Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Stimulátory prostaty

Newsletter

Stimulátor prostaty

Tento zázrak technológie prináša všetko, čo každý iný stimulátor prostaty len sľubuje: nezabudnuteľnú stimuláciu prostaty a dychberúce orgazmy! Víťaz nášho testu, multifunkčný masážny prístroj na prostatu, v sebe spája rôzne funkcie, ako sú vibrácie, perineálna stimulácia, a dokonca sa dá nafukovať pomocou diaľkového ovládania.

Viac informácií

2462/00

139,90 €


-40,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Tento zázrak technológie prináša všetko, čo každý iný stimulátor prostaty len sľubuje: nezabudnuteľnú stimuláciu prostaty a dychberúce orgazmy prostaty! Víťaz nášho testu, multifunkčný masážny prístroj na prostatu, v sebe spája rôzne funkcie, ako sú vibrácie, perineálna stimulácia, a dokonca sa dá nafukovať pomocou diaľkového ovládania.

     

    Nafukovací stimulátor prostaty zaručuje naplňujúce análne potešenie! Vďaka praktickému diaľkovému ovládaniu možno náš výkonný stimulátor prostaty rýchlo a jednoducho nafúknuť do extrémnej veľkosti. Stlačením tlačidla môžete individuálne určiť, koľko môžete alebo máte prijať vy alebo váš partner. Stimulátor prostaty od MEO® otvára mnoho príjemných možností, pretože aj vo svojej pôvodnej podobe je stimulátor prostaty úžasne veľký a pevný, ale vďaka mäkkému silikónovému povrchu sa dá stále pohodlne zavádzať. Akonáhle sa aktivuje funkcia čerpadla, stimulátor prostaty narastie na mnohonásobok svojej pôvodnej veľkosti a poskytuje úžasný pocit tlaku na prostatu. Vďaka špeciálnemu tvaru stimulátora prostaty je prostata stimulovaná s presnosťou na bod , čo pre vás znamená viacnásobný orgazmus prostaty.

     

    Výkonné vibrácie, ktoré si môžete na želanie zapnúť v desiatich rôznych vibračných režimoch, poskytujú ešte vzrušujúcejšie potešenie. Všetky funkcie môžete aktivovať pomocou bezdrôtového diaľkového ovládania stimulátora prostaty stlačením jediného tlačidla.

     

    So stimulátorom prostaty vyvinula spoločnosť MEO ® vibrátor prostaty, ktorý sa individuálne prispôsobuje tvaru tela a presne zasahuje prostatu. Pod čiernym povrchom zo zamatovo hebkého silikónu sa nachádzajú dva výkonné motory, ktoré zo stimulátora prostaty robia špičkovú hračku, ktorá stimuluje prostatu a perineum zároveň.

     

    Kvalita: Dôležité kritérium, keď si chcete kúpiť stimulátor prostaty:

     

    Stimulátor prostaty od MEO® sa vyznačuje vynikajúcou kvalitou materiálového zloženia a dizajnu. Vďaka dômyselnému spracovaniu sa na ňom nenachádzajú žiadne rušivé švy ani okraje.

     

    Presvedčivá výhoda: Dva výkonné motory!

     

    Stimulátor prostaty MEO ® je vybavený dvoma výkonnými motormi, ktoré zabezpečujú hĺbkovú masáž prostaty a perinea. Muži, ktorí si ešte neužili análnu stimuláciu, budú prekvapení, aký intenzívny orgazmus možno zažiť, keď sa oddajú týmto dvom análnym bodom rozkoše.

     

    Tipy na nákup: Stimulátor prostaty by mal mať aj diaľkové ovládanie a batériu s dlhou výdržou:

     

    Pomocou praktického diaľkového ovládania môžete aktivovať 10 rôznych vibračných frekvencií. Funkciu pump-up možno aktivovať individuálne stlačením a podržaním tlačidla. Vďaka tomu máte vždy plnú kontrolu nad orgazmom prostaty. Samozrejme, je mimoriadne lákavé odovzdať diaľkové ovládanie - a s ním aj moc nad vaším orgazmom - do iných rúk. Stimulátor prostaty poháňa batéria s dlhou výdržou (dobíjanie cez USB) s dobou prevádzky až 60 minút.

     

    Análny orgazmus u mužov:

     

    Prostata je veľmi citlivá, a preto sa považuje za mužský bod G. A túto skutočnosť by ste mali využiť pre svoje potešenie. Pretože mužský orgazmus je vďaka masáži prostaty neuveriteľný. Kľúčové slovo: orgazmus prostaty!

    Je stimulátor prostaty vhodný pre začiatočníkov?

     

    Vďaka veľmi pružnému povrchu z kvalitného silikónu sa stimulátor prostaty dá pohodlne zaviesť, a preto je ideálny aj pre začiatočníkov. Anatomicky dokonale tvarovaný stimulátor prostaty poskytuje mimoriadne naplňujúce potešenie. Stimulátor prostaty sa príjemne a pohodlne zavádza. Praktická funkcia pumpy umožňuje rýchle zväčšenie obvodu stimulátora prostaty až na 8 cm. Obvod môžete kedykoľvek meniť pomocou diaľkového ovládania, vďaka čomu je stimulátor prostaty ideálnym vibrátorom prostaty pre začiatočníkov aj profesionálov. Nafukovací stimulátor prostaty je ideálny aj na účinné rozťahovanie análneho otvoru.

     

    Môžem stimulátor prostaty používať počas sexu?

     

    Či už si budete stimulátor prostaty MEO® užívať sami alebo spolu s partnerom, pripravte sa na dychberúci orgazmus prostaty. Stimulátor prostaty vás tiež dostane do nálady, pretože vďaka svojmu špeciálnemu tvaru kolík stimuluje prostatu a perineum. Počas sexu kolík pri každom príťahu masíruje mužský bod G, čo vám prinesie neuveriteľne intenzívny orgazmus. Široká, ergonomicky tvarovaná nožička zároveň zaručuje maximálnu bezpečnosť počas používania.

     

    Víťaz testovania na MEO® vďaka inovatívnym funkciám a skvelému dizajnu:

     

    S týmto nafukovacím stimulátorom prostaty s diaľkovým ovládaním MEO ® rozhodne dosahuje novú úroveň v oblasti stimulácie prostaty, pretože inovatívny dizajn stimulátora prostaty nielen vizuálne inšpiruje, ale aj mimoriadne účinne podporuje vaše análne potešenie prostredníctvom mnohých funkcií. Stimulátor prostaty vybavený ergonomicky tvarovanou rukoväťou sa ľahko ovláda požadovaným smerom.

     

    Čo ešte musím zvážiť?

    Stimulátor prostaty je úplne vodotesný, takže si ho môžete vziať so sebou do sprchy na mokré hry. Diskrétnosť zaisťuje tichý motor a vďaka priloženému nabíjaciemu káblu môžete stimulátor prostaty kedykoľvek zásobovať čerstvou energiou.

     

    Diaľkové ovládanie umožňuje ovládať stimulátor prostaty zo vzdialenosti až 15 metrov. Vychutnajte si vzrušujúcu stimuláciu na cestách v aute, v posilňovni, v klube alebo kdekoľvek, kde je potrebné ovládanie!

     

    Ako stimulátor prostaty používať?

     

    Vďaka úzkej špičke je zavádzanie stimulátora prostaty mimoriadne jednoduché a prináša vám neporovnateľné potešenie. Tip od MEO ®: Pružný materiál sa s použitím lubrikantu stáva ešte klzkejším. Na zahnutý hriadeľ stimulátora prostaty naneste veľké množstvo lubrikantu na vodnej báze, napríklad Aquameo, a jemne ho zaveďte do konečníka. Druhé stimulačné rameno by malo byť na vašom perineu. Teraz môžete ľahko prepínať medzi 10 výkonnými vibračnými režimami stlačením tlačidla a nechať sa rozmaznávať. Dlhým stlačením tlačidla môžete stimulátor prostaty nafúknuť na požadovanú veľkosť.

     

    Stimulácia prostaty pomocou stimulátora prostaty: všetko, čo potrebujete vedieť:

     

    Stimulátor prostaty vás rozmaznáva hneď dvakrát. Nielenže sa s maximálnou presnosťou zameriava na vašu prostatu, ale jeho základňa poskytuje aj orgazmické vibrácie vášmu citlivému perineu. Medzi 10 výkonnými vibračnými režimami a funkciou pump-up môžete prepínať jednoduchým stlačením tlačidla na diaľkovom ovládaní a nájsť si tak pre vás najpríjemnejší režim. Vďaka tomuto vynikajúcemu stimulátoru prostaty sa budete cítiť úplne plní vo vnútri a vibrácie perinea a prostaty vám poskytnú ďalšiu úroveň stimulácie. Zúžená špička a zamatovo jemný povrch ľahko vkĺznu dovnútra, zatiaľ čo špeciálny dizajn stimulátora prostaty zabraňuje príliš hlbokému prieniku. Nafúknutie stimulátora prostaty je jednoduché pomocou diaľkového ovládania a jeho vyprázdnenie je tiež rýchle a jednoduché. Okrem toho je stimulátor prostaty vodotesný a poskytuje úchvatný orgazmus prostaty v sprche.

     

    Príprava: Takto sa masáž prostaty stáva naozaj dobrou!

     

    Ak sa obávate hygienického aspektu, odporúčame pred tým opláchnuť análnu sprchu. Ak je to vaše "prvýkrát", musíte si zabezpečiť uvoľnenú atmosféru, v ktorej sa môžete uvoľniť, alebo skôr správne svaly. Nemali by ste podceňovať silu svalu zvierača. Tip: MEO® ponúka uvoľňujúci análny sprej EXTREMEO! V závislosti od vašich potrieb a preferencií tu v MEO ® nájdete tú správnu pomôcku pre každého. Jedna vec by vám nikdy nemala chýbať: dobrý lubrikant - najlepšie taký, ktorý je špeciálne určený na análne použitie.

     

    Ako čistiť stimulátor prostaty?

     

    Stimulátor prostaty jednoducho očistite pod tečúcou vodou s trochou jemného mydla. Ak dávate prednosť špeciálnej starostlivosti, odporúčame náš čistiaci prostriedok na hračky VERYCLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • Nabíjateľný stimulátor prostaty s diaľkovým ovládaním
    • Vibrátor prostaty s funkciou pump-up
    • Precízne: Stimuluje prostatu a perineum.
    • Super výkon: 10 výkonných vibračných režimov pre rozmanitosť.
    • Materiál: silikón + ABS
    • Čas nabíjania: 2 hodiny
    • Výdrž pri plnom nabití: 1 hodina
    • Rozmery: 13,8 cm x 11 cm x 3,6 cm (nenafúknuté), 11 cm x 16 cm x 8 cm (nafúknuté)

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    fast perfekt

    Der Stimulator funktioniert super, bin vor Jahren über ein solches Toy mit manueller Pumpe auf den Geschmack der Prostatastimulation gekommen. Man kann den Druck auf die Prostata sehr gut dossieren und die Vibration kommt bei unterschiedlichen dicken auch vollkommen unterschiedlich an der Prostata an.
    Negativ ist nur dass das Toy beim Luftablassen nie richtig zurückgeht und man es nochmal Aufpumpen und in Form bringen muss. Und ich hütte gerne bei einer Version 2.0 Pumpmodie, wie bei den Vibrationen.

      Hodnotenie 

      Wann wieder verfügbar???

      Leider ist der Prostata Stimulator schon seit Monaten nicht verfügbar…
      Ist da schon etwas bekannt ab wann der wieder zu kaufen ist???

        Hodnotenie 

        Pas mal mais peut mieux faire

        Déçu par l’emballage, mais aussi par la notice d’explication. En dehors de cela un très bon jouet qui joue bien son rôle et est très efficace. De très belles sensations et un orgasme délicieux. Par contre le mauvais emplacement des boutons, ne permet pas de s’asseoir et d’en profiter. De plus lorsque l’on s’est assis dessus, La télécommande a du mal à capter.Je recommande malgré tout cet article pour le plaisir qu’elle m’a procuré.

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Incredible product

        I just got done using mine for the first time and immediately rushed here to leave a 5 star review. It's absolutely wonderful. Not too big initially but not too small and inflates quite a lot, vibrations are comparable to typically much more expensive products, super easy to use and clean, feels solid but goes in easy with some lube, I really have zero issues with this product. Also, if you haven't used an inflatable prostate stimulator before, the feeling is incredible. Easily worth the money, honestly after using it I'm surprised they don't charge more!

        • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Must have!

        Must have! Amazing feeling with the vibration and fullness once it starts pumping!

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Great toy

        This thing is great, love it in my butt during sex. We have had it a long time, it still vibrates and inflates well. It fills me up very well! Feels very good in me. Love it!!!!

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Da avere assolutamente nella propria collezione

        Da avere assolutamente nella propria collezione. Piccolo e discreto, ma che regala sensazioni intense e piacevoli. Lo consiglio a chi soprattutto vuole scoprire il piacere di un massaggio prostatico. Vi assicuro vi aprirà nuove sensazioni e orgasmi più intensi.

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        parfait pour la stimulation de la prostate

        parfait pour la stimulation de la prostate

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Best toy ever

        Best toy we ever got. Replaces many other fixed size prostate stimulators we have had in different sizes.

        • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Wow

        Wow this is good training device....

        • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Prostatastimulation

        Dieser Prostata Stimulator bringt im Vergleich zu anderen Vibratoren eindeutig viel mehr. Ich bin vollkommen zufrieden und kann den Prostatasimulator jedem Mann weiter empfehlen, Den insbesondere die zusätzliche Pumpfunktion macht den großen unterschied.

        • 7 z 7 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Stimulátor prostaty

        Stimulátor prostaty

        Tento zázrak technológie prináša všetko, čo každý iný stimulátor prostaty len sľubuje: nezabudnuteľnú stimuláciu prostaty a dychberúce orgazmy! Víťaz nášho testu, multifunkčný masážny prístroj na prostatu, v sebe spája rôzne funkcie, ako sú vibrácie, perineálna stimulácia, a dokonca sa dá nafukovať pomocou diaľkového ovládania.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: