Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia konečníka

Newsletter

Stredné Magnum™ Elektróda z E-Stim Systems

Stredne veľká elektróda Magnum™, ktorá je súčasťou exkluzívneho radu Magnum™ od E-Stim Systemsje bipolárna, vkladacia elektróda určená na hlboko uspokojujúcu análnu/vaginálnu elektrostimuláciu.

Viac informácií

3799/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Stredne veľká elektróda Magnum™ od spoločnosti E-Stim Systems: viac potešenia a pohodlia počas erotickej elektrostimulácie!

    Stredne veľká elektróda Magnum™, súčasť exkluzívneho radu Magnum™ od spoločnosti E-Stim Systems E-Stim Systemsje výnimočná bipolárna elektróda na vkladanie určená na jedinečný zážitok z análnej/vaginálnej elektrostimulácie. Je vyrobená z vysokokvalitnej, pevnej leteckej hliníkovej zliatiny a je určená pre každého, kto chce posunúť svoj elektrosexuálny zážitok na vyššiu úroveň.

    Zažite absolútne vzrušenie s elektródou Magnum™ od spoločnosti E-Stim Systems!

    Inovatívna elektróda Magnum™ od E-Stim Systemsktorá bola vyvinutá na análnu aj vaginálnu elektrostimuláciu, môžete prežívať svoje najodvážnejšie fantázie. Elektróda je vyrobená z vysokokvalitného leteckého hliníka a ponúka intenzívny a zároveň príjemný zážitok, ideálny pre každého, kto chce prehĺbiť svoje skúsenosti s elektrostimuláciou.

    Čo je na tejto elektróde také výnimočné?

    • Dokonalá veľkosť na intenzívne potešenie: Vďaka svojej strednej veľkosti je elektróda Magnum™ poskytuje naplňujúci pocit bez toho, aby bola príliš veľká, takže je vhodná pre širokú škálu používateľov.
    • Jedinečný dizajn: Špeciálny dizajn zaisťuje hladké vaginálne/análne zavedenie a príjemné pohodlie, vďaka čomu je každé odhadovanie fantastickým zážitkom.
    • Všestrannosť: Elektróda je vhodná či už na vaginálnu alebo análnu elektrostimuláciu Magnum™ Elektróda sa prispôsobí všetkým preferenciám a poskytuje hlboké, pulzujúce pocity.


    Rozmery a technické údaje:

    Stredná veľkosť Magnum™ z E-Stim Systems je bipolárna elektróda, ktorá je vhodná na vaginálnu aj análnu elektrostimuláciu. Táto elektróda má dĺžku 135 mm, ktorá umožňuje hlbšiu a intenzívnejšiu elektrostimuláciu, a dĺžku zasúvania 110 mm, ktorá zabezpečuje optimálny prienik aj pohodlie počas používania. S maximálnym priemerom 38 mm je táto elektróda ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú intenzívnejší pocit, ktorý je zároveň stimulujúci a ľahko sa s ním manipuluje z hľadiska rozmerov. S hmotnosťou 331 g ponúka naša elektróda dokonalú rovnováhu medzi výkonom a ovládateľnosťou na dobre kontrolovanú aplikáciu. Elektróda je v základni vybavená dvoma 4 mm zásuvkami, ktoré sú kompatibilné so širokou škálou elektrostimulačných zariadení a umožňujú všestranný a prispôsobivý zážitok z elektrostimulácie.

    Dizajn a použitie:

    Stredne veľká elektróda Magnum™ má "balistické zakrivenie", ktoré umožňuje bezproblémové zavedenie a pohodlnú aplikáciu pri análnej aj vaginálnej elektrostimulácii. Saténový povrch poskytuje nielen luxusný vzhľad, ale aj umocňuje celkový zmyselný zážitok. Táto elektróda je ideálna pre každého, kto už má skúsenosti s menšími elektródami a chce zažiť intenzívnejšiu a hlbšiu elektrostimuláciu.

    Starostlivosť a čistenie:

    Táto elektróda sa veľmi ľahko udržiava. Stačí ju umyť teplou vodou a jemným čistiacim prostriedkom alebo použiť sprej VERYCLEAN a pred uskladnením sa uistite, že je elektróda vrátane zásuviek úplne suchá. Aby ste maximalizovali zážitok z elektrostimulácie, mali by ste používať lubrikant na vodnej báze, napríklad náš ESHOCK. Uľahčuje vkladanie elektródy a zlepšuje elektrickú vodivosť. Upozorňujeme, že je potrebné vyhnúť sa lubrikantom na báze silikónu alebo hybridov a že kondómy nie sú kompatibilné s elektródami z E-Stim Systems elektród.

    Doživotná záruka:

    Rovnako ako všetky prémiové elektródy od E-Stim Systems Magnum™ má doživotnú záruku. Na stránke Magnum™ Elektródy sú ideálne pre každého, kto chce zlepšiť svoje skúsenosti s elektrostimuláciou pomocou výrobku, ktorý sľubuje viac rozkoše aj sexuálneho uspokojenia.

    Viac informácií:

    • Stredné Magnum™ Elektróda od E-Stim Systems
    • Typ: BiPolárna, vkladacia
    • Celková dĺžka: 135 mm
    • Vložiteľná dĺžka: 110 mm
    • Maximálny priemer: 38 mm
    • Obvod/veľkosť: 116 mm
    • Hmotnosť: 331 g
    • Pripojenia: 2 x 4mm zásuvky v základni.
    • Na použitie s našimi elektrostimulačnými zariadeniami (ako príslušenstvo sú k dispozícii rôzne pripojovacie káble a adaptéry).
    • S exkluzívnou doživotnou zárukou výrobcu.
    • Bezpečnosť a kvalita sú E-Stim Systems bezpečnosť a kvalita na prvom mieste.
    • Navrhnuté a vyrobené v Spojenom kráľovstve podľa najnovších britských a európskych bezpečnostných predpisov.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, je však dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-Stim nie je vhodný pre ľudí, ktorí trpia epilepsiou, majú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú ochorenie srdca alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems e-Stim sú navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie.
    • MEO je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Stromübertragung gut

    Die Elektrode ist aufgrund ihrer Größe (ca. 4 cm Durchmesser) gut einzuführen. Stromübertragung gut, mit Kontaktgel Eshock noch viel besser. Angemessener Preis, schnelle Lieferung, die Beantwortung von Fragen funktioniert bei MEO immer einwandfrei - schnell und hilfreich. Eindeutige Empfehlung wenn man harte Orgasmen erleben will.

      Hodnotenie 

      Amazing

      My boyfriend and I have both enjoyed it beyond measure. I highly recommend it as either of you can have a handsfree orgasm or better yet, use it on each other for ultimate pleasures.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Stredné Magnum™ Elektróda z E-Stim Systems

        Stredné Magnum™ Elektróda z E-Stim Systems

        Stredne veľká elektróda Magnum™, ktorá je súčasťou exkluzívneho radu Magnum™ od E-Stim Systemsje bipolárna, vkladacia elektróda určená na hlboko uspokojujúcu análnu/vaginálnu elektrostimuláciu.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: