Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Stimulátory prostaty

Newsletter

Prostatický vibrátor s funkciou šoku

Niečo také ste ešte určite nezažili: hĺbková análna masáž! Tento vibrátor na prostatu stimuluje pulzujúcimi a masážnymi vibráciami, a tak poskytuje viacnásobné orgazmy superlatívov! Úchvatná sexuálna hračka pre mužov, ktorí chcú plný výkon!

Viac informácií

2923/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Niečo podobné ste určite ešte nezažili: tento vibrátor na prostatu stimuluje pulzujúcimi a masážnymi vibráciami a poskytuje viacnásobné superlatívne orgazmy! Táto erotická hračka pre mužov je prítlačný a pulzujúci vibrátor na prostatu s výkonným motorom. Má 7 rôznych pulzačných režimov a 3 rýchlosti vibrácií. Každý režim ponúka mimoriadne silné a hlboké vibrácie a úchvatné pulzujúce pohyby pripomínajúce hĺbkovú masáž! Všetky funkcie možno ovládať priamo na konektore alebo pomocou diaľkového ovládania.

     

    Čo sa nám páči:

     

    Prostredníctvom diaľkového ovládania možno stlačením tlačidla aktivovať/meniť rôzne úrovne vibrácií pre individuálnu stimuláciu. Diaľkové ovládanie je také malé a diskrétne, že análny kolík môžete nepozorovane používať na cestách, v klube, v práci alebo v posilňovni.

     

    Čo robí vibrátor na prostatu?

     

    Vibrátory na prostatu sú špeciálne tvarované na stimuláciu prostaty a bodu P. Prostata je u mužov mimoriadne citlivý bod a je podobný bodu G u žien. Jeho stimulácia počas sexu alebo masturbácie zvyšuje pocit rozkoše a orgazmu. Bod P je "mužský bod G", ktorý sa nachádza asi 5 až 7 cm za vstupom do konečníka a pri stimulácii naším vibrátorom na prostatu spôsobuje intenzívne análne orgazmy. Dokonca sú možné aj "orgazmy bez použitia rúk".

     

    Ako používať vibrátor na prostatu?

     

    Manipulácia s týmto vibrátorom prostaty je v porovnaní s mnohými inými stimulátormi prostaty veľmi jednoduchá! Použite trochu lubrikačného gélu na báze vody Aquameo a vložte ho análne. Pulzáciu, režimy vibrácií a úrovne vibrácií potom môžete ovládať jednoducho stlačením tlačidla na ovládacom paneli umiestnenom na spodnej strane vibrátora prostaty, prípadne diaľkovým ovládaním.

     

    Čo je na tomto vibrátore prostaty také výnimočné?

     

    Vibrátor na prostatu má nádherne hodvábne jemný silikónový povrch pre veľmi príjemný pocit na pokožke a tele. Široká základňa vibrátora na prostatu zaručuje, že si môžete sadnúť a užívať si, pretože zabraňuje príliš hlbokému prieniku. Tento vibrátor na prostatu sa zameriava na váš bod rozkoše, prostatu! Stimuluje vás zvnútra a pichá priamo do vašej prostaty.

     

    Ako sa čistí vibrátor na prostatu?

     

    Vibrátor na prostatu jednoducho vyčistite trochou teplej vody a jemným mydlom. Ak dávate prednosť obzvlášť dôkladnému čisteniu, odporúčame použiť náš sprej VERYCLEAN.

     

    Na čo ďalšie si musím dať pozor?

     

    Používajte len lubrikanty na báze vody, napríklad Aquameo. Lubrikanty na báze silikónu môžu poškodiť povrch kolíka na prostatu. Náš obľúbený sprej Analforte uvoľňuje análny otvor a uľahčuje zavádzanie.

     

    Viac informácií:

     

    • Nabíjateľný vibrátor na prostatu s káblom USB a funkciou šoku.
    • S diaľkovým ovládaním
    • 7 pulzujúcich režimov: Budete hlasno stonať v extáze!
    • 3 sily vibrácií od jemných až po intenzívne
    • So širokou základňou: zabraňuje príliš hlbokému prieniku.
    • Materiál: silikón a ABS
    • Rozmery: Celková dĺžka 14,5 cm, priemer 3,7 cm.

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Incroyable pour le prix

    Très bon produit pour femme et moi même , emballage excellent, produit de qualité. Je recommande cette marque MEO est super!

      Hodnotenie 

      Mai pensato che…

      Mai pensato che mi sarei divertita così tanto a far vibrare mio marito! Gliel'ho regalato per il suo compleanno e l'abbiamo usato la sera stessa: eccitantissimo e fenomenale.

        Hodnotenie 

        Ein perfektes Toy

        Liegt gut in der Hand und macht einen soliden Eindruck. Fühlt sich gut an und die unterschiedlichen Vibrationen sind allesamt leise. Die Stoßfunktion ist allerdings das Beste und natürlich die Tatsache, dass man ihn auch tagsüber diskret tragen und benutzen kann. Da ist die Fernbedienung natürlich hilfreich.

          Hodnotenie 

          If you like being fucked ...

          Nice size slips in easily. Remote control makes it great to use and choice of settings and intensity makes for an awesome experience. By shifting your body you can get some real amazing pleasure through the whole groin and beyond

            Hodnotenie 

            Hi quality product,

            Hi quality product,- you pay for it - the vibe is serious on your delicate parts gentlemen, so go easy. Reaches the parts others don't :-)

              Hodnotenie 

              Tolle Größe

              Für mich als Mann muss ich sagen das mir dieses Toy sehr gut gefällt und genau die richtige Größe hat. Nicht so groß und nicht so klein, zustoßen kann er auch gut und die Vibration ist auch nicht ohne. Besonders schön finde ich wenn meine Freundin die Kontrolle übernimmt und die Fernbedienung nutzt im Alltag.

                Napíšte vlastnú recenziu

                Prostatický vibrátor s funkciou šoku

                Prostatický vibrátor s funkciou šoku

                Niečo také ste ešte určite nezažili: hĺbková análna masáž! Tento vibrátor na prostatu stimuluje pulzujúcimi a masážnymi vibráciami, a tak poskytuje viacnásobné orgazmy superlatívov! Úchvatná sexuálna hračka pre mužov, ktorí chcú plný výkon!

                Napíšte vlastnú recenziu

                Ostatní zákazníci tiež kúpili:

                30 ostatné položky v rovnakej kategórii: