Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia konečníka

Newsletter

Veľká elektróda Magnum™ z E-Stim Systems

Veľká elektróda Magnum™ od E-Stim Systems je skutočným majstrovským dielom elektrostimulácie, ktoré ponúka bezkonkurenčné potešenie pri vaginálnom aj análnom použití. Precízne vyrobená elektróda s jedinečným tvarom sa nielen ľahko zavádza, ale poskytuje aj intenzívny a hlboko uspokojujúci zážitok.

Viac informácií

3800/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Veľká elektróda Magnum™ od spoločnosti E-Stim Systems: dokonalá vaginálna a análna elektrostimulácia.

    Veľká elektróda Magnum™ od spoločnosti E-Stim Systems: dokonalá vaginálna a análna elektrostimulácia E-Stim Systems je skutočným majstrovským dielom elektrostimulácie, ktoré ponúka bezkonkurenčné potešenie pri vaginálnom aj análnom použití. Precízne vyrobená elektróda s jedinečným tvarom sa nielen ľahko zavádza, ale poskytuje aj intenzívny a hlboko uspokojujúci zážitok. Veľký Magnum™ má elegantný saténový povrch, ktorý je ochrannou známkou E-Stim Systemsktorá je symbolom kvality a štýlového dizajnu.

    S priemerom 50 mm a dĺžkou 167 mm je táto elektróda najväčším modelom zo série Magnum™ od E-Stim Systems. Inovatívny dizajn s elektricky vodivými kontaktmi na hornej a spodnej strane namiesto po stranách zaručuje vynikajúci kontakt s telom a ešte prirodzenejší pocit počas erotickej elektrostimulácie.

    Dizajn a použitie:

    Táto veľká elektróda je vyrobená z materiálov leteckej kvality, je mimoriadne odolná a dá sa dokonca rozobrať na dôkladné čistenie. Základňa je vybavená vyfrézovanou drážkou, ktorá uľahčuje análne/vaginálne zavádzanie a vyberanie.

    Elektróda Magnum™ má v základni dve 4 mm zásuvky a vzťahuje sa na ňu doživotná záruka výrobcu E-Stim Systems. S veľkou hmotnosťou 644 gramov ponúka táto elektróda silný a uspokojujúci zážitok z elektrostimulácie.

    Čistenie a starostlivosť:

    Elektródu môžete jednoducho vyčistiť teplou vodou s trochou jemného čistiaceho prostriedku alebo naším sprejom VERYCLEAN. Pred uskladnením elektródy ju nechajte úplne vyschnúť. Pre ešte lepší zážitok by ste mali použiť lubrikant na vodnej báze ESHOCK, ktorý zabezpečí ľahké zavedenie a optimálnu elektrickú vodivosť. Upozorňujeme, že silikónové alebo hybridné lubrikanty sa neodporúčajú a kondómy nie sú s touto elektródou kompatibilné.

    Doživotná záruka:

    Rovnako ako všetky prémiové elektródy od E-Stim Systems veľkej Magnum™ aj na túto elektródu sa vzťahuje doživotná záruka výrobcu. Táto elektróda je ideálna pre každého, kto chce obohatiť svoje skúsenosti s elektrostimuláciou o produkt, ktorý ponúka viac rozkoše aj pohodlia počas používania.

    Viac informácií:

    • Veľká elektróda Magnum™ od E-Stim Systems
    • Typ: BiPolárna, vkladacia
    • Celková dĺžka: 167 mm
    • Zasúvacia dĺžka: 135 mm
    • Maximálny priemer: 50 mm
    • Obvod: 157 mm
    • Hmotnosť: 644 g
    • Pripojenia: 2 x 4 mm zásuvky v základni.
    • Na použitie s našimi elektrostimulačnými zariadeniami (ako príslušenstvo sú k dispozícii rôzne pripojovacie káble a adaptéry).
    • S exkluzívnou doživotnou zárukou výrobcu.
    • Bezpečnosť a kvalita sú E-Stim Systems bezpečnosť a kvalita na prvom mieste.
    • Navrhnuté a vyrobené v Spojenom kráľovstve podľa najnovších britských a európskych bezpečnostných predpisov.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, je však dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-Stim nie je vhodný pre ľudí, ktorí trpia epilepsiou, majú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú ochorenie srdca alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems e-Stim sú navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie.
    • MEO je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Positive Überraschung

    Ich war mir zuerst nicht sicher, ob ich das Produkt von MEO kaufen sollte, wegen der Elektrostimulation, die für mich neu war. Ich habe es dann aber doch ausprobiert und war positiv überrascht, dass es doch geiler ist als erwartet. Ich benutze die Elektrode übrigens mit dem E-Stim Gerät Sexbox von MEO.

      Hodnotenie 

      magnum

      rien a redire, conforme a la description et au prix tres competitif , rien a redire au niveau qualité, facile d'utilisation

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Funziona benissimo

      Funziona benissimo

        Hodnotenie 

        This is a must have

        Unbelievable!!!!. I am enjoying the ass pounding sensations that this product delivers. One of the best investments I've made to date for the E-Stim. It would be nice to have a bigger base to keep it from being pulled in and I would truely love to see one longer and thicker. The larger toy looses its contact once my ass has been streched in preparation for some full on anal activities

          Napíšte vlastnú recenziu

          Veľká elektróda Magnum™ z E-Stim Systems

          Veľká elektróda Magnum™ z E-Stim Systems

          Veľká elektróda Magnum™ od E-Stim Systems je skutočným majstrovským dielom elektrostimulácie, ktoré ponúka bezkonkurenčné potešenie pri vaginálnom aj análnom použití. Precízne vyrobená elektróda s jedinečným tvarom sa nielen ľahko zavádza, ale poskytuje aj intenzívny a hlboko uspokojujúci zážitok.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          30 ostatné položky v rovnakej kategórii: