Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Luxusné análne zátky

Newsletter

Sklenená análna zátka

Sklo butt plug vám zaručí úžasne plnšie a bezpečnejšie potešenie: Vďaka klasickému tvaru, kónickému zakončeniu a hladkému povrchu do vás priehľadný sklenený análny kolík vkĺzne takmer sám. Sklenený análny kolík s priemerom 4 cm vyvíja vzrušujúci tlak a stimuluje váš análny bod rozkoše.

Viac informácií

2523/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Sklo butt plug vám zaručí úžasne plnšie a bezpečnejšie potešenie: Vďaka klasickému tvaru, kónickej špičke a hladkému povrchu do vás priehľadný sklenený análny kolík vkĺzne takmer sám. Sklenený análny kolík s priemerom 4 cm vyvíja vzrušujúci tlak a stimuluje váš análny bod rozkoše.

     

    Keďže sklenený análny kolík je vyrobený zo 100 % borosilikátového skla, je absolútne nerozbitný a má aj ďalšie skvelé vlastnosti. Ak sklenený análny kolík pred zavedením vložíte do chladničky, nervové zakončenia v análnom otvore sa stiahnu a poskytnú mimoriadne intenzívny zážitok.

     

    Sklenený análny kolík je vhodný pre začiatočníkov:

     

    Tvarovo kvalitný análny kolík z nerozbitného borosilikátového skla je vhodný pre začiatočníkov a zvedavcov, ako aj pre pokročilých používateľov, ktorí chcú kvalitný sklenený análny kolík v klasickom dizajne nazvať svojím vlastným. Úplne priehľadný sklenený análny kolík možno bez námahy zaviesť s trochou lubrikantu EZ2FUCK. Sklenený análny kolík je vhodný aj na análny strečing.

     

    To sú presvedčivé výhody:

     

    • Ušľachtilý dizajn: Exkluzívne ručná výroba.
    • So širokou pätkou: Zabraňuje príliš hlbokému zavedeniu.
    • Horúce alebo studené potešenie: Sklenený análny kolík možno zahrievať/chladiť.
    • Hypoalergénny: Stačí sa len pohodlne usadiť a užívať si.

     

    Ako používať sklenený análny kolík?

     

    Používanie skleneného análneho kolíka je naozaj veľmi jednoduché! Stačí pomaly zaviesť sklenený análny kolík análne. Trochu lubrikantu, napríklad EZ2FUCK od MEO®, vám dodá extra hladkosť. Sklenený análny kolík vopred vložte do horúcej alebo studenej vody a krátko počkajte, kým dosiahne správnu teplotu.

     

    Čo je na sklenenom análnom kolíku také výnimočné?

     

    Priehľadný sklenený análny kolík vás bude masírovať obzvlášť intenzívne zvnútra! Sklo je bezpečný materiál a vyznačuje sa nielen svojimi špeciálnymi vlastnosťami: Sklenený análny kolík vložte do mrazničky, na ohrievač alebo do teplej vody, aby sklenený análny kolík prijal teplotu. Náš sklenený análny kolík je individuálne ručne vyrábaný, bezproblémovo spracovaný, úplne bezpečný na používanie a prichádza k vám domov v mimoriadne krásnom balení. Pre ešte väčšiu zábavu počas sexu.

     

    Ako môžem čistiť sklenený análny kolík?

     

    Špeciálny materiál skleneného análneho kolíka možno zahrievať vo vode alebo chladiť v chladničke. Takto si môžete erotické chvíle spríjemniť ešte viac. Hladký, klzký materiál sa ľahko čistí jemným mydlom a vodou. Na hygienické čistenie odporúčame náš sprej VERYCLEAN. Na dosiahnutie maximálneho potešenia použite lubrikant EZ2FUCK od MEO®.

     

    Čo musím pri sklenenom análnom kolíku zvážiť?

     

    Pred zavedením skleneného análneho kolíka vyskúšajte jeho teplotu na ruke. Ak je teplota príliš horúca alebo príliš studená, sklenený análny kolík nezasúvajte. Sklenený análny kolík je mimoriadne odolný voči rozbitiu a robustne ručne vyrobený.

     

    Viac informácií:

     

    • Priehľadný sklenený análny kolík / butt plug zo skla
    • Análny kolík pre mužov a ženy
    • Materiál: borosilikátové sklo
    • Sklo je nerozbitné, hypoalergénne, neporézne a šetrné k telu.
    • Análny kolík uchováva teploty
    • Dimensions: Dĺžka: 9 cm, zasúvacia dĺžka: 8 cm, priemer: 4,5 cm

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Entra ed esce con facilità

    L'ho preso per cominciare, avevo un po' paura all'inizio, ma poi mi sono dovuta ricredere. Entra ed esce con facilità e per chi non ha mai provato è della dimensione giusta.

      Hodnotenie 

      Gives a deep stretch

      Advantages:
      Huge, thick and gives a deep stretch.
      Disadvantages:
      Can be challenging

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Sklenená análna zátka

      Sklenená análna zátka

      Sklo butt plug vám zaručí úžasne plnšie a bezpečnejšie potešenie: Vďaka klasickému tvaru, kónickému zakončeniu a hladkému povrchu do vás priehľadný sklenený análny kolík vkĺzne takmer sám. Sklenený análny kolík s priemerom 4 cm vyvíja vzrušujúci tlak a stimuluje váš análny bod rozkoše.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      13 ostatné položky v rovnakej kategórii: