! Análna reťaz od MEO ® nielen dobre vyzerá, ale má aj všetko v pravom slova zmysle. Dve spojené guľôčky análnej reťaze vyrobené zo silikónu šetrného k pokožke obsahujú menšie guľôčky z nehrdzavejúcej ocele, ktoré sa môžu vo svojom puzdre voľne pohybovať.

     

    Vďaka zasúvateľnej dĺžke 16 cm sa každý môže sám rozhodnúť, ako hlboko chce análnu reťaz cítiť. A nemusíte sa báť, pretože vďaka rukoväti možno análnu reťaz ľahko a príjemne vytiahnuť guličku po guličke. Výbušné orgazmy a vysoké potešenie z análnej hĺbky sú zaručené.

     

    Aké sú výhody análnej retiazky?

     

    S análnou reťazou od MEO ® získate svoje peniaze. Vďaka mäkkému, pružnému povrchu je mimoriadne klzká a ponúka vám mimoriadne intenzívnu stimuláciu. Rukoväť na análnej reťazi zaručuje bezpečné používanie a uľahčuje manipuláciu. Obzvlášť príjemný pocit je, keď análnu retiazku vytiahnete krátko pred orgazmom. Vďaka análnej stimulácii je váš orgazmus výbušnejší ako kedykoľvek predtým. Bezšvový dizajn a neporézny silikón umožňujú hygienické čistenie análnej retiazky.

     

    Všetko, čo potrebujete vedieť o análnych retiazkach:

     

    Análne retiazky po zavedení fungujú ako druh análnej masáže. Ale až keď ich vyberiete, začne to byť naozaj vzrušujúce, pretože v skutočnosti nejde o to, ako sa análna retiazka cíti vo vás, ale skôr o to, aký je to pocit, keď ju vytiahnete. Análnu retiazku môžete vytiahnuť počas sexu, masturbácie alebo tesne pred orgazmom, čo môže pocity ešte viac zintenzívniť. Dôvodom je? V análnom otvore sa nachádza veľa nervových zakončení, čo z neho robí erotogénnu zónu. To je mimochodom dôvod, prečo mnohí ľudia môžu dosiahnuť orgazmus počas análneho styku.

     

    Ako sa starať o análnu retiazku a ako ju čistiť?

     

    Táto análna reťaz je vyrobená z materiálu, ktorý je veľmi príjemný. Silikón šetrný k pokožke je na nej nádherný. Keďže povrch nemá póry, je tiež veľmi hygienický. Hladká a pružná štruktúra zabezpečuje, že silikón je veľmi klzký. Rýchlo absorbuje a ukladá teplo vášho tela. Silikónovú análnu retiazku môžete umyť mydlom a vodou a potom ju hygienicky vyčistiť pomocou nášho spreja VERYCLEAN.

     

    Dobré vedieť: Mali by ste používať análnu reťaz s lubrikantom?

     

    Platí tu heslo: s lubrikantom ešte viac zábavy! Na dosiahnutie maximálneho potešenia používajte análnu reťaz vždy s lubrikantom na vodnej báze od MEO®, ktorý je špeciálne vyvinutý pre tento výrobok. Odporúčame náš lubrikant Aquameo. Zloženie tohto lubrikantu na análnu reťaz na báze vody je šetrné k materiálu a udržiava hodvábne matný povrch vašej análnej reťaze nádherne pružný. S touto análnou retiazkou nepoužívajte lubrikanty na báze silikónu.

     

    Je táto análna reťaz vhodná pre začiatočníkov alebo je to análna reťaz pre profesionálov?

     

    Ktorá análna retiazka je pre vás vhodná a na čo by ste sa mali pri kúpe análnej retiazky zamerať? Táto análna reťaz je pohodlná a veľmi bezpečná na používanie, pretože sa dodáva s rukoväťou na držanie a vrátenie. Analná reťaz od MEO® je vďaka svojmu jemnému tvaru a nie príliš veľkému priemeru ideálna pre začiatočníkov a našich zákazníkov, ktorí už majú prvé skúsenosti s análnymi erotickými hračkami. Pre "profesionálov" medzi našimi zákazníkmi máme v ponuke ďalšie análne reťaze v rôznych veľkostiach a tvaroch. V našom obchode s análnymi erotickými hračkami nájdete dlhú análnu retiazku, análnu retiazku s elektrostimuláciou, análnu retiazku so závažím, análnu retiazku s krúžkom na penis a tiež análne retiazky s vibráciou, análne retiazky so zväčšujúcim sa priemerom, ako aj análne retiazky z nehrdzavejúcej ocele a skla. V našich informatívnych popisoch článkov v kategórii "análne retiazky" nájdete odpovede na ďalšie otázky a všetky dôležité kritériá pre výber.

     

    Je análna retiazka vhodná pre mužov a ženy?

     

    Táto análna retiazka je samozrejme vhodná nielen pre ženy. Túto análnu retiazku môžu samozrejme používať aj muži. Niektorí muži majú radi análne sexuálne hračky, pretože stimulujú ich prostatu a mnohí tak môžu dosiahnuť vyvrcholenie. Hoci je análna reťaz určená na análny otvor, možno ju samozrejme používať aj vaginálne.

     

    Viac informácií:

     

    • Análna reťaz s dvoma guľôčkami
    • Materiál: super mäkký silikón, nehrdzavejúca oceľ
    • Priemer: 3,3 cm
    • Vkladacia dĺžka: približne 14 cm
    • obzvlášť pružný a ohybný
    • stimulačný tvar
    • bezpečná vratná rukoväť
    • ľahko sa čistí
    • Farba: čierna

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Davvero carino

    Questa catena è stata davvero bella da usare e molto stimolante quando si masturba e si viene.

      Hodnotenie 

      Für Anfänger und mehr

      Bei dieser Analkette habe ich fast nichts auszusetzen. Die Größe ist mit einem Durchmesser von ca. 3,5 cm nichts für Profis (die werden unterfordert), aber für Anfänger und etwas Fortgeschrittene genau richtig.

      • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Great

      Very comfortable and strong material. Great for those wanting to go deep.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Análne gule s dvoma guľôčkami

      Análne gule s dvoma guľôčkami

      Ste veľkým fanúšikom análneho sexu? Potom je táto análna reťaz práve pre vás! Análna reťaz od MEO ® nielen dobre vyzerá, ale má aj všetko v pravom zmysle slova. Dve spojené guľôčky análnej reťaze vyrobené zo silikónu šetrného k pokožke obsahujú menšie guľôčky z nehrdzavejúcej ocele, ktoré sa môžu vo svojom puzdre voľne pohybovať.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      28 ostatné položky v rovnakej kategórii: