Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

E-Stim Systems

Newsletter

Dual Splitter z adresy E-Stim Systems

Nový

Stránka Dual Splitter z E-Stim Systems je inovatívne príslušenstvo, ktoré umožňuje pripojenie viacerých elektród k jednému výstupu elektrostimulačného zariadenia. Tento adaptér sa dokonale hodí k zariadeniam, ako je E-Stim Series 1 Remote, a rozširuje možnosti erotickej elektrostimulácie.

Viac informácií

3820/00

k dispozícii na

Viac informácií

Dual Splitter od spoločnosti E-Stim Systems: znásobte potenciál svojho elektrostimulačného zariadenia

Dual Splitter od E-Stim Systems je inovatívne príslušenstvo, ktoré umožňuje pripojiť viac elektród k jednému výstupu elektrostimulačného zariadenia. Tento adaptér sa dokonale hodí k zariadeniam, ako je napríklad E-Stim Series 1 Remote, a rozširuje možnosti erotickej elektrostimulácie.

Keď sú k tomuto adaptéru pripojené dve elektródy Dual Splitter sú prakticky v jednom obvode. Toto usporiadanie môže viesť k fascinujúcim stimulačným vzorcom, pretože zmeny stimulácie na jednej elektróde môžu ovplyvniť druhú elektródu. Napríklad zmena intenzity alebo vzoru elektrických impulzov na jednej elektróde môže ovplyvniť odozvu druhej elektródy, ktorá je pripojená cez Dual Splitter je pripojená k systému E-Stim.

Najdôležitejšie vlastnosti Dual Splitter systému E-Stim:

  • Pripojenie viacerých elektród: Dual Splitter je vybavený dvoma 3,5 mm adaptérmi, ktoré umožňujú pripojenie viacerých elektród k jednému výstupu elektrostimulačného zariadenia z E-Stim Systems elektrostimulačného zariadenia. Táto funkcia umožňuje stimulovať viacero oblastí tela (napr. análnu a vaginálnu alebo penis a semenníky) súčasne, čím sa zvyšuje všestrannosť a intenzita elektrostimulácie.
  • Ideálne pre diaľkové ovládanie Series 1 a viac: Hoci Dual Splitter ideálny pre E-Stim Series 1 Remote, je kompatibilný so všetkými elektrostimulačnými zariadeniami od E-Stim Systems čo z neho robí univerzálny doplnok.
  • Interaktívna elektrostimulácia: Keďže rozdeľovač pracuje v režime piggyback, dochádza k určitej interakcii medzi pripojenými elektródami. To môže viesť k zaujímavým a dynamickým stimulačným vzorcom, ktoré dodávajú elektrostimulácii úchvatnú dynamiku.
  • Kompaktný a používateľsky prívetivý: Vďaka kompaktnému dizajnu duálneho rozdeľovača ho môžete ľahko integrovať do svojej osobnej zostavy Estim bez toho, aby ste ju príliš komplikovali. Jeho jednoduchá funkčnosť uľahčuje pripojenie viacerých elektród.


Dual Splitter od spoločnosti E-Stim Systems: Rozšírené možnosti pripojenia elektród na sexuálnu elektrostimuláciu.

S Dual Splitter môžete vyskúšať nové konfigurácie elektrostimulácie, vďaka ktorým je elektrostimulácia komplexnejšia a rozmanitejšia. Či už chcete experimentovať s rôznymi usporiadaniami elektród alebo stimulovať niekoľko oblastí tela alebo otvorov súčasne, na Dual Splitter je neoceniteľným nástrojom. Ponúka vám jedinečné a vzrušujúce zážitky a je nevyhnutným príslušenstvom pre každého, kto chce rozšíriť rozsah elektrostimulácie.

Viac informácií:

  • Príslušenstvo pre erotickú elektrostimuláciu
  • Vyrobené v Spojenom kráľovstve podľa najnovších bezpečnostných predpisov Spojeného kráľovstva a EÚ.
  • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie
  • E-Stim Systems a MEO sa vyznačujú inováciami a kvalitou na trhu s elektrostimulačnými a BDSM výrobkami. Obe spoločnosti uprednostňujú spokojnosť zákazníkov a ponúkajú komunite BDSM širokú škálu vysokokvalitných výrobkov. Vďaka svojmu záväzku k bezpečnosti a vzdelávaniu zabezpečujú, aby používatelia mohli svoje preferencie prežívať bezpečne a dobre informovaní. Vďaka globálnemu dosahu ponúkajú obe spoločnosti svoje výrobky celosvetovému publiku, čím si upevňujú pozíciu lídrov na trhu v tomto odvetví.
  • MEO je značka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

Zatiaľ žiadne pripomienky zákazníkov

Napíšte vlastnú recenziu

Dual Splitter z adresy E-Stim Systems

Dual Splitter z adresy E-Stim Systems

Stránka Dual Splitter z E-Stim Systems je inovatívne príslušenstvo, ktoré umožňuje pripojenie viacerých elektród k jednému výstupu elektrostimulačného zariadenia. Tento adaptér sa dokonale hodí k zariadeniam, ako je E-Stim Series 1 Remote, a rozširuje možnosti erotickej elektrostimulácie.

Napíšte vlastnú recenziu

Ostatní zákazníci tiež kúpili:

30 ostatné položky v rovnakej kategórii: