Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia konečníka

Newsletter

Estim butt plug Pro - análny vibrátor s elektrostimuláciou

Zažite elektrizujúce dobrodružstvo vo svojej triede s týmto anatomicky tvarovaným Estim butt plug - od nežného po tvrdý! Vibračný silikónový análny kolík E-Stim Pro kombinuje tradičnú análnu stimuláciu so vzrušujúcim svetom elektrostimulácie bez potreby napájania, káblov alebo elektród.

Viac informácií

3422/00

K dispozícii čoskoro

    Viac informácií

    Zažite elektrizujúce dobrodružstvo vo svojej triede s týmto anatomicky tvarovaným Estim butt plug - od nežného po tvrdý! Vibračný silikónový análny kolík E-Stim Pro kombinuje tradičnú análnu stimuláciu so vzrušujúcim svetom elektrostimulácie bez potreby napájania, káblov alebo elektród. Zažite naplňujúci pocit prieniku v kombinácii so zvodnými elektrickými impulzmi hlboko vo vnútri svojho tela!

     

    Análny kolík E-Stim Pro s diaľkovým ovládaním: Táto sexuálna hračka EStim spôsobí revolúciu vo vašom milostnom živote!

     

    Výber medzi mäkkým a tvrdým: Vyberte si z 5 vibračných funkcií a 5 elektrostimulačných funkcií pre dokonalé análne potešenie. Používajte vibrácie a elektrostimuláciu samostatne alebo v kombinácii, aby ste našli dokonalú análnu stimuláciu pre vás. Použite tento Estim butt plug pre väčšie potešenie s elektrickým nakopnutím počas sexu s partnerom alebo si vychutnajte butt plug samostatne, aby ste dodali svojmu sedeniu špeciálny nádych.

     

    Bezdrôtové ovládanie: Erotické hračky MEO E-Stim Pro sú vybavené bezdrôtovým diaľkovým ovládaním s veľkým, ľahko čitateľným displejom, takže vždy presne viete, aké vibrácie a prúd sú aktívne. Ideálne na nájdenie ideálnej kombinácie vibrácií a elektrostimulácie, ktorá posunie vaše potešenie na novú úroveň.

     

    Ovládanie z rúk do rúk: Bezdrôtové diaľkové ovládanie stanovuje nové štandardy pre erotické alebo dokonca dominantné prekvapenia. Predstavte si večer s partnerom, keď úplne odovzdáte opraty do svojich rúk. Uprostred večere alebo na večierku tajným stlačením tlačidla zrazu spustíte elektrizujúci impulz alebo hlbokú vibráciu hlboko vo vašom tele.

     

    Čistý luxus: každý výrobok zo série MEO E-Stim Pro je dobíjateľný prostredníctvom priloženého nabíjacieho kábla USB a vyrobený zo zamatovo jemného silikónu bez ftalátov a latexu - pre bezpečný a mimoriadne príjemný zážitok. Na dosiahnutie maximálneho pôžitku odporúčame používať s gélom na báze vody.

     

    Sexuálna hračka s vibráciami a elektrostimuláciou ponúka v kontexte BDSM bohaté možnosti na zintenzívnenie hry medzi rozkošou a bolesťou, dominanciou a podriadením, kontrolou a odovzdaním sa. Tu je niekoľko možných aplikácií a techník na plné využitie potenciálu erotických hračiek Estim:

     

    Zvýšenie citlivosti: Začnite jemnými vibráciami, aby ste zvýšili citlivosť submisívneho partnera. Po chvíli sa elektrostimulácia zintenzívni, čím sa zvýši pocit vzrušenia a precitlivenosti zároveň.

     

    Kontrolované potešenie: Dominantný partner môže ovládať intenzitu a rytmus vibrácií a elektrostimulácie. To umožňuje priviesť submisívneho partnera na pokraj orgazmu a potom ho opäť zastaviť (dráždenie a popieranie).

     

    Trest a odmena: Používajte vyššie úrovne elektrostimulácie ako "trest" a vibrácie ako "odmenu". To môže submisívnemu partnerovi pomôcť nadobudnúť pocit, že si rozkoš musí "zaslúžiť".

     

    Zväzovanie: Submisívny partner je zviazaný a na vytvorenie pocitu bezmocnosti sa používa erotická hračka Estim. Kombinácia bondáže a erotickej elektrickej stimulácie môže zvýšiť pocit podriadenosti.

     

    Zmyslová deprivácia: Partnerovi zaviažte oči a použite štuple do uší, aby ste vypli ostatné zmysly. Tým sa zvýši sústredenie na elektrickú stimuláciu a vibrácie, čo zvyšuje intenzitu zážitku.

     

    Hranie rolí: Zapojte erotickú hračku Estim do rôznych rolových hier, napr. ako "zdravotnícku pomôcku" v scenári kliniky.

     

    Kombinácia s inými sexuálnymi hračkami: Sexuálnu hračku Estim používajte v kombinácii s inými BDSM pomôckami, ako sú biče, svorky na bradavky alebo vosk. V závislosti od kontextu to môže zvýšiť potešenie alebo bolesť.

     

    Tip: Pre obzvlášť intenzívny zážitok odporúčame použiť gél na báze vody s elektródami, ako je náš lubrikačný gél ESHOCK. Pred a po použití by ste mali erotickú hračku Estim očistiť naším sprejom VERYCLEAN.

     

    Nechajte sa rozmaznávať týmto dokonalým e-stimulátorom butt plug a zvýšte svoju rozkoš vďaka mravenčeniu, aké ste ešte nezažili!

     

    Viac informácií:

     

    • Estim butt plug - análny vibrátor s elektrostimuláciou
    • S diaľkovým ovládaním
    • S 3 rôznymi intenzitami Estim, 2 vzormi stimulácie, 3 rýchlosťami vibrácie a 2 vzormi vibrácie.
    • Rozmery: Celková dĺžka 104 mm, dĺžka na vkladanie 81 mm, najväčší priemer na vkladanie 41 mm.
    • Materiál: silikón a ABS plast.
    • Poznámka: Napájanie na batérie s 1 batériou CR2032, ktorá je súčasťou balenia.
    • Sexuálne hračky s vibráciami a elektrickou stimuláciou môžu byť vzrušujúcim doplnkom sedenia BDSM, hoci bezpečnosť by mala byť vždy prioritou. Je dôležité vopred si určiť jasné hranice a bezpečné slová a vždy venovať pozornosť reakciám partnera. Elektrostimulácia by sa mala vždy používať opatrne a po dôkladnom prečítaní návodu na použitie od výrobcu.
    • Spoznajte fascinujúci svet erotickej elektrostimulácie s MEO - jedným z lídrov v oblasti e-stimulačných produktov. Vďaka dlhoročným skúsenostiam sme vyvinuli exkluzívny sortiment výrobkov, ktoré splnia aj tie najdivokejšie fantázie. E-Stim Dildos & Estim Anal Plugs: Pocíťte intenzívny a jedinečný pocit elektrických impulzov pulzujúcich hlboko vo vašom vnútri. Naše dildá E-Stim a análne kolíky sú nielen ergonomicky navrhnuté, ale ponúkajú aj bezpečné a príjemné používanie pre dychberúce chvíle. Elektrické krúžky na penis: Posuňte svoje vzrušenie na novú úroveň! Naše krúžky na penis sľubujú nielen tvrdšiu a dlhšiu erekciu, ale aj mravenčenie, ktoré zintenzívni každý dotyk. Elektro vankúšiky a elektródy: Ideálne pre začiatočníkov aj pokročilých používateľov. Umiestnite ich tam, kde si chcete elektrickú stimuláciu užiť najviac, a zažite úplne nové spektrum pocitov. Ovládače E-Stim: Od jemného mravčenia až po intenzívne nárazy - vďaka našim ovládačom máte svoje elektrické dobrodružstvá úplne pod kontrolou. MEO znamená kvalitu, bezpečnosť a inovácie. Všetky naše výrobky sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov a ponúkajú vám to najlepšie v oblasti erotickej elektrickej stimulácie. Nechajte sa inšpirovať rozmanitosťou našich výrobkov Estim a ponorte sa do sveta elektrickej extázy.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Sehr gut

    Sehr gut stimulierend oder sehr gut bestrafend. Ich liebe es!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Awesome

    Good piece to ease into estim play. Remote makes for a great restraint/bondage tool and allows great control over the intensity. My sub goes wild with this in her.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Good feeling

    I love the way it vibrates and shocks gave me pleasure but even better when Electro Sex Gel ESHOCK is used. The only thing I don't like is you can't stop either action unless you turn it off but other than that great toy to use.

      Hodnotenie 

      Good first e-stim toy

      The size and shape are perfect, the vibrations are just right, it's easy to pull out, and the e-stim is not too extreme for a beginner. I'm looking forward to trying it with the gel next. Most of the time it works just like the instructions say, and you can actually turn off one or both or the other without turning off the whole she-bang, but you have to read the instructions to learn how. It's not intuitive to learn how to use. That said, I had it get stuck on the lowest e-stim and vibe setting once, but it was mild enough to be more of a hilarious situation than truly uncomfortable, don't know what happened to cause it because it never happened again.

      When I wear this out, which I probably will, I'll buy it again. Absolutely worth it, especially for the relatively low price.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Estim butt plug Pro - análny vibrátor s elektrostimuláciou

        Estim butt plug Pro - análny vibrátor s elektrostimuláciou

        Zažite elektrizujúce dobrodružstvo vo svojej triede s týmto anatomicky tvarovaným Estim butt plug - od nežného po tvrdý! Vibračný silikónový análny kolík E-Stim Pro kombinuje tradičnú análnu stimuláciu so vzrušujúcim svetom elektrostimulácie bez potreby napájania, káblov alebo elektród.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: