Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia konečníka

Newsletter

Electrosex Anal Plug - XL - od E-Stim Systems


Stránka Electrosex Anal Plug XL je najväčší model zo série štyroch bipolárnych elektród od E-Stim Systems a bol vyvinutý pre tých, ktorí majú skúsenosti s análnou alebo vaginálnou elektrostimuláciou a hľadajú ešte väčšiu výzvu. Verzia XL vychádza z dizajnu obľúbeného análneho kolíka Bobble™, je však väčšia a má saténový povrch.

Viac informácií

3775/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Electrosex Anal Plug - XL - od spoločnosti E-Stim Systems: Vaša najväčšia výzva v oblasti análnej elektrostimulácie!

    Electrosex Anal Plug XL je najväčší model zo série štyroch bipolárnych elektród od E-Stim Systems a bol vyvinutý pre tých, ktorí už majú dostatočné skúsenosti s análnou alebo vaginálnou elektrostimuláciou a hľadajú ešte väčšiu výzvu. Verzia XL vychádza z dizajnu obľúbeného análneho kolíka Bobble™, je však podstatne väčšia a má luxusný saténový povrch.

    Análna elektrostimulácia (anal e-stim) ponúka jedinečný a intenzívny zážitok, ktorý sa líši od tradičného análneho sexu s vibrátormi alebo dildami, najmä vďaka cielenej stimulácii nervov. Análna oblasť, ktorá je bohatá na citlivé nervy, intenzívne reaguje na elektrické impulzy a vyvoláva hlbšie a často intenzívnejšie pocity ako manuálna stimulácia. Tento cielený prístup umožňuje stimuláciu, ktorej intenzitu a rytmus možno presne kontrolovať a ktorá ponúka celý rad pocitov od mierneho mravčenia až po veľmi silné rytmické impulzy. Okrem toho môže análna elektrostimulácia trénovať svaly zvierača, čo vedie k silným, ale príjemným svalovým kontrakciám. Môže sa používať úplne "bez rúk" a ponúka jedinečný typ stimulácie, ktorá je nepretržitá a možno ju udržiavať dlhší čas. Tento typ análnej elektrostimulácie vedie k jedinečným pocitom a zážitkom, a preto je obľúbenou voľbou pre každého, kto chce objaviť nový rozmer sexuality.

    Elegantný dizajn a silná stimulácia:

    • Inšpirovaný populárnym análnym kolíkom Bobble™, náš Electrosex Anal Plug väčší a vybavený luxusným, saténovým povrchom.
    • Hladká guľovitá hlavica zaisťuje jemné zavedenie do análneho otvoru, zatiaľ čo dvojitý pásový dizajn poskytuje pohodlné držanie v análnom kanáli a cielenú stimuláciu.
    • Prvý pás koncentruje pocity okolo análneho otvoru, zatiaľ čo zavedenie až do druhého pásu umožňuje hlbšiu stimuláciu na často nedostupných miestach.


    Optimalizované pre pohodlie a stimuláciu:

    • Elektrické kontakty sú integrované v hornej a dolnej časti, takže sa pri pohybe elektródy po tele cítia prirodzenejšie.
    • Výrobok je vhodný na vaginálnu aj análnu stimuláciu a dokonale sa prispôsobuje vnútornej anatómii tela.


    Jednoduché čistenie a starostlivosť:

    • Stačí čistiť teplou vodou a jemným čistiacim prostriedkom alebo sprejom VERYCLEAN. Uistite sa, že Electrosex Anal Plug vrátane zásuviek úplne suchý, než ho uložíte.
    • Na dôkladné čistenie môžete nástavec rozobrať Electrosex Anal Plug a kovové časti umyť samostatne. Pri demontáži a montáži však postupujte podľa pokynov výrobcu.


    Príprava na análnu/vaginálnu elektrostimuláciu:

    • Na ľahké zavedenie a optimálnu elektrickú vodivosť použite lubrikant na vodnej báze ESHOCK od MEO.
    • Vyhnite sa používaniu silikónových alebo hybridných lubrikantov. Kondómy nie sú kompatibilné s elektródami E-Stim Systems nie sú kompatibilné.


    Na stránke Electrosex Anal Plug XL od spoločnosti E-Stim Systems: odvážny krok smerom k extrémnej análnej elektrostimulácii

    Electrosex Anal Plug XL je viac než len análna sexuálna hračka, je to najvyššia výzva v oblasti análnej alebo vaginálnej elektrostimulácie. Pre všetkých, ktorí sú pripravení pustiť sa do úplne novej dimenzie sexuálneho uspokojenia, je určená extra veľká Electrosex Anal Plug ponúka vzrušujúci a intenzívny zážitok. A dokonca sa naň vzťahuje doživotná záruka od E-Stim Systems.

    Viac informácií:

    • Electrosex Anal Plug - XL od E-Stim Systems
    • Dimensions: Dĺžka 163 mm, priemer 62 mm, zasúvacia dĺžka 120 mm.
    • Hmotnosť: 974 g
    • Konektory: Vybavené 4mm zásuvkami, kompatibilné so štandardným 4mm káblom od E-Stim Systems.
    • Široká základňa Electrosex Anal Plug umožňuje použitie nízkoprofilového kábla od E-Stim Systemsak sa má análna zástrčka používať dlhší čas.
    • Bezpečnosť a kvalita sú E-Stim Systems sú najvyššou prioritou.
    • Navrhnuté podľa najnovších britských a európskych bezpečnostných predpisov a vyrobené v Spojenom kráľovstve.
    • Dodáva sa s doživotnou zárukou výrobcu.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, je však dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-Stim nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, nosia kardiostimulátor alebo používajú lekárske infúzne zariadenie, majú srdcové ochorenia alebo sú tehotné a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie.

     

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Perfektion trifft Komfort

    Habe den Estim-Analplug von MEO bestellt aufgrund seiner Länge. Mir war nicht bewusst das der Durchmesser über 60mm ist an der dicksten Stelle.

    Ungedehnt dauert es schon ein Weilchen bis der Estim-Analplug im Po versenkt ist.....mit viel Gleitmittel und Geduld war er dann doch drin.

    Ist der Estim-Analplug einmal drin sitzt er bombenfest und rutscht aufgrund seiner Form nicht mehr von alleine heraus. Daher kann man den Plug auch unbemerkt im Alltag tragen, egal bei welchen Aktivitäten von alleine rutscht der Plug nicht mehr raus.

    Selbst beim sitzen ist der Estim-Analplug absolut komfortabel.....nichts drückt und nichts kneift. Einfach perfekt!

    Dann habe ich den Estim-Analplug an mein Tensgerät angeschlossen und ihn "arbeiten" lassen......eine Prostatamassage und drei Orgasmen vom feinsten.

    Auch die Anschlüsse für Kabel im Sockel sind so angeordnet das man sich ganz normal setzen und bewegen kann. Die Stecker sitzen bombenfest und lösen sich nicht von alleine.

    Kann diesen Estim-Analplug nur jedem empfehlen der es gerne eine Nummer größer mag. Den Elektro-Plugs für Tensgeräte gibt es viele, aber dieser Estim-Analplug von MEO ist schon ein dickes Ding....der richtig ausfüllt!

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Electrosex Anal Plug - XL - od E-Stim Systems

    Electrosex Anal Plug - XL - od E-Stim Systems


    Stránka Electrosex Anal Plug XL je najväčší model zo série štyroch bipolárnych elektród od E-Stim Systems a bol vyvinutý pre tých, ktorí majú skúsenosti s análnou alebo vaginálnou elektrostimuláciou a hľadajú ešte väčšiu výzvu. Verzia XL vychádza z dizajnu obľúbeného análneho kolíka Bobble™, je však väčšia a má saténový povrch.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: