Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia konečníka

Newsletter

Malé ElectroWand™ z E-Stim Systems

Malé ElectroWand™ z E-Stim Systems ponúka novú metódu elektrostimulácie, ktorá kombinuje vzrušujúce elektrické impulzy s cielenou análnou alebo vaginálnou penetráciou. Ako monopolárna elektróda je ElectroWand® skvelým doplnkom každého elektrostimulačného zariadenia!

Viac informácií

3792/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Malé ElectroWand™ od spoločnosti E-Stim Systems: revolúcia v análnej a vaginálnej elektrostimulácii!

    Malý ElectroWand™ od E-Stim Systems ponúka novú metódu elektrostimulácie, ktorá kombinuje vzrušujúce elektrické impulzy s cielenou análnou alebo vaginálnou penetráciou. Ako monopolárna elektróda je ElectroWand® skvelým doplnkom každého elektrostimulačného zariadenia!

    ElectroWand® je monopolárna, ručná elektróda v tvare prútika. Tento revolučný výrobok od E-Stim Systems electroWand® prináša do sexuálnej elektrostimulácie novú úroveň ovládania a intenzity.

    Najdôležitejšie vlastnosti malej elektródy ElectroWand®:

    • Monopolárna elektróda: Elektróda sa používa na ElectroWand™ je monopolárna elektróda, ktorá si na dokončenie obvodu vyžaduje ďalšiu elektródu (napríklad lepiacu elektródu Estim). To umožňuje cielenú a kontrolovanú elektrostimuláciu.
    • Ručná a vkladacia: Keďže ElectroWand™ je ručná a vkladacia, možno ju presne ovládať a umožňuje cielenú stimuláciu vaginálne, análne aj na povrchu kože.
    • Izolovaná rukoväť na pohodlné používanie: ElectroWand™ má izolovanú rukoväť, ktorá umožňuje pohodlnú manipuláciu počas elektrostimulácie. Vďaka tomu sa príjemné pocity sústreďujú len na rebrovanú násadu a leštenú hlavicu ElectroWand™ sa sústredia len na rebrovaný hriadeľ a leštenú hlavicu.
    • Vysokokvalitné materiály a spracovanie: Malý ElectroWand™ je vyrobený podľa vysokých štandardov kvality a má zapustenú 4 mm zásuvku. Je vyrobená z odolných materiálov a vzťahuje sa na ňu doživotná záruka výrobcu E-Stim Systems.


    Rozmery a technické údaje:

    Malé ElectroWand™ má celkovú dĺžku 250 mm, zasúvateľnú dĺžku 130 mm, priemer 38 mm a hmotnosť 639 gramov. Pre tých, ktorí dávajú prednosť väčšiemu priemeru ElectroWand™ k dispozícii aj väčšia veľkosť.

    Čistenie a starostlivosť:

    Čistenie elektródy ElectroWand™ je jednoduché: elektródu vyčistite teplou vodou a jemným čistiacim prostriedkom alebo použite náš sprej VERYCLEAN a potom ju utrite do sucha. Pred uskladnením sa uistite, že je elektróda vrátane zásuviek úplne suchá.

    Pre ešte väčšie potešenie z elektrostimulácie:

    Používajte lubrikant ESHOCK pre ľahké zavedenie do análneho/vaginálneho otvoru a optimálnu elektrickú vodivosť. Vyhnite sa lubrikantom na báze silikónu alebo hybridným lubrikantom a upozorňujeme, že kondómy nie sú kompatibilné s elektródami E-Stim Systems elektródami.

    Malá elektróda ElectroWand™: Absolútna presnosť análnej a vaginálnej elektrostimulácie!

    Vďaka jedinečnému dizajnu a všestrannosti ponúka malá elektróda ElectroWand™ nový a vzrušujúci spôsob objavovania a variovania erotickej elektrostimulácie. Či už na análnu/vaginálnu stimuláciu alebo ako elektróda na kontakt s pokožkou, ponúka elektrizujúci zážitok, a preto je cenným doplnkom každého elektrostimulačného zariadenia.

    Viac informácií:

    • Malé ElectroWand™ z E-Stim Systems
    • Použitie: Pripojenie monopolárnej elektródy ElectroWand™ k jednému výstupu vášho elektrostimulačného zariadenia. Ako druhý pól môžete použiť samolepiacu podložku Estim alebo inú monopolárnu elektródu, ktorá je tiež pripojená k vášmu elektrostimulačnému zariadeniu. Izolovaná, elektricky nevodivá rukoväť tyčovej elektródy ElectroWand™ vám umožní umiestniť, zaviesť (análnu/vaginálnu) a pohybovať ňou presne na tom správnom mieste, zatiaľ čo vaša partnerka bude dostávať vzrušujúcu elektrostimuláciu nielen cez vysoko leštený, drážkovaný hriadeľ, ale aj cez hlavicu elektródy ElectroWand™.
    • Typ: Monopolárna elektróda, vkladacia
    • Celková dĺžka: 250 mm
    • Zasúvacia dĺžka: 130 mm
    • Priemer: 38 mm
    • Obvod/veľkosť: 119 mm
    • Hmotnosť: 639 g
    • Pripojenia: - Vložka je vyrobená z kvalitného materiálu, ktorý je súčasťou balenia: Jediná 4 mm zásuvka v základni
    • Na použitie s našimi elektrostimulačnými zariadeniami (ako príslušenstvo sú k dispozícii rôzne pripojovacie káble a adaptéry).
    • S exkluzívnou doživotnou zárukou výrobcu.
    • Bezpečnosť a kvalita sú E-Stim Systems bezpečnosť a kvalita sú našou najvyššou prioritou.
    • Navrhnuté a vyrobené v Spojenom kráľovstve podľa najnovších britských a európskych bezpečnostných predpisov.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, ale je dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-Stim nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, majú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú ochorenie srdca alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems e-Stim boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie.
    • MEO je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Die Electro Wand ist für jedermann / frau empfehlenswert.

    Die Lieferung, Versand und Verpackung - wie gewohnt gut bei MEO. Die Electro Wand lässt sich sehr gut einführen. Das Estim-Empfinden ist mehr als zufriedenstellend. Dadurch, dass die Einführ-Tiefe von einem selber einstellbar ist, ist es auch sehr gut möglich die entsprechenden Körper-Regionen (bspw. ProstataI) zu finden. Auch für den Vaginalen Einsatz. Die Electro Wand ist somit für jedermann / frau empfehlenswert.

      Hodnotenie 

      Best electro purchase ever

      I bought these secretly for my wife. I'm the kinky one, and she reluctantly goes along with toys, sometimes. She really wasn't into the electrosex thing at first, so I bought the small Electro Wand for her to use as a dildo. I convinced her to try it out, and HOLY SHIT. She came completely hands free, no clit stimulation, in about 2 minutes, then came again, and was begging for my cock before her third orgasm. I pulled the wand out of her, and she quickly replaced it with the real thing and had two more orgasms. Happy wife, happy life.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Malé ElectroWand™ z E-Stim Systems

        Malé ElectroWand™ z E-Stim Systems

        Malé ElectroWand™ z E-Stim Systems ponúka novú metódu elektrostimulácie, ktorá kombinuje vzrušujúce elektrické impulzy s cielenou análnou alebo vaginálnou penetráciou. Ako monopolárna elektróda je ElectroWand® skvelým doplnkom každého elektrostimulačného zariadenia!

        Napíšte vlastnú recenziu

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: