Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Nafukovacie vibrátory a análne kolíky

Newsletter

Nafukovacia análna zátka od Alphamale

Náš nafukovací análny kolík je inovatívna análna dilatačná sexuálna hračka, ktorá je vďaka svojej všestrannosti a novému dizajnu obľúbená u mužov aj žien. Dá sa nafúknuť do veľkej veľkosti, takže môžete rozšíriť svoje osobné fyzické limity.

Viac informácií

3877/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Náš nafukovací análny kolík je inovatívna análna dilatačná sexuálna hračka, ktorá je vďaka svojej všestrannosti a inovatívnemu dizajnu obľúbená u mužov aj žien. Dá sa nafúknuť do veľkých rozmerov, takže môžete posúvať svoje osobné fyzické limity.

    Zadkový kolík je vyrobený z vysokokvalitného silikónu, má celkovú dĺžku 105 mm a dĺžku na zasunutie približne 90 mm, takže je ideálnou sexuálnou hračkou pre začiatočníkov aj pokročilých používateľov. Anatomicky tvarovaná základňa zaručuje nielen bezpečné uchytenie nafukovacieho análneho kolíka, ale aj veľmi pohodlné nosenie.

    Možnosť nafúknuť análny kolík až na 80 mm a zažiť tak prispôsobiteľný pocit je jednoducho úžasná. Vďaka dizajnu a špeciálnym vlastnostiam je análny kolík mimoriadne atraktívny, pretože sa dokonale prispôsobí vnútorným kontúram tela, a preto poskytuje veľmi intenzívnu, ale príjemnú stimuláciu. Integrovaná 500 mm dlhá trubica s guľôčkovou pumpičkou umožňuje presnú kontrolu stupňa nafúknutia, takže používateľ môže meniť veľkosť podľa potreby.

    Muži a ženy si tento výrobok od Alphamale obľúbili z niekoľkých dôvodov: Po prvé, jeho nafukovanie ponúka jedinečný spôsob, ako meniť rozťahovanie análneho otvoru, čo pri bežných análnych kolíkoch nie je možné. Po druhé, mäkký, pružný silikónový materiál umožňuje jemné zavádzanie a prispôsobenie sa telu, čo je obzvlášť výhodné pri análnom použití a výrazne zvyšuje pohodlie.

    Okrem toho sa nafukovací análny kolík neobmedzuje len na análne hrátky, ale možno ho používať aj vaginálne, čo z neho robí univerzálnu pomôcku na sólo sex alebo predohru. Možnosť nafúknutia análneho kolíka poskytuje ďalší rozmer stimulácie nad rámec toho, čo môže ponúknuť pevná sexuálna hračka.

    Celkovo je nafukovací análny kolík vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí chcú zlepšiť svoje sexuálne zážitky. Vďaka jedinečnej kombinácii dizajnu, flexibility, pohodlia a prispôsobiteľnej veľkosti ponúka vzrušujúci spôsob, ako posunúť vlastné fyzické limity!

    Viac informácií:

    • Nafukovací análny kolík od Alphamale
    • Materiál: silikón, plast
    • Rozmery: Celková dĺžka 105 mm, zasúvacia dĺžka 90 mm, nafukovací do cca 80 mm.
    • Pre optimálny pôžitok a bezpečnosť pri používaní nafukovacieho análneho kolíka odporúčame používať len lubrikant na vodnej báze, najlepšie náš Aquameo. Tento špeciálne vyvinutý lubrikant zaisťuje jemné a hladké prenikanie a je dokonale prispôsobený silikónovému materiálu nafukovacieho análneho kolíka. Lubrikantom obsahujúcim olej alebo silikón by ste sa mali vyhnúť, pretože môžu poškodiť materiál.
    • Na čistenie odporúčame nafukovací análny kolík pred a po každom použití umyť teplou vodou a jemným mydlom. Na dôkladnú dezinfekciu potom môžete použiť náš sprej VERYCLEAN. Tento jednoduchý postup starostlivosti zaručuje, že nafukovací análny kolík zostane hygienický a bude vám poskytovať potešenie po dlhú dobu.
    • Aquameo, Alphamale a MEO sú registrované ochranné známky spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom príslušných vlastníkov.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Top

    Lässt sich einfacher einführen als die aufpumparen Buttplugs die ich bisher probiert habe. Größe ist ideal!!!!

      Napíšte vlastnú recenziu

      Nafukovacia análna zátka od Alphamale

      Nafukovacia análna zátka od Alphamale

      Náš nafukovací análny kolík je inovatívna análna dilatačná sexuálna hračka, ktorá je vďaka svojej všestrannosti a novému dizajnu obľúbená u mužov aj žien. Dá sa nafúknuť do veľkej veľkosti, takže môžete rozšíriť svoje osobné fyzické limity.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: