Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Watersports Kink

Newsletter

Watersports Kink System RECYCLER s análnym konektorom, pásom cudnosti, penisovým konektorom a hadičkou

Náš systém BDSM Watersports Kink System RECYCLER sa skladá z análneho kolíka, penisového kolíka, pásu cudnosti a vášho tela a vytvára samostatný systém, ktorý dokonale "recykluje" váš vlastný moč.

Viac informácií

2426/00

169,90 €


-50,00 €

119,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Náš BDSM Watersports Kink System RECYCLER kombinuje análny kolík, penisový kolík, pás cudnosti a vaše telo do samostatného systému, ktorý je ideálny na "recykláciu" vášho vlastného moču.

     

    Trest, poníženie, objektivizácia alebo odmena? Pojmy "pee game", "zlatá sprcha" alebo "vodné športy" opisujú erotiku súvisiacu s témou moču.

     

    Watersports Kink System RECYCLER: Pás cudnosti so zátkou na penis ponúka úžasne účinný spôsob, ako dostať partnerovu žiadostivosť pod úplnú kontrolu a zároveň naplniť svoje alebo jeho fantázie. Vďaka špeciálnemu dizajnu vyvoláva zátka na penis intenzívne pocity počas penetrácie a možno ju zreteľne cítiť. Po nasadení zástrčky na penis a pásu cudnosti sa pripojí visiaci zámok, takže zástrčku na penis už nemožno bez povolenia odstrániť. Čím viac sa zvyšuje vzrušenie, tým je to pre Bottom príjemnejšie a predovšetkým mučivejšie. Pri systéme Watersports Kink System RECYCLER spája penisový kolík s análnym kolíkom pružná hadička. Stránka butt plug je vyrobená z hygienickej nehrdzavejúcej ocele a má lesklý, vyleštený povrch bez dráždivých hrán. Vďaka jemne zaoblenej špičke a kónickému tvaru sa análny kolík príjemne ľahko zavádza.

     

    Ako používať pás cudnosti s análnym kolíkom a penisovým kolíkom?

     

    Na stránke Watersports Kink System RECYCLER je SM hračka a dokonalý doplnok pre znalcov a milovníkov uretrálneho a análneho potešenia! Dutý dilatátor alebo zátka na penis sa vkladá do penisu a poskytuje obzvlášť intenzívnu stimuláciu, zatiaľ čo pohlavné orgány sú úplne uzavreté pásom cudnosti. Penisový kolík je spojený s dutým análnym kolíkom pomocou trubičky, ktorú možno zasunúť do konečníka. Takto sa môže moč dostať z penisu priamo do konečníka, takmer ako pri klystíre, bez toho, aby sa stratila čo i len kvapka. Na zavedenie penisového kolíka by sa mal použiť náš lubrikant VERYDEEP a na butt plug by sa mal použiť náš hybridný lubrikant MANCUNT. Penisový kolík sa jemne zavedie do močovej trubice, hadička sa preloží medzi nohy a análny kolík sa potom zavedie do konečníka. Zadkový kolík možno samozrejme zasunúť aj do análu vášho partnera, aby ste mu poskytli príjemný, teplý zážitok z klystýru.

     

    Ako sa čistí systém Watersports Kink System od MEO®?

     

    Penisový kolík, análny kolík a pás cudnosti možno po použití hygienicky vyčistiť, vydezinfikovať a dokonca sterilizovať. Na dôkladné čistenie systému Watersports Kink System RECYCLER odporúčame náš sprej INSTACLEAN.

     

    Watersports alias zlatá sprcha: Zdravotné riziko?

     

    Používate systém Watersports Kink System RECYCLER samostatne? Zdravotné riziká pri požití zlatej sprchy sa považujú za pomerne nízke. Hoci moč je odpadový produkt tela, považuje sa za sterilný, ak je vylučujúci zdravý, t. j. netrpí napríklad infekciou močového mechúra. Ak používate systém Watersports Kink System RECYCLER s partnerom: zlaté sprchy nemožno považovať za bezpečný sex.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • Watersports Kink System RECYCLER
    • Fetiš Watersports
    • Pás cudnosti s urofilným príslušenstvom
    • Análny kolík s hadičkou pripojenou k penisovému kolíku
    • Penisový kolík s otvorom
    • Análny kolík s otvorom
    • Zástrčky sú dômyselne vyrobené a jemne vyleštené
    • Urofília je sexuálna záľuba v moči. Proces močenia alebo samotný moč je prežívaný ako erotický a sexuálne stimulujúci.
    • Zadkový kolík: dĺžka 6,6 cm, priemer 3,8 cm
    • Dĺžka trubice: 90 cm
    • Klietka cudnosti: vnútorný priemer 35 mm, vnútorná dĺžka 66 mm
    • Penisový kolík: zasúvacia dĺžka 55 mm, priemer 8 mm
    • Veľkosť krúžku 45 mm
    • Často kupované príslušenstvo: The Spanking BDSM paddle od MEO (kliknite sem)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Bin vollkommen begeistert

    Top Produkt, einfach anzuwenden und der Saft läuft dahin wo er hin soll

    • 0 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Fast perfekt

    Für mich könnte der Butt Plug etwas größer dimensioniert sein, aber vom Prinzip her gut durchdacht und funktioniert ohne jeden Mangel.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Bin sehr begeistert

    Funktioniert einwandfrei und erfüllt mir viele meiner ultimativen Fantasien wenn ich das "System" beim Bondage tragen muss. So erniedrigt zu werden und sich nicht währen zu können ist wirklich toll.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Vraiment décevant !

    A l'usage, l'objet ne m'apporte pas satisfaction.
    La cage pénienne est assez courte, le plug urétral pas assez long, si bien que l'urine refoule le diamètre intérieur n'accorde pas suffisamment de débit pour remplir l'ampoule rectale, fermée par un plug anal de dimension trop réduite pour assurer l'étanchéité, ce qui occasionne des fuites tant au niveau anal que du pénis. Compte tenu du prix de 100 € au lieu d'un prix initial de 150, cela me déçoit beaucoup, cela ne vaut le prix dépensé.
    Le concept était vraiment intéressant, cependant quelle déconvenue...

    • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Watersports Kink System RECYCLER s análnym konektorom, pásom cudnosti, penisovým konektorom a hadičkou

    Watersports Kink System RECYCLER s análnym konektorom, pásom cudnosti, penisovým konektorom a hadičkou

    Náš systém BDSM Watersports Kink System RECYCLER sa skladá z análneho kolíka, penisového kolíka, pásu cudnosti a vášho tela a vytvára samostatný systém, ktorý dokonale "recykluje" váš vlastný moč.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: