Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia konečníka

Newsletter

Veľká elektróda ElectroWand™ z E-Stim Systems

Stránka ElectroWand™ je monopolárna elektróda v tvare tyče, ktorá sa drží v ruke. Tento prelomový výrobok od E-Stim Systems prináša novú úroveň kontroly a intenzity sexuálnej elektrostimulácie.

Viac informácií

3793/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Veľká elektróda ElectroWand™ od spoločnosti E-Stim Systems: úchvatný rozmer sexuálnej elektrostimulácie!

    ElectroWand™ je monopolárna elektróda v tvare tyče, ktorá sa drží v ruke. Tento prelomový výrobok od E-Stim Systems prináša novú úroveň kontroly a intenzity sexuálnej elektrostimulácie.

    Kľúčové vlastnosti veľkej elektródy ElectroWand™:

    • Inovatívna monopolárna konštrukcia: elektróda je vyrobená z materiálu ElectroWand™ je monopolárna elektróda, ktorá poskytuje cielenú elektrostimuláciu v kombinácii s druhou elektródou, napríklad s lepiacou podložkou Estim.
    • Ručné držanie pre presnosť: Izolovaná rukoväť zaisťuje bezpečnú a pohodlnú manipuláciu a umožňuje presnú manipuláciu pri vaginálnej alebo análnej elektrostimulácii.
    • Vylepšený zážitok: Cíťte nielen elektrostimuláciu na leštenej rebrovanej stopke elektródy ElectroWand™, ale aj pulzujúce e-stimulačné signály na hlavici elektródy. Táto elektrostimulácia spoločne poskytuje ohromujúci pocit.
    • Vysokokvalitná konštrukcia: Veľká elektróda ElectroWand™ je vybavená zapustenou 4 mm zásuvkou, je vyrobená z vysokokvalitných materiálov a vzťahuje sa na ňu doživotná záruka výrobcu E-Stim Systems.
    • Pôsobivá veľkosť pre ešte väčšie potešenie: Táto verzia ElectroWand™ má priemer 50 mm pre intenzívnejší a plnší zážitok. K dispozícii je aj menšia verzia s priemerom 38 mm.


    Rozmery a technické údaje:

    Veľká elektróda ElectroWand™ z E-Stim Systems je monopolárna, zavádzacia elektróda vhodná pre každého, kto je nadšencom análnej alebo vaginálnej elektrostimulácie. Má celkovú dĺžku 250 mm a zasúvateľnú dĺžku 130 mm, čo poskytuje veľkú plochu pre elektrické impulzy. Priemer ElectroWand™ je 50 mm, čo umožňuje mimoriadne uspokojivý zážitok. S hmotnosťou 869 gramov ElectroWand™ je pevná a zároveň praktická elektróda na análnu/vaginálnu elektrostimuláciu. Na pripojenie slúži ElectroWand™ má na základni 4 mm zásuvku, ku ktorej možno pripojiť rôzne elektrostimulačné zariadenia (k dispozícii sú rôzne adaptéry). Vďaka tejto kombinácii vlastností je veľká elektróda ElectroWand™ ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá intenzívnu a hlbokú vaginálnu/análnu elektrostimuláciu.

    Čistenie a starostlivosť:

    Čistenie elektródy ElectroWand™ je jednoduché: vyčistite ju teplou vodou a jemným čistiacim prostriedkom alebo použite náš sprej VERYCLEAN a potom ju utrite do sucha. Pred uskladnením sa uistite, že elektróda vrátane zásuviek je úplne suchá.

    Pre ešte väčšie potešenie počas elektrostimulácie: Správny lubrikant pre optimálnu elektrickú vodivosť:

    Pre ľahké zavedenie do análneho/vaginálneho otvoru a optimálnu elektrickú vodivosť by ste mali používať lubrikant ESHOCK. Vyhnite sa lubrikantom na báze silikónu alebo hybridným lubrikantom a upozorňujeme, že kondómy nie sú kompatibilné s elektródami E-Stim Systems elektródami.

    Veľká elektróda ElectroWand™: elektrostimulácia v najlepšej forme!

    Veľká ElectroWand™ je vynikajúca elektróda pre každého, kto chce výkonnú a mimoriadne intenzívnu vaginálnu alebo análnu elektrostimuláciu. Bez ohľadu na to, či sa elektróda ElectroWand™ používa na cielenú vaginálnu/análnu stimuláciu alebo ako povrchová elektróda, ponúka vzrušujúci a jedinečný pocit, a preto ju musí mať každý, kto miluje sexuálnu elektrostimuláciu.

    Viac informácií:

    • Veľké ElectroWand™ z E-Stim Systems
    • Použitie: Pripojenie monopolárnej elektródy ElectroWand™ k jednému výstupu vášho elektrostimulačného zariadenia. Ako druhý pól môžete použiť samolepiacu podložku Estim alebo inú monopolárnu elektródu, ktorú tiež pripojíte k svojmu elektrostimulačnému zariadeniu. Izolovaná, elektricky nevodivá rukoväť tyčovej elektródy ElectroWand™ vám umožní umiestniť, zaviesť (análnu/vaginálnu) a pohybovať ňou presne na tom správnom mieste, zatiaľ čo vaša partnerka bude dostávať vzrušujúcu elektrostimuláciu nielen cez vysoko leštený, drážkovaný hriadeľ, ale aj cez hlavicu elektródy ElectroWand™.
    • Typ: Monopolárna elektróda, vkladacia
    • Celková dĺžka: 250 mm
    • Dĺžka kontaktu: 130 mm
    • Priemer: 50 mm
    • Obvod: 157 mm
    • Hmotnosť: 869 g
    • Pripojenia Jednoduchá 4mm zásuvka v základni
    • Na použitie s našimi elektrostimulačnými zariadeniami (ako príslušenstvo sú k dispozícii rôzne pripojovacie káble a adaptéry).
    • S exkluzívnou doživotnou zárukou výrobcu.
    • Bezpečnosť a kvalita sú E-Stim Systems bezpečnosť a kvalita na prvom mieste.
    • Navrhnuté a vyrobené v Spojenom kráľovstve podľa najnovších britských a európskych bezpečnostných predpisov.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, je však dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-Stim nie je vhodný pre ľudí, ktorí trpia epilepsiou, majú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú ochorenie srdca alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems e-Stim boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie.
    • MEO je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Sehr geil

    Intensiver Prostata-Orgasmus

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    incredible

    when I first got this, it was very nice, however the plunge up my ass was just words cannot describe. all the estim and the full feeling was incredible.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Veľká elektróda ElectroWand™ z E-Stim Systems

      Veľká elektróda ElectroWand™ z E-Stim Systems

      Stránka ElectroWand™ je monopolárna elektróda v tvare tyče, ktorá sa drží v ruke. Tento prelomový výrobok od E-Stim Systems prináša novú úroveň kontroly a intenzity sexuálnej elektrostimulácie.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: