Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Stimulátory prostaty

Newsletter

Vibrátor Alphamale Baelii Power Flex

Vibrátor Alphamale Baelii Power Flex je jednoducho geniálny, pretože sám nájde vaše najerotogénnejšie zóny! Vďaka svojim výnimočným funkciám vám zaručí dychberúce orgazmy bez toho, aby ste museli byť odborníkom na stimuláciu prostaty!

Viac informácií

3632/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus náklady na dopravu

K dispozícii čoskoro

    Viac informácií

    Vibrátor Alphamale Baelii Power Flex je jednoducho geniálny, pretože sám nájde vaše najerotogénnejšie zóny! Vďaka svojim výnimočným funkciám vám zaručí dychberúce orgazmy bez toho, aby ste museli byť odborníkom na stimuláciu prostaty! Výnimočne ohybný hriadeľ vibrátora sa bez námahy prispôsobí vašej vnútornej anatómii, zatiaľ čo jeho ergonomicky dokonalý zakrivený tvar stimuluje vaše najcitlivejšie oblasti.

    Vďaka svojej výnimočnej flexibilite sa vibrátor Alphamale Baelii Power Flex dokonale prispôsobí vášmu telu (pretože žiadne dve telá nie sú rovnaké), a preto zaručuje maximálny užívateľský komfort. Špeciálne navrhnutý tvar s ideálnym zakrivením a veľkosťou sa ľahko zameriava na prostatu alebo bod G, aby vám poskytol jedinečné chvíle rozkoše. Je úplne vodotesný a poskytuje vám dokonca možnosť užívať si rozkoš v sprche alebo vo vani.

    To však nie je všetko: neuveriteľný výkon vibrátora Alphamale Baelii Power Flex je vďaka patentovanej konštrukcii rovnomerne rozložený po celom povrchu vibrátora, takže vám vždy poskytne senzačnú stimuláciu bez ohľadu na to, ako ho používate. Vibrátor Alphamale Power Flex je 100 % vodotesný a ponúka 20 vibračných vzorov, ktoré pozostávajú zo 7 rýchlostí a 13 pulzácií. Táto erotická hračka podporená dobíjacou batériou s dlhou výdržou a obalená hodvábnym silikónom sa pre vás rýchlo stane nepostrádateľnou.

    Tipy na použitie:

    Pre optimálny zážitok a zabezpečenie integrity tohto vysokokvalitného vibrátora odporúčame používať iba lubrikanty na vodnej báze - napríklad naše osvedčené lubrikanty Aquameo alebo Alphamale Aqua. Tieto lubrikanty umožňujú mimoriadne jemné zavádzanie vibrátora. Aby bolo zavádzanie do konečníka pohodlnejšie, trochu Analforte spreja môže pomôcť znížiť citlivosť konečníka.

    Starostlivosť a čistenie vibrátora je jednoduché: po použití ho jednoducho vyčistite teplou vodou a jemným mydlom alebo naším VERYCLEAN sprejom. Vďaka tomu zostane vibrátor hygienicky čistý a vždy pripravený na ďalšie kolo.

    Viac informácií:

    • Viac informácií nájdete na: Alphamale Baelii Power Flex
    • Farba: modrá
    • Materiál: silikón šetrný k pokožke, neobsahuje ftaláty
    • Úrovne vibrácií: 20 (7 úrovní + 13 pulzujúcich)
    • Vodotesnosť
    • Dobíjanie: Áno, cez USB
    • Rozmery: 2,7 cm x 15,1 cm
    • Hmotnosť: približne 91 gramov
    • Čas nabíjania: Plne nabitý za približne 3 hodiny
    • Prevádzkový čas: 40-50 minút
    • Ovládanie: ovládanie jedným tlačidlom
    • Bezpečnosť: spĺňa požiadavky normy Prop 65
    • Aquameo, Analforte, Alphamale a MEO sú registrované ochranné známky spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom príslušných vlastníkov.

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Consigliatissimo

    Un oggettino fantastico, diverso dalla solita vibrazione, vi farà godere senza muovere un dito. Molto potente, performa diversamente a seconda della posizione in cui state.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Vibrátor Alphamale Baelii Power Flex

      Vibrátor Alphamale Baelii Power Flex

      Vibrátor Alphamale Baelii Power Flex je jednoducho geniálny, pretože sám nájde vaše najerotogénnejšie zóny! Vďaka svojim výnimočným funkciám vám zaručí dychberúce orgazmy bez toho, aby ste museli byť odborníkom na stimuláciu prostaty!

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: