Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Stimulátory prostaty

Newsletter

Stimulátor prostaty s vibráciami THE BRAVE

THE BRAVE je análny kolík, ktorý bol vytvorený špeciálne pre mužov. BRAVE nie je len vizuálnou ozdobou, ale stimuluje prostatu tak intenzívne ako máloktorá iná sexuálna hračka.

Viac informácií

2921/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    THE BRAVE je análny kolík, ktorý bol vytvorený špeciálne pre mužov. Vďaka svojmu elegantnému, ale ergonomickému dizajnu je THE BRAVE nielen vizuálnou ozdobou, ale tiež stimuluje prostatu intenzívnejšie ako takmer akákoľvek iná sexuálna hračka. Silné vibrácie možno aktivovať a meniť stlačením tlačidla, čo vedie k extrémnym orgazmom prostaty. Všetky funkcie možno ovládať priamo na kolíku alebo pomocou priloženého diaľkového ovládania.

     

    Čo sa nám páči:

     

    Diaľkové ovládanie umožňuje aktivovať/variovať rôzne úrovne vibrácií stlačením tlačidla pre individuálnu stimuláciu. Diaľkové ovládanie je také malé a diskrétne, že análny kolík môžete nepozorovane používať aj na cestách, v klube, v práci alebo v posilňovni.

     

    Čo stimulátor prostaty robí?

     

    Stimulátory prostaty sú špeciálne tvarované na stimuláciu prostaty a bodu P. Prostata je u mužov mimoriadne citlivý bod a je podobný bodu G u žien. Jeho stimulácia počas sexu alebo masturbácie zvyšuje pocit rozkoše a orgazmu. Bod P je "mužský bod G", ktorý sa nachádza približne 5 až 7 cm za vstupom do konečníka a pri stimulácii našou prostatickou zátkou spôsobuje intenzívne análne orgazmy. Dokonca sú možné aj "orgazmy bez použitia rúk".

     

    Ako sa stimulátor prostaty používa?

     

    Manipulácia s týmto stimulátorom prostaty je v porovnaní s mnohými inými vibrátormi prostaty veľmi jednoduchá! Použite trochu lubrikačného gélu na báze vody Aquameo a zaveďte ho análne. Potom môžete ovládať 7 vibračných režimov a tri sily vibrácií jednoducho stlačením tlačidla na zástrčke alebo pomocou diaľkového ovládača.

     

    Čo je na stimulátore prostaty také výnimočné?

     

    Stimulátor prostaty má nádherne hodvábne jemný silikónový povrch pre veľmi príjemný pocit na pokožke a tele. Široká základňa stimulátora prostaty zaručuje, že si môžete sadnúť a užívať si, pretože zabraňuje príliš hlbokému prieniku. Tento stimulátor prostaty sa zameriava na váš bod rozkoše, prostatu! Stimuluje vás zvnútra a pichá priamo do vašej prostaty.

     

    Ako môžem stimulátor prostaty čistiť?

     

    Stimulátor prostaty jednoducho vyčistite trochou teplej vody a jemným mydlom. Ak dávate prednosť obzvlášť dôkladnému čisteniu, odporúčame použiť náš sprej VERYCLEAN.

     

    Čo ešte musím vziať do úvahy?

     

    Používajte len lubrikanty na báze vody, napríklad Aquameo. Lubrikanty na báze silikónu môžu poškodiť povrch stimulátora prostaty. Náš obľúbený sprej Analforte uvoľňuje análny otvor a uľahčuje zavádzanie.

     

    Viac informácií:

     

    • Nabíjateľný stimulátor prostaty s vibráciami prostredníctvom kábla USB.
    • S diaľkovým ovládaním
    • 7 vibračných režimov: Na rôznorodú stimuláciu.
    • 3 sily vibrácií od jemných po silné
    • So širokou základňou: Zabraňuje príliš hlbokému prieniku.
    • Materiál: silikón a ABS
    • Rozmery: Celková dĺžka 13 cm, priemer 3,8 cm.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Excellent produit

    Excellent produit avec un revêtement très doux, d'une taille parfaite (mais cela dépend des goûts, comme tout le reste !) Il se recharge très rapidement et tient sa charge un bon moment. Ma compagne l'utilise régulièrement et le résultat est la à chaque fois

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Piacevole

    Prodotto dalla dimensioni contenute quindi ottimo per chi si approccia a questo tipo di pratica, non lo consiglierei ai patiti delle dimensioni generose, entra bene non da fastidio e colpisce il punto giusto, la vibrazione da una piacevole sensazione e se lo usate anche durante un rapporto vedrete che la combinazione sarà veramente appagante

      Hodnotenie 

      Absolut empfehlenwert

      Dieser Prostata Plug hat ein schönes, aber schlichtes Design und lässt sich mit nur einem Knopf wunderbar leicht bedienen! Das Material ist superweich, anschmiegsam und der Plug liegt gut in der Hand. Dieser Lustbringer ist sehr gut dafür geeignet dass man ihn auch tagsüber zum Beispiel im Büro trägt. Ich finde es super, dass er leise vibriert und eine Fernbedienung hat! Habe ihn gleich ein paar Mal ausprobiert und würde ihn auf jeden Fall empfehlen!

        Hodnotenie 

        Almighty orgasm and rock hard erection

        Amazing product now my new best toy what a great piece of equipment slips in nice and easy with enuf lube and sits in place nicely just sit back relax and switch on and wait for the explosive orgasm to follow

          Hodnotenie 

          Was will man mehr

          Bin sehr zufrieden mit diesem super analspielzeug. Warum? Weil es richtig gut zu stoßen kann, stark vibriert und per Fernsteuerung bedienbar ist. Zudem kann ich es fast den ganzen Tag unter den Slip in mir tragen.

            Napíšte vlastnú recenziu

            Stimulátor prostaty s vibráciami THE BRAVE

            Stimulátor prostaty s vibráciami THE BRAVE

            THE BRAVE je análny kolík, ktorý bol vytvorený špeciálne pre mužov. BRAVE nie je len vizuálnou ozdobou, ale stimuluje prostatu tak intenzívne ako máloktorá iná sexuálna hračka.

            Napíšte vlastnú recenziu

            Ostatní zákazníci tiež kúpili:

            30 ostatné položky v rovnakej kategórii: