Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia konečníka

Newsletter

Electrosex Anal Plug - Malé - od E-Stim Systems

Malé Electrosex Anal Plug z E-Stim Systems je kvalitná bipolárna elektróda, ktorá je vhodná pre začiatočníkov aj skúsených milovníkov análnej/vaginálnej elektrostimulácie. Táto elektróda je začiatkom produktového radu, ktorý siaha až po pôsobivú veľkosť XL, a preto ponúka širokú škálu možností pre rôzne preferencie.

Viac informácií

3772/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Electrosex Anal Plug - Small - od E-Stim Systems: Pre optimálnu análnu elektrostimuláciu.

    The small one Electrosex Anal Plug z E-Stim Systems je kvalitná bipolárna elektróda, ktorá je vhodná pre začiatočníkov aj skúsených milovníkov análnej/vaginálnej elektrostimulácie. Táto elektróda je začiatkom produktového radu, ktorý siaha až po impozantnú veľkosť XL, a ponúka tak široké možnosti pre rôzne preferencie.

    Análna elektrostimulácia (Anal E-Stim) ponúka jedinečný a intenzívny zážitok, ktorý sa líši od tradičného análneho sexu s vibrátormi alebo dildami najmä vďaka cielenej stimulácii nervov. Análna oblasť, ktorá je bohatá na citlivé nervy, intenzívne reaguje na elektrické impulzy a vyvoláva hlbšie a často intenzívnejšie pocity ako manuálna stimulácia. Tento cielený prístup umožňuje stimuláciu, ktorej intenzitu a rytmus možno presne kontrolovať a ktorá ponúka celý rad pocitov od mierneho mravčenia až po veľmi silné rytmické impulzy. Okrem toho môže análna elektrostimulácia trénovať svaly zvierača, čo vedie k silným, ale príjemným svalovým kontrakciám. Môže sa používať úplne "bez rúk" a ponúka jedinečný typ stimulácie, ktorá je nepretržitá a možno ju udržiavať dlhší čas. Tento typ análnej elektrostimulácie vedie k jedinečným pocitom a zážitkom, a preto je obľúbenou voľbou pre každého, kto chce objaviť nový rozmer sexuality.

    Elegantný dizajn a silná stimulácia:

    • Inšpirovaný populárnym análnym kolíkom Bobble™, náš Electrosex Anal Plug väčší a vybavený luxusným, saténovým povrchom.
    • Hladká guľovitá hlavica zaisťuje jemné zavedenie do análneho otvoru, zatiaľ čo dvojitý pásový dizajn poskytuje pohodlné držanie v análnom kanáli a cielenú stimuláciu.
    • Prvý pás koncentruje pocity okolo análneho otvoru, zatiaľ čo zavedenie až do druhého pásu umožňuje hlbšiu stimuláciu na často nedostupných miestach.


    Optimalizované pre pohodlie a stimuláciu:

    • Elektrické kontakty sú umiestnené v hornej a dolnej časti tak, aby bol pocit prirodzenejší pri pohybe elektródy po tele.
    • Výrobok je vhodný na vaginálnu aj análnu stimuláciu a dokonale sa prispôsobuje vnútornej anatómii tela.


    Jednoduché čistenie a starostlivosť:

    • Jednoduché čistenie teplou vodou a jemným čistiacim prostriedkom alebo sprejom VERYCLEAN. Uistite sa, že Electrosex Anal Plugvrátane puzdier, je pred uskladnením úplne suchý.
    • Na dôkladné čistenie môžete rozobrať Electrosex Anal Plug a kovové časti umyť samostatne. Pri demontáži a montáži však postupujte podľa pokynov výrobcu.


    Príprava na análnu/vaginálnu elektrostimuláciu:

    • Na ľahké zavedenie a optimálnu elektrickú vodivosť použite lubrikant na vodnej báze ESHOCK od MEO.
    • Vyhnite sa používaniu silikónových alebo hybridných lubrikantov. Kondómy nie sú kompatibilné s elektródami E-Stim Systems nie sú kompatibilné.


    Menšie Electrosex Anal Plug od spoločnosti E-Stim Systems: Precíznosť v elektrostimulácii!

    Malé Electrosex Anal Plug z E-Stim Systems nie je len análna hračka, ale sofistikovaný výrobok na hlbokú a presnú elektrostimuláciu. Či už chcete objavovať nové pocity, alebo hľadáte veľmi špeciálny zážitok Electrosex Anal Plug je navrhnutý tak, aby vám poskytol jedinečný zážitok.

    Viac informácií:

    • Electrosex análny kolík - malý - od E-Stim Systems
    • Dimensions: Dĺžka 112 mm, priemer 44 mm, dĺžka na zasunutie: 84 mm.
    • Hmotnosť: 331 g
    • Pripojenia: - análny anál, - análny anál, - análny anál, - análny anál: Kompatibilný so štandardným káblom 4 mm od E-Stim Systems.
    • Široká základňa Electrosex Anal Plug umožňuje použitie nízkoprofilového kábla od E-Stim Systemsak sa má análna zástrčka používať dlhší čas.
    • Bezpečnosť a kvalita sú E-Stim Systems sú najvyššou prioritou.
    • Navrhnuté podľa najnovších britských a európskych bezpečnostných predpisov a vyrobené v Spojenom kráľovstve.
    • Dodáva sa s doživotnou zárukou výrobcu.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, je však dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-Stim nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, nosia kardiostimulátor alebo používajú lekárske infúzne zariadenie, majú srdcové ochorenia alebo sú tehotné a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    it feels like you are being pumped by a nice big cock

    I got this toy for my birthday am ejnoying it very much it feels like you are being pumped by a nice big cock

      Napíšte vlastnú recenziu

      Electrosex Anal Plug - Malé - od E-Stim Systems

      Electrosex Anal Plug - Malé - od E-Stim Systems

      Malé Electrosex Anal Plug z E-Stim Systems je kvalitná bipolárna elektróda, ktorá je vhodná pre začiatočníkov aj skúsených milovníkov análnej/vaginálnej elektrostimulácie. Táto elektróda je začiatkom produktového radu, ktorý siaha až po pôsobivú veľkosť XL, a preto ponúka širokú škálu možností pre rôzne preferencie.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: