Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia konečníka

Newsletter

Veľká elektróda Torpedo™ z E-Stim Systems

Pre tých, ktorí chcú silnejší pocit prieniku počas elektrostimulácie, je určená veľká elektróda Torpedo™ od E-Stim Systems je prvotriednou voľbou. Vďaka svojmu dizajnu a funkčnosti je táto elektróda jednou z našich najpredávanejších elektród na análnu a vaginálnu elektrostimuláciu.

Viac informácií

3795/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Veľká elektróda Torpedo™: výkonná a účinná bipolárna elektróda od spoločnosti E-Stim Systems!

    Veľká elektróda Torpedo™ od spoločnosti E-Stim Systems je prvou voľbou pre každého, kto chce mať počas elektrostimulácie silnejší pocit prieniku E-Stim Systems je prvotriednou voľbou. Vďaka svojmu dizajnu a funkčnosti je táto elektróda jednou z našich najpredávanejších elektród na análnu a vaginálnu elektrostimuláciu.

    Análna a vaginálna elektrostimulácia sú praktiky, ktoré patria do oblasti sexuálnej elektrostimulácie a ponúkajú jedinečné pocity, ktoré bežné sexuálne hračky nemôžu poskytnúť. Zvláštna fascinácia spočíva v priamej stimulácii nervových zakončení prostredníctvom riadených elektrických signálov, ktoré vedú k intenzívnemu vzrušeniu a jedinečným orgazmickým zážitkom. Pokiaľ ide o análne a vaginálne použitie, tieto oblasti sú vybavené množstvom citlivých nervových zakončení, vďaka čomu sú neuveriteľne citlivé na elektrostimuláciu. Elektróda Torpedo™ dokáže vyvolať širokú škálu pocitov, od mierneho mravčenia až po silnú pulzáciu, a možno ju prispôsobiť osobným preferenciám prostredníctvom pripojeného elektrostimulačného zariadenia.

    Kľúčové vlastnosti veľkej elektródy Torpedo™:

    • Bipolárna elektróda na vkladanie: Veľká elektróda Torpedo™ je bipolárna elektróda, ktorá zabezpečuje vyváženú a účinnú stimuláciu zvnútra aj zvonka.
    • Hladká a zaoblená hlavica: Hladká a zaoblená hlavica umožňuje pohodlné zavádzanie do análu/vagíny, a preto je vhodná pre začiatočníkov aj skúsených používateľov.
    • Jednoduchá manipulácia: Základňa Torpedo™ Základňa elektródy má vyfrézovanú drážku, ktorá uľahčuje análne/vaginálne zavádzanie a vyberanie.
    • Kvalitné materiály a spracovanie: Veľká elektróda Torpedo™ je vyrobená z materiálov leteckej kvality, je odolná a dá sa rozobrať na čistenie. Na elektródu sa vzťahuje doživotná záruka výrobcu.
    • Prirodzený pocit a vynikajúci elektrický kontakt: Elektrické kontakty na hornej a spodnej strane elektródy poskytujú vynikajúci kontakt s pokožkou a lepšiu sexuálnu stimuláciu ako pri iných elektródach.


    Rozmery a technické údaje:

    Veľká elektróda Torpedo™ od E-Stim Systems je bipolárna, zavádzacia elektróda navrhnutá na dychberúci zážitok z elektrostimulácie. S celkovou dĺžkou 135 mm a zasúvacou dĺžkou 115 mm je vhodná pre mužov aj ženy, ktorí chcú počas elektrostimulácie maximálny prienik. Priemer elektródy je 50 mm, čo poskytuje naplňujúci pocit, a jej obvod je 157 mm, čo zabezpečuje silnú prítomnosť zavedenej elektródy. Elektróda Torpedo™ váži 555 gramov a poskytuje výrazný pocit. Na elektrické pripojenie má veľká elektróda Torpedo v základni dve 4 mm zásuvky, ku ktorým možno pripojiť rôzne elektrostimulačné zariadenia (v prípade potreby pomocou našich adaptérov). Vďaka tejto kombinácii funkcií je veľká elektróda Torpedo™ ideálnou voľbou pre milovníkov sexuálnej elektrostimulácie.

    Čistenie a starostlivosť:

    Čistenie je jednoduché: elektródu vyčistite teplou vodou a jemným čistiacim prostriedkom alebo sprejom VERYCLEAN a potom ju utrite do sucha. Elektróda vrátane zásuviek musí byť pred uskladnením úplne suchá.

    Toto je najzábavnejší spôsob používania elektródy Torpedo™:

    Na dosiahnutie vynikajúceho zážitku z elektrostimulácie odporúčame použiť náš lubrikant na vodnej báze ESHOCK, ktorý uľahčí análne/vaginálne zavedenie elektródy a zabezpečí optimálnu elektrickú vodivosť. Nepoužívajte silikónové alebo hybridné lubrikanty a upozorňujeme, že kondómy nie sú kompatibilné s elektródami z E-Stim Systems elektród.

    Veľká elektróda Torpedo™: Prvá voľba na vaginálnu a análnu elektrostimuláciu!

    Veľká elektróda Torpedo™ Torpedo™ ponúka pôsobivý a uspokojujúci zážitok pre milovníkov sexuálnej elektrostimulácie. Značné rozmery v kombinácii s prepracovaným dizajnom a vysokokvalitnými materiálmi robia z tejto elektródy ideálnu voľbu pre každého, kto chce zažiť vaginálnu/análnu elektrostimuláciu ešte intenzívnejšie.

    Ďalšie informácie:

    • Veľká elektróda Torpedo™ od E-Stim Systems
    • Typ: BiPolárna, vkladacia
    • Celková dĺžka: 135 mm
    • Vkladacia dĺžka: 115 mm
    • Priemer: 50 mm
    • Obvod/veľkosť: 157 mm
    • Hmotnosť: 555 g
    • Pripojenia: 2 x 4 mm zásuvky v základni.
    • Na použitie s našimi elektrostimulačnými zariadeniami (ako príslušenstvo sú k dispozícii rôzne pripojovacie káble a adaptéry).
    • S exkluzívnou doživotnou zárukou výrobcu.
    • Bezpečnosť a kvalita sú E-Stim Systems bezpečnosť a kvalita na prvom mieste.
    • Navrhnuté a vyrobené v Spojenom kráľovstve podľa najnovších britských a európskych bezpečnostných predpisov.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, je však dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-Stim nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, majú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú ochorenie srdca alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems e-Stim boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie.
    • MEO je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Buon prodotto ma non per i principianti

    Lo consiglierei solo a chi fa già pratica con l’anale, per esempio per me è risultato troppo grande all’inizio e provavo un po’ di dolore nell’inserimento, perciò ho optato per qualcosa di più piccolo ed il problema non si è più presentato. Suggerisco inoltre, se si decide di usarlo, di abbondare di lubrificante specifico.

      Hodnotenie 

      Sehr gute Qualität und guter Preis

      Sehr gute Qualität und guter Preis - schnelle Lieferung und unkomplizierte Abwicklung. Sehr angenehm zum tragen selbst Tagelang (24/7) hinweg. Ich empfehle dazu das Flachkabel was auch hier bei MEO angeboten wird.

        Hodnotenie 

        Awesome

        Great addition to our toy collection. My girl and I both use it. Looking for a larger on now!!

          Napíšte vlastnú recenziu

          Veľká elektróda Torpedo™ z E-Stim Systems

          Veľká elektróda Torpedo™ z E-Stim Systems

          Pre tých, ktorí chcú silnejší pocit prieniku počas elektrostimulácie, je určená veľká elektróda Torpedo™ od E-Stim Systems je prvotriednou voľbou. Vďaka svojmu dizajnu a funkčnosti je táto elektróda jednou z našich najpredávanejších elektród na análnu a vaginálnu elektrostimuláciu.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          30 ostatné položky v rovnakej kategórii: