Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Natiahnutie konečníka

Newsletter

Anal Stretching butt plug - Alphamale Observer

Tento análny kolík ponúka dokonalé potešenie a umožňuje jemné, ale účinné roztiahnutie konečníka. Oberservator je vyrobený z netrieštivého skla a má elegantný dizajn a je ideálnym análnym kolíkom pre mužov a ženy, ktorí si chcú maximálne roztiahnuť análny otvor.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Tento análny kolík ponúka dokonalé potešenie a umožňuje jemné, ale účinné roztiahnutie konečníka. Oberservator je vyrobený z netrieštivého skla a má elegantný dizajn a je ideálnym análnym kolíkom pre mužov a ženy, ktorí si chcú maximálne roztiahnuť análny otvor. Vďaka svojmu hladkému povrchu Oberservator jemne preniká do konečníka a poskytuje neuveriteľne intenzívne rozťahovanie análneho otvoru. Náš Observator však nie je len análny kolík na rozťahovanie konečníka, ale aj skutočná pastva pre oči (v pravom zmysle slova). Priehľadné borosilikátové sklo umožňuje vidieť do vnútra tela spôsobom, ktorý iné análne kolíky nemajú. S trochou lubrikantu a naším sprejom Extremeo Relax zažijete pocit, aký ste ešte nikdy nezažili.

     

    Observator je dokonalá sexuálna hračka na análny strečing! Ťažký, nadržaný a mimoriadne ľahko sa zavádza.

     

    Toto majstrovské dielo z kvalitného nerozbitného borosilikátového skla je vhodné nielen pre skúsených používateľov, ale ponúka aj začiatočníkom jemný, ale mimoriadne uspokojivý úvod do análneho strečingu. Tvarovo kvalitné dildo z netrieštivého a nerozbitného borosilikátového skla je vhodné pre začiatočníkov a zvedavcov, ako aj pre pokročilých používateľov, ktorí chcú kvalitné análne dildo v tvarovom prevedení nazvať svojím vlastným. Úplne priehľadný análny kolík sa dá bez námahy zaviesť s trochou lubrikantu a je ideálnym análnym kolíkom na análnu dilatáciu pre mužov a ženy.

     

    Hlboký vnik, aký ste ešte nezažili!

     

    Výnimočnosť butt plug zo skla, najmä transparentného Observator, spočíva v jeho vizuálnej estetike a priehľadnosti. Jeho používanie pred zrkadlom ponúka fascinujúci vizuálny zážitok. Priehľadné sklo umožňuje pohľad cez materiál do vnútra tela. Pred zrkadlom má človek priamy a jasný pohľad do oblasti, kde je zátka zavedená, čo zvyšuje vizuálnu stimuláciu.

     

    Vďaka hypoalergénnemu a k telu šetrnému materiálu je ideálnou voľbou pre každého. Po skončení potešenia sa dá Observator ľahko vyčistiť teplou vodou, mydlom a naším sprejom INSTACLEAN. Chcete svojmu zážitku dodať extra náboj? Potom pozorovateľa pred použitím nahrejte alebo ochlaďte.

     

    Viac informácií:

     

    • Potešenie bez použitia rúk pre intenzívny zážitok.
    • Elegantný dizajn z číreho skla, ktorý nielen stimuluje, ale aj vizuálne zapôsobí.
    • Kompatibilný so všetkými lubrikantmi MEO. Pre obzvlášť ľahké zavádzanie odporúčame použiť náš sprej Extremeo.
    • K dispozícii v troch veľkostiach: Small (priemer 4 cm x dĺžka 16 cm), Medium (priemer 5 cm x dĺžka 16 cm), Large (priemer 6 cm x dĺžka 12 cm).
    • Odporúčané spoločnosťou MEO, odborníkmi na produkty na análny strečing.
    • Nezáleží na tom, kde žijete, naše výrobky dodávame po celom svete. Naše BDSM obchody nájdete nielen v Európe, ale po celom svete, napríklad BDSM obchod MEO v Španielsku, BDSM obchod v Dánsku aj vo Fínsku a ak hovoríte po česky, celý náš BDSM sortiment nájdete online v Českej republike a ak je vaším jazykom estónčina, naše BDSM výrobky si môžete objednať online celkom diskrétne v Estónsku.

    • Objavte svet análnej dilatácie s MEO! V našom obchode nájdete znamenitý výber vysokokvalitných výrobkov pre vaše intímne potreby. Od všestrannej erotickej hračky na rozťahovanie análneho otvoru cez zvodný sklenený análny kolík až po vibrátor na rozťahovanie análneho otvoru - máme niečo pre každý vkus a každú úroveň. Naše análne strečingy sú ideálne pre začiatočníkov aj skúsených hľadačov rozkoše a ponúkajú neporovnateľné potešenie. Objavte tú správnu súpravu na análny strečing alebo nafukovací análny kolík a zažite nový rozmer análneho strečingu. MEO ponúka najvyššiu kvalitu, bezpečnosť a diskrétnosť. Staňte sa súčasťou našej komunity a užite si nezabudnuteľné chvíle análneho strečingu. Odvážte sa posunúť svoje hranice - s MEO, vaším expertom na sexuálne hračky na análny rozťahovač.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Wow

    Ich kann dieses Toy nur empfehlen. Ich habe mir es mit 6cm Durchmesser gekauft und das bei der Länge, absoluter Wahnsinn. Das füllt das Rektum mal richtig aus. Das Gefühl dabei ist echt heftig, innen ist alles erregt und es dehnt einen echt gut auf!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    È amore

    Primo plug. Taglia M perfetta e ha fatto esattamente il suo. Ci siamo divertiti (e sbizzarriti) molto. Con un po’ di lubrificante entra senza problemi, poi la forma è perfetta per abituarsi gradualmente. Non vedo l’ora di comprare il prossimo toy.

      Hodnotenie 

      Glass for your Ass

      Toll verarbeitet! War überrascht wie schwer Glas sein kann.. ;)
      Fühlt sich fantastisch an und die Reinigung ist auch easy! 5/5

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      waouh pas pour les amateurs

      Je viens de recevoir le large de 6 cm de diamètre, pas moyen de tricher il ne se déforme pas, une fois qu il a trouvé l'entrée avec un bon paquet de lubrifiant, il glisse tout seul. Vous êtes rempli et mes jambes en tremblent encore. A préciser il est en verre plein et non creux comme je le craignais. j'y retourne c'est trop bon.

      • 13 z 13 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Wunderschönes Produkt

      Lieferung erfolgte super schnell und war sehr gut verpackt in einem ganz neutralen Paket per Post. Habe den Observator noch am selben Tag getestet und bin völlig begeistert. Durch das hohe Gewicht und die glatte Oberfläche gleitet er quasi fast allein hinein und füllt einen KOMPLETT aus. Kann ich sehr empfehlen.

      • 4 z 6 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Anal Stretching butt plug - Alphamale Observer

      Anal Stretching butt plug - Alphamale Observer

      Tento análny kolík ponúka dokonalé potešenie a umožňuje jemné, ale účinné roztiahnutie konečníka. Oberservator je vyrobený z netrieštivého skla a má elegantný dizajn a je ideálnym análnym kolíkom pre mužov a ženy, ktorí si chcú maximálne roztiahnuť análny otvor.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: