Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Nútený orgazmus CUMELOT

Newsletter

CUMELOT ALPHA PRO s funkciou dojenia na nútený výsev

Nútený orgazmus ešte nikdy nebol taký jednoduchý a zároveň intenzívny. So stimulátorom CUMELOT ALPHA PRO MILKER môžete intenzívne stimulovať prostatu a zabezpečiť si tak extrémny vynútený orgazmus.

Viac informácií

2150/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Nútený orgazmus ešte nikdy nebol taký jednoduchý a zároveň intenzívny. So stimulátorom CUMELOT ALPHA PRO MILKER môžete intenzívne stimulovať prostatu, a tak dosiahnuť extrémny vynútený orgazmus.


    Dojenie prostaty s diaľkovým ovládaním! Najlepšie zo všetkého je, že CUMELOT ALPHA PRO MILKER môžete používať s partnerkou alebo bez nej.

     

    Naša prelomová technológia prináša vibračný masážny prístroj na prostatu, ktorý vám zároveň umožňuje zamerať sa na bod P. Gulička pod silikónovým povrchom CUMELOT sa rýchlo pohybuje hore a dole a masíruje prostatu, aby vás priviedla k orgazmu prostaty. Či sa vám to páči alebo nie, k orgazmu vás môže priviesť aj bez erekcie (nazýva sa to man milking, prostate milking alebo nútená emaskulácia).

     

    Ideálne na nútenú emaskuláciu submisívnych mužov. S CUMELOT ALPHA PRO sa prostata stimuluje špecificky, až kým nedôjde k vytlačeniu spermií, bez potreby potešenia alebo vzrušenia.

     

    Vďaka ergonomickému tvaru, ktorý je prispôsobený mužskej anatómii, sa CUMELOT ALPHA PRO MILKER dostane k prostate a masíruje ju, až kým nedôjde k vytlačeniu spermií. CUMELOT stimuluje prostatu až 7 rôznymi vibračnými režimami, pričom prostatu silno hnetie a privádza používateľa k extrémnemu orgazmu prostaty. Ďalšia vibračná jednotka v prístroji CUMELOT súčasne stimuluje perineum (oblasť medzi konečníkom a mieškom). Na vynútený orgazmus s CUMELOT ALPHA PRO už nikdy v živote nezabudnete.

     

    Séria ALPHA PRO obsahuje tri rôzne zariadenia na vynútený orgazmus, ktoré sa výrazne líšia tvarom a typom vytváranej stimulácie. V nasledujúcej animácii vysvetľujeme rôzne typy stimulácie, ktoré vedú k silnému orgazmu prostaty počas nútenej emancipácie:

     

     

    Prístroj CUMELOT ALPHA PRO sa dá výborne používať aj bez partnera, napr. počas bondáže alebo samoviazania.

     

    Náš CUMELOT, nazývaný aj "nútený emaskulátor", je vyrobený z lekárskeho silikónu, a preto je neporézny a neobsahuje ftaláty, ale nie je kompatibilný so silikónovými lubrikantmi. Odporúčame naše lubrikanty na vodnej báze Alpha Male a AQUAMEO. Po použití možno stimulátor prostaty vyčistiť teplou vodou a jemným mydlom alebo naším sprejom VERYCLEAN. Trocha spreja EXTREMEO uľahčí zavádzanie neskúsenému mužovi.

     

    Viac informácií:

     

    • MEO - Milujeme vás dojčiť
    • Stimulátor prostaty na vynútený orgazmus a vynútené uvoľnenie
    • Stimuláciou prostaty pomocou CUMELOTu možno "odčerpať" mužove spermie bez toho, aby muž musel pociťovať rozkoš alebo vzrušenie. Ideálne pre všetky BDSM scenáre!
    • Rozmery: 12 cm celková dĺžka, 9,3 cm zasúvacia dĺžka, 1,9 až 3,3 cm priemer.
    • Materiál: silikón, ABS
    • Nie je kompatibilný so silikónovými lubrikantmi. Používajte len lubrikant na vodnej báze Aquameo.
    • 7 vibračných režimov (rýchle dojenie prostaty alebo pomalé dojenie prostaty)
    • Poznámka: Nabíjanie prebieha cez USB. Diaľkové ovládanie vyžaduje 1 batériu CR2032, ktorá je súčasťou balenia.
    • CUMELOT® je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Savor every swell in your hole, but imagine the sensation when o

    Savor every swell in your hole, but imagine the sensation when one of them starts to caress your prostate! The CUMELOT ALPHA PRO can be used with or without the remote control to cycle through 7 vibration settings that pulse and throb inside your hole. Meanwhile, a bead beneath the surface of the tip will move up and down, milking your sweet spot. The exterior portion has its own motor, as well, and will put textured pressure on your perineum, vibing you from the outside.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    CUMELOT ALPHA PRO s funkciou dojenia na nútený výsev

    CUMELOT ALPHA PRO s funkciou dojenia na nútený výsev

    Nútený orgazmus ešte nikdy nebol taký jednoduchý a zároveň intenzívny. So stimulátorom CUMELOT ALPHA PRO MILKER môžete intenzívne stimulovať prostatu a zabezpečiť si tak extrémny vynútený orgazmus.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    24 ostatné položky v rovnakej kategórii: