Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Nútený orgazmus CUMELOT

Newsletter

CUMELOT Magic Milking Stick

Stránka CUMELOT Magic Milking Stick vďaka svojej anatomickej konštrukcii dosiahne prostatu a mimoriadne silno ju stimuluje, až kým sa spermie nevytlačia. Tri integrované, mimoriadne výkonné motory dráždia všetky nervy prostaty CUMELOT Magic Milking Stick všetky nervy prostaty. Tým sa silne stimuluje prostata a poskytuje pasívnemu mužovi extrémny orgazmus prostaty.

Viac informácií

3073/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Stránka CUMELOT Magic Milking Stick vďaka svojej anatomickej konštrukcii dosiahne prostatu a mimoriadne silno ju stimuluje, až kým sa spermie nevytlačia. Vďaka trom integrovaným, mimoriadne výkonným motorom CUMELOT Magic Milking Stick všetky nervy prostaty. Tým silne stimuluje prostatu a poskytuje pasívnemu mužovi extrémny orgazmus prostaty.

     

    Najdôležitejšie prvky:

    • Nabíjateľný análny vibrátor na nútenú masáž prostaty.
    • Ideálny na vynútený orgazmus alebo nútené uvoľnenie pre submisívnych mužov.
    • S CUMELOT Magic Milking Stick stimuluje prostatu až do vytlačenia spermií, bez potreby potešenia alebo vzrušenia.
    • Ideálny pre nositeľov pásu cudnosti.
    • Ergonomická rukoväť, ktorá sa pohodlne drží v ruke
    • Dokonalý koncept: Hriadeľ CUMELEOT je flexibilný, aby sa prispôsobil vnútornej anatómii a špecificky stimuloval prostatu.
    • Tri motory: Generujú 7 rýchlostí vibrácií a množstvo vibračných rytmov.
    • Pohodlne sa ovládajú priamo na CUMELOT-e stlačením tlačidla.
    • Široká základňa s ovládacím panelom Na bezpečné používanie bez skĺznutia.
    • Vodotesný: Na zábavu vo vani, bazéne a sprche.
    • Silikón s jemnou textúrou na dotyk: Pre mimoriadne príjemný pocit na pokožke a tele.

    Ako používať CUMELOT Magic Milking Tyčinku?

     

    Análne zavádzanie CUMELOT Magic Milking Stick je mimoriadne jednoduché vďaka flexibilnej, zaoblenej špičke. Rukoväť zaisťuje optimálnu manipuláciu a bezpečnú manipuláciu bez toho, aby tyčinka skĺzla príliš hlboko CUMELOT Magic Milking Stick skĺznutím príliš hlboko. Vždy používajte lubrikant na vodnej báze, napríklad Aquameo, aby bol hladký silikónový materiál ešte klzkejší. Teraz zapnite vibračné režimy podľa potreby. Jednoducho stlačte príslušné tlačidlá. Na stránke CUMELOT Magic Milking Stick môžete používať aj bez partnera, napr. na bondage alebo samoviazanie.

     

    Čo je na CUMELOT Magic také výnimočné Milking Stick?

     

    Na stránke CUMELOT Magic Milking Stick je fantastickou kombináciou vibrátora a análnej reťaze s korálkami. Rozmaznáva vás obzvlášť intenzívne vďaka špeciálnemu dizajnu a mnohým rôznym vibračným režimom. Široká základňa s ovládacím panelom zaisťuje bezpečnú manipuláciu a zabraňuje jej skĺznutiu. Obzvlášť vzrušujúce je, keď guľôčkový vibrátor použijete na nútené uvoľnenie a vytiahnete ho krátko pred vyvrcholením - orgazmus už nemôže byť výbušnejší! Môžete dokonca vziať CUMELOT Magic Milking Stick vziať so sebou aj do vane alebo sprchy, pretože je CUMELOT Magic Milking Stick je vodotesný. To vám ponecháva dostatok priestoru pre vaše análne fantázie - osamote alebo vo dvojici.

     

    Ako funguje nútená emisia v BDSM? Čo je to vynútený orgazmus?

    Nútená emisia je BDSM praktika, pri ktorej je pasívny muž nútený aktívnym partnerom, pánom alebo dominou k ejakulácii bez ohľadu na svoju vlastnú vôľu. Cieľom je zvyčajne zabrániť mužovi v erekcii, pretože by nemal pociťovať žiadnu rozkoš ani vzrušenie. Nútená ejakulácia je preto často súčasťou BDSM rolových hier s nekonsenzuálnymi prvkami. V rámci rolovej hry je vynútená ejakulácia trestom pre pasívneho muža. Hoci pojem "donútenie" naznačuje nekonsenzuálnosť medzi aktívnou a pasívnou osobou, pre Bottom má v tejto BDSM praxi erotizujúci účinok práve predstava extrémneho odhalenia. Keďže pre mužov je zvyčajne ťažké vzrušiť sa bezprostredne po orgazme, vynútená emisia alebo vynútený orgazmus slúži aj ako príprava na rolové hry, v ktorých erotizmus bolesti zvyšuje rozkoš zúčastnených partnerov. Túto praktiku možno vykonávať rôznymi spôsobmi. V ideálnom prípade by sa malo zabrániť reflexnej ejakulácii. Pomalé masírovanie semena z prostaty pomocou pumpujúcich dojacích pohybov (tzv. dojenie prostaty) zvyšuje erektilnú funkciu a výdrž muža na čas po procedúre, čím sa zvyšuje jeho výdrž na ďalšie rolové hry. Optimálna poloha pasívnej osoby na nútené vylučovanie alebo nútený orgazmus je v ľahu na boku a s priťahovaním nôh pokrčených k telu. To aktívnej osobe uľahčuje prístup k prostate cez konečník. Nútenú emisiu možno vykonávať aj ako samostatnú praktiku v rámci BDSM sedenia. Jedným z typov hry, ktorý môže účastníkom priniesť ešte väčšie vzrušenie, je takzvané "zvonka určené dojčenie". Ide o to, že muža násilne dojí viacero osôb, čo na jednej strane slúži ako demonštrácia moci dominy alebo pána a na druhej strane môže ešte viac roznietiť predstavivosť pasívnej osoby v zmysle extrémneho opustenia a bezmocnosti.

    Ako čistiť CUMELOT Magic Milking Tyč?

     

    Jednoducho vyčistite CUMELOT Magic Milking Stick jednoducho vodou a jemným mydlom. Ak by ste chceli dezinfekčný čistiaci prostriedok, použite náš sprej VERYCLEAN.

     

    Čo musím CUMELOT Magic Milking Stick musím zvážiť?

     

    Prosím, používajte len lubrikanty na báze vody, napríklad Aquameo, pretože lubrikanty obsahujúce silikón by poškodili vysokokvalitný materiál análneho vibrátora.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • CUMELOT Magic Milking Stick
    • Viac informácií o vibrátore Bullet
    • S tromi výkonnými motormi
    • 7 rýchlostí a funkcií vibrácií
    • Pružný hriadeľ
    • Ovládací panel s tlačidlami a LED osvetlením
    • Ergonomická rukoväť, ktorá sa pohodlne drží v ruke
    • Vodotesný
    • Materiál: silikón + ABS, bez ftalátov
    • Dobíjanie cez USB
    • Rozmery: Celková dĺžka 24 cm, zasúvacia dĺžka 14,5 cm, šírka 4 cm.
    • Kliknutím sem si môžete prečítať podrobnú správu z testu!

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Funktioniert super!

    Man kann das Teil sehr gut alleine aber auch mit einem aktiven Partner verwenden. Bei mir funktioniert es super und es ist sehr intensiv. Verarbeitung, Qualität und schneller Versand alles top.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Very satisfying

    It's a good size and with the 7 mode vibration is very satisfying. Generously lubing up it's shaft and working it in and out until fully in my anus. The vibration patterns were quite enjoyable, but I would love more intense vibrations.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    CUMELOT Magic Milking Stick

    CUMELOT Magic Milking Stick

    Stránka CUMELOT Magic Milking Stick vďaka svojej anatomickej konštrukcii dosiahne prostatu a mimoriadne silno ju stimuluje, až kým sa spermie nevytlačia. Tri integrované, mimoriadne výkonné motory dráždia všetky nervy prostaty CUMELOT Magic Milking Stick všetky nervy prostaty. Tým sa silne stimuluje prostata a poskytuje pasívnemu mužovi extrémny orgazmus prostaty.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    24 ostatné položky v rovnakej kategórii: